Японско чудо - тема 28

• 15 626
  • 153
  •   1
Отговори
# 15
Извън диетата съм си правила печени във фурната, като преди това съм ги оставяла в смес от кисело мляко с червен пипер.. може и други подправки на вкус. Така не става сухо филето. Иначе на тиган за мен беше най-вкусно и крехко.

# 16
Първи ден без драми. Спазих си храната.
Вечерята беше голяма салата айсберг с кюфтета на скара.
Стартирах от 61 кг и ще се претегля след седмица.

# 17
  • Пловдив
колко кюфтета?
В ден 1 пише парче месо и салата...?

# 18
колко кюфтета?
В ден 1 пише парче месо и салата...?
Ами две, но малки. Но щом е написано парче, а не грама или брой, смятам да не се взирам  толкова в количеството (разбира се да е в разумни граници). Ще си правя нормална порция, предвид че храната е еднообразна.

# 19
Трети и четвърти дин вече са ми тежички. С малки прегрешения напред.

# 20
Записвам се и аз. От днес стартирам от 58кг. Целта ми е 55кг при височина 1.73см

# 21
  • Козлодуй
За тази височина е необходимо да си 63-62 килограма максимум

# 22
  • Пловдив
Записвам се и аз. От днес стартирам от 58кг. Целта ми е 55кг при височина 1.73см
ехааа... Simple Smile това е прекалено за тая височина.

# 23
Да запитам набързо,  понеже имам едни 5 кила в излишък - постигна ли някой резултат с тази диета?

# 24
При мен са доста повече кг за сваляне и с диетата свалих 6 кг за 10-11 стриктни дни. Ефект има, но слвд нея трябва хубаво захранване за да не се върнат свалените килограми.

# 25
  • Пловдив
Еха...добро постижение, ама тя си е стриктна.

# 26
След 1 седмица съм -1, но пред цикъл.

# 27
Sivi, благодаря за отговора и браво!
Пожелавам ти да достигнеш желаните килограми!

# 28
  • България
При мен са доста повече кг за сваляне и с диетата свалих 6 кг за 10-11 стриктни дни. Ефект има, но слвд нея трябва хубаво захранване за да не се върнат свалените килограми.

Поздравления!!! Доколкото научих от предишни теми си се захранвала след диетата с режим, подобен на диетата, но със салата за обяд и вечеря вместо голи яйца и месо?

# 29
След японското чудо се върнах към високомазнинно хранене, като се старая да държа ниски въглехидратите. За момента затвърждавам свалените 6 кг, защото бързо паднаха и ми е важно да ги няма окончателно на кантара 😄 Мисля в началото на август да направя пак едно японско чудо за 7-10 дни, но до тогава има време. Храня се 2 пъти на ден с месо, яйца и някоя краставичка или зелена салата. А същи и масло, чедър, овче сирене.

Общи условия

Активация на акаунт