Японско чудо - тема 28

• 15 634
  • 153
  •   1
Отговори
# 60
По-склонна съм да мисля, че десертите и хляба, били те и кето, те изкарват от кетоза.

Това е рецептата ѝ за кето суфле:
Продукти за 6 броя:
32 г кокосово брашно
1 ч.л. лъжичка бакпулвер
30 г неподсладено какао
2 големи яйца
60 г еритритол на прах
1 6р. пакетче ванилия на прах или няколко капки течна
200 мл течна готварска сметана 30% Pilos от LIDL

Горе-долу такива са съставките за повечето ѝ десерти. Мислиш ли, че могат да те извадят от кетоза наистина?

# 61
Здравейте , от вчера съм на диетата , току що хапнах втората двойка яйчица . Сега ви прочетох , и май съм си тълкувала диетата , като Дявола евангелието . Та под две парчета месо , удобно разбрах две вратни пържолки на тиган JoyFlushed
Дребничка съм и започвам от 54.100 кг . Стискайте палци да успеем

# 62
Снощи моето пилешко беше 250 грама. Не е никак малко и въпреки това съм почти килограм надолу.
Утре е трети ден и на обяд има плодове и зеленчуци. Чудех се, дали мога да си направя броколи на пара? Вие как мислите?

# 63
И при мен днес е ден втори. Кантара отчете минус 1 кг. Не го броя, защото предните дни малко се отклоних от ВМ НВХ, което по принцип спазвам и това е водата, която задържах заради отклонението. Аз не меря месото. Хапвам да се нахраня. Писах вече, че и яйцата са ми по 3 броя, не по 2. Месото днес ще премеря от любопитство като грамаж колко ще е. Сутринта пих кафе, без сухар, не закусвам по принцип и през цялото чудо си карам сутрин на черно кафе. Обяда 3 варени яйца и половин краставица. Вечерята ще е отново варено пилешко филе с другата половина на краставицата. За утре ще взема ябълки за обяд, а вечерята ще е яйца, защото съм дневна смяна от 8 до 20 часа и няма са имам време за някакви други неща.
eur може броколи на пара, което ме подсети да взема и аз да си ги добавя към някое хранене, че много обичам.

# 64
Отчитам се след ден 2. Нямам минус
 Чувствам се, обаче олекнала и генерално имам повишен тонус. Днес за обяд имам задушени броколи на пара.
Вечерята за ден 3 ми изглежда като гурме угощение. Тя си е направо Овчарска салата, само без кашкавал.
Кажете, моля ви, как се справихте с глада за сладко?

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 20:33 от eur

# 65
 Чувствам се, обаче олекнала и генерално имам повишен тонус. Днес за обяд имам задушени броколи на пара.
Вечерята за ден 3 ми изглежда като гурме угощение. Тя си е направо Овчарска салата, само без кашкавал.

Цинк.

# 66

Цинк.
Цинк цитрат става ли?

# 67

Цинк.
Цинк цитрат става ли?

Най-добре се усвоява.

Може и Цинков бисглицинат.
 В случая на цинк, независимо от формата му, най-добре е да го приемате с храна, защото цинкът е известен с това, че причинява гадене на празен стомах. Цинковият бисглицинат обаче се понася доста добре и на празен стомах, с което се затвърждава неговата висока толерантност.

# 68
Момичета, отчайвам се. И след ден три нямам минуси. Явно проблемът с хормоните ми е по-сериозен, отколкото очаквах.

# 69
Миналата година като я правех и аз имах дни в пълен застой. Първо се изхвърля водата, после от яйцата удря и един запек... Най-добре и да си тегли човек не всеки ден, а 1 път в седмицата.  Теглото варира от ден за ден. Вода се задържа,  друга неща засядат в 8м черва... За това 1х на седмица най-добре.

# 70
Ей ме и мен. Аз отчитам още 1 кг минус. Вчера беше доста ограничен ден от към ядене - на обяд 2 ябълки, а за ввчеря печено пилешко бутче без кожата. Днес пак се очертава да е такъв ден, защото за обяд имам малко бяло месо от печеното пиле, а за вечеря ще си сваря 3 яйца. Салати вчера и днес не добавям, защото съм две дневни смени на работа и нямам кога да купя. Та за 4 дни на режим съм махнала 3 кг някъде, но реално броя от този последния 1, защото предните си бяха задържана вода от предните няколко дни, които имах леки отклонения от ВМ режим на който съм от година време.
eur при мен глад за сладко няма, защото не ям сладки неща. Дори и по време на ВМ НВХ случаите, в които съм си позволила да хапна някой домашен бонбон с фурми, тахан и ядки е след като свалих повечето кг и от време на време си правя някоя доза бонбони да се поглезя. Това от време на време е е - от началото на годината съм ги правила 3 пъти, като хапвам 2-3, а другите за детето или раздавам на близки. При мен съм забелязала, че като не ям сладко нямам апетит за сладко. Не ми липсва, не ме изкушава. Преди чудото вечерта бях на събиране и реших да си поръчам парче торта, беше ми ужасна честно казано, твърдв сладка ми дойде и хапнах само няколко хапки. Някак отвикнах от много сладките храни.

# 71
По колко пъти на ден?

В случая на цинк, независимо от формата му, най-добре е да го приемате с храна, защото цинкът е известен с това, че причинява гадене на празен стомах. Цинковият бисглицинат обаче се понася доста добре и на празен стомах, с което се затвърждава неговата висока толерантност.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 15:34 от bubanka

# 72
eur, ти не беше ли на кетото на Ерменкова?
може да не сваляш, защото вече си изхвърлила водата и си свикнала на малко храна

не се филмирай с хормони и ненаучни внушения без да си ходила на лекар Hands Pray

# 73
eur, ти не беше ли на кетото на Ерменкова?
може да не сваляш, защото вече си изхвърлила водата и си свикнала на малко храна

не се филмирай с хормони и ненаучни внушения без да си ходила на лекар Hands Pray
На какво ли не съм вече... И с кетото нямам особен успех. Въпреки него съм +5 кг.

# 74
eur на кетото му трябва време за да привикне организма и да почне да сваля. При мен най-работещ вариант при всеки режим е един вид протеин с един вид зеленчук. Не смесвам много видове храни. Единствено на кето правя разни мешании, но от протеините, салата винаги ми 1 максимум 2 вида зеленчук.
Аз днес отчитам още 300 грама минус и 5ти успешен ден на чудото. Обяда беше печено месце (свинско контрафиле) и зелена салата с малко сол и лимон. Вечерята ще бъде 3 варени яйца със същата салата.

Общи условия

Активация на акаунт