Японско чудо - тема 28

• 15 629
  • 153
  •   1
Отговори
# 45
вчера развалих диетата, бяхме на разходка с рибена супа и пържен шаран
днес ще правя фаст, а от понеделник може пак японско или моно
утре ще се премеря, но 2 кг надолу са сигурни

# 46
Изчетох предната и тази темичка, дами и се мятам настървено. Аз съм прясна мама от 14ти юни насам. Забременях 54 кг на 168 см (постигнати с доста усилия) и рязко се подведох по изказвания по време на бременността, че килограмите адски бързо се сваляли 😁. От болницата излязох 72 кг. За два месеца и половина успях да стигна до 64 кг като следвах ОМАД и не съм прекалявала с нищо. От опит знам, че последните 10 кила са най-кошмарни за сваляне, а как само тежат 😭. Започнах чудото в събота и имам прегрешение днес (четвърти ден) - 20 грама моцарелка с яйцата. Шунка не ям и замествам с пуешко филе. Старая се да ходим на разходка с малката като захладнее вечерта като избирам най баирестите маршрути. Пия чай за отслабване на Sleeper. (не че имам вяра на натруфения маркетинг, ама като че ли подтиска гладът). Та, отчайвам се доста, защото 8 килограма за 2 месеца и 10 дни не са бомбастичен резултат като се има предвид лишенията и нискокалоричния прием. (под 1000). Първа бременност ми беше и не си усещам метаболизма, че работи по същия начин. Хормоните ли са още объркани, или какво. Моля, споделете и вашия опит непосредствено след раждане. Благодаря предварително.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 13:49 от nufi_96

# 47
Здравейте момичета! Включвам се и аз от днес след изкарана лунна фаза. Малко размених закуската и обяда за днес, но това е положението.  Не съм засичала килограмите днес, малко от нищото реших да я започна и за това. Утре ще засека сутринта, за да имам представа как се получават нещата.

Ще направя няколко модификации само - без шунка и сухари ще я карам. И евентуално в следобедното кафе да сложа 1-2 сметанки за кафе колкото да му притъпя вкуса. Не мисля, че би се отразило фрапантно на резултатите.

Успех на всички!

# 48
nufi съвсем скоро си родила и все още хормоните бушуват. А и да не говорим, че колкото по малко кг има да сваля човек, толкова по-бавно падат.
Аз бях стриктна от вторник до петък и смъкнах 2 кила. Събота и неделя бях на домашни кюфтенца на барбекюто и доматчета. Понеделник пак подкарах варените яйца, ама цикъла чука на вратата и не мисля да се тегля, че знам че ще задържа и да не се ядосвам. То пък после и овулация иде и там едно задържане.. абе това да си жена не е хич готино 😂

# 49
nufi съвсем скоро си родила и все още хормоните бушуват. А и да не говорим, че колкото по малко кг има да сваля човек, толкова по-бавно падат.
Аз бях стриктна от вторник до петък и смъкнах 2 кила. Събота и неделя бях на домашни кюфтенца на барбекюто и доматчета. Понеделник пак подкарах варените яйца, ама цикъла чука на вратата и не мисля да се тегля, че знам че ще задържа и да не се ядосвам. То пък после и овулация иде и там едно задържане.. абе това да си жена не е хич готино 😂

sivi , това е страхотен резултат за 4 дни, дано и аз да съм паднала там някъде. (завиждам ти благородно 😁) Мен ме е страх да се тегля, че идва едно разочарование и нежелание за живот . 😁 Ще се претегля след 7те дни да се отчета. Иначе с ММ ще ходим до морето за три дни в петък, надявам се да не осера пейзажа с плюскане. Дала съм си максимум по салатка на ден и разбира се много вода. Пък да видим. Може и МЦ така да дойде със смяната на климата, че още нямам след раждането.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 18:21 от nufi_96

# 50
  • България
За две седмици след пет дни на чудото, един ден на фаст и останалите дни захранване съм -2кг. Юли месец бях 79кг, сега съм 77кг.

