Японско чудо - тема 28

• 15 626
  • 153
  •   1
Отговори
# 30
  • България
От утре съм на Японското чудо една седмица. Отдавна не съм спазвала диети, така че ще бъде голямо предизвикателство за мен.

# 31
ferencliszt, успех! Дано се чувстваш добре и да имаш резултат!

# 32
и аз съм сварила яйцата,
изпекох и месо
имам храна за 3 дни
яйцата ше ги ям сутрин, защото излизаме в 7 и бачкаме физически труд, няма начин да издържа с кафе до обяд
ще спазвам общото количество за деня и дани смъкна нещо
сега отивам да чета Сиви какво е яла Simple Smile

# 33
Herzen аз си спазвах почти стриктно диетата, като е имало дни, в които съм яла 3 вместо 2 яйца. Грамажи на месото не съм мерила, като гледах да е парче, което ще ме нахрани. Салатите ми бяха предимно зелени или само краставица. Шунката ми беше някаква нарязана пакетирана и доста солена, но пак имаше ефект. В зелените салати слагах съвсем малко зехтин, сол и лимоноя сок. Не съм закусвала (по принцип не закусвам), а даже покрай чудото се научих да си пия кафето без мляко. Ако си разпределиш храната на 3 хранения, а и дори да вдигнеш малко количеството мисля, че пак ще има ефект, защото реално тук дневните калории са доста под 1000 и има опции за въвеждане и на закуска. За мен беше лесно спазването, защото е за кратък период и не тежи толкова това еднообразие. На мен количеството ми беше добре и ме засищаше.

# 34
  • България
Салатите могат ли да включват домати, чушки и червен лук или само зелени?

# 35
  • Козлодуй
Всичко може но аз лично се чувствам по-малко гладна със зеле и зелена салата Simple Smile Освен това само на тях отива лимона а той е съществена част от диетата Simple Smile

# 36
закусвам айца
и обяда за двата дни

# 37
  • България
Вчера я карах по режим, докато не си приключих цялото хранене в 16ч и после се озъртах за още храна. Прегреших със сладко и розе.

Така че днес направих наново ден 1. Утре ще направя ден 2, като ще пропусна сухара, няма да го замествам с хляб, защото тъй или иначе нямам хляб вкъщи. Освободих се от доста вода в последните дни чрез зелен чай и кафе.

# 38
и аз така, ама днес,
обяда преобърна каручката,
гладът си каза думата
утре пак ден 1

и аз изпишках 1 кг

# 39
  • България
Тези дни ядох пиле с червен пипер и чесън на фурна с малко мазнина в тавата, а не пилето. За утре се чудя дали да готвя риба, свинско или пак пилешко. Яйцата ми харесват, правя ги варени или пържени с минимално количество масло, месото ми писва, днес едва го довърших.

# 40
започвам отначало

# 41
алооооооу, девойки, само аз ли ям яйца Crossing Arms

# 42
Да се разпиша и тук. Днес ще ми е четвърти ден.
Ден 1 менюто беше кафе сутринта, обяд 3 варени яйца, вечерята беше от пилешки пържоли бут без кожа и краставица. Ден 2 мина със същото меню. А вчера на обяд изядох една краставица, а вечерята беше 3 варени яйца и краставица. След ден 1 бях с минус 1 кг, но следвашото мерене ще направя след ден 5ти.

# 43
обядвах лафер на жар и два моркова изядох следибяд
започвам да свиквам с малкото храна, но яйцата и аз ги ям по 3
ще се меря скед МЦ

# 44
Днес отново 3 яйца за обяд, а за вечеря двете бутчета (долна и горна част) от печено пиле. Не успях да си взема зеленчуци и днес излезе чист протеинов ден 😄 За утре ще заредя хладилника със зелении и краставици.

Общи условия

Активация на акаунт