# 51
Някой успя ли да отслабне и с колко?

# 52
  • Козлодуй
Здравей, eur Simple Smile Аз съм отслабвала около 4 пъти с 3-4 килограма с тази диета, но после съм си връщала килограмите Simple Smile Както е казал Марк Твен "Най-лесно е да откажеш цигарите, аз съм го правил стотици пъти" Joy  (Дано схващаш шегата). Така, че повечето като свалим с диетата си мислим ето постигнах го сега мога да си ям каквото поискам Simple Smile А то всъщност трябва постоянно да сме на диета и винаги да се ограничаваме в храненето Simple Smile Пожелавам на всички ни да постигнем баланс за  8 март Simple Smile

# 53
Ще продължа с кето, но ми трябва нещо ударно, защото през последния месец съм качила пет килограма - буквално от въздуха (хормонален проблем).
Аз също добавям масло в кафето, само че не е кокосово, а е масло от черен кимион - за имунната система. Блендирам го и го правя бронирано. Единствено не мога да го пия горчиво, както е в диетата и си добавям една таблетка Стевия.
По принцип в кафето си добавям бадемово мляко с 0 въглехидрати, но сега за целта на отслабването ще се лиша от него. Пожелайте ми успех!

# 54
Аз съм правила чудото и смъкнах някъде 4-5 лг, но не помня точно. Пилзвам го, когато искам да забързам малко режима си, който ВМ-НВХ. От днес ще направя една врътка от 7 дни за да сваля малко стрелката на кантара. След това продължавам с ВМ хранене. За днес вече сварих яйцата, ще сваря и пилешко филе, че е най-лесно и една краставица съм приготвила към месото. Кафето е изпито, чисто без добавки.
Успех и нека поразмърдаме малко кантарите 😀

# 55
И аз започвам от понеделник Confused

# 56
Аз съм правила чудото и смъкнах някъде 4-5 лг, но не помня точно. Пилзвам го, когато искам да забързам малко режима си, който ВМ-НВХ. От днес ще направя една врътка от 7 дни за да сваля малко стрелката на кантара. След това продължавам с ВМ хранене. За днес вече сварих яйцата, ще сваря и пилешко филе, че е най-лесно и една краставица съм приготвила към месото. Кафето е изпито, чисто без добавки.
Успех и нека поразмърдаме малко кантарите 😀
Sivi, много се радвам, че и ти започваш днес. Ще си бъдем подкрепа и стимул заедно.
За вечеря съм замислила пилешко и салата айсберг с краставица и лимон. Чудя се, ако добавя балсамико, дали ще се отрази? Назад в темите четох, че добавката на зехтин и сол забавя процеса и се отслабва по-малко.

# 57
eur аз предния път като правих слагах зехтин на салатата, но пък всъщност моята салата беше само от краставица. И яйцата са ми по 3 броя на хранене, а не по 2 както е в оригинал и резултата за 10 дни, колкото я спазвах беше 4.5кг. Сега си погледнах записките. За днес вече хапнах 3 варени яйца на обяд, а за вечеря сварих пилешкото филе с малко копър да го овкуси. Вечерята ще е със салата от краставица, но днес няма да я подправям с нищо. Надявам се от плануваните 7 дни да махна 2 кг и после ще ги затвърждавам с постоянния ми режим 😁

# 58
За 1 ден съм -900 г и -1 см на обиколка. Да, знам, че това е водната задръжка, но колко ми е леко и колко е хубаво да не се чувствам подута като плондир! Ако успея да сваля 3 кг, може и да не правя втората седмица.
Днес ми е ден 2. Нямам сухари, но имам кето хляб, който съм си правила по рецепта на Ерменкова. Ще си отрежа малка филийка от него. Със сигурност има по-малко въглехидрати, отколкото в сухара. Отделно тя казва, че точно десертите и хляба от рецептите и те вкарват в кетоза (споменавам го, защото след Чудото, продължавам с кето, на което по стечение на обстоятелствата ще живея известно време заради хормоните).

# 59
По-склонна съм да мисля, че десертите и хляба, били те и кето, те изкарват от кетоза.

Общи условия

Активация на акаунт