Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 36 374
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 15
Meлс, благодаря за орисването и взимам прашец Heartpulse желая ти прекрасен и лек остатък от бременността!

rave, благодаря за чудесната темичка Heart

Пожелавам ни да изпълним темата с много плюсчета и добри новини!

# 16
Аз днес пуснах ЧХГ и прогестерон, отново не съм бременна, но ме притеснява прогестерона на 25ти ден от Ц не е ли много висок?

# 17
  • София
Meлс, благодаря за орисването и грабя прашец Simple Smile желая ти безпроблемен остатък от бременността!

rave, благодаря за старанието по темата!

днес ме ориса колежка преди да излезе по майчинство Grinning

# 18
Сиси, от това, което виждам в интернет като reference ranges си изглежда съвсем нормална стойност за лутеална фаза. Щом си пускала кръвни и за ЧХГ, предполагам си в такава. Но някой по-компетентен да се включи също.
16 нмол/Л са около 5 нг/мл

Аз днес пуснах ЧХГ и прогестерон, отново не съм бременна, но ме притеснява прогестерона на 25ти ден от Ц не е ли много висок?

# 19
rave благодарности! Прекрасна тема, както винаги! ❤️
Мелс Пожелавам ти най-прекрасната и безпроблемна бременност с пухкаф финал! Грабя и аз розов прашец💗💗💗
Нека новата тема донесе много положителни резултати и в най-скоро време заглавието да се сбъдне! 🍀🍀🍀

# 20
Благодаря за темата, rave!
Нека се напълни с много двойни чертички! Flowers Hibiscus

При мен имаше допълнителни усложнения след ваденето на мъдреца и не могат напълно да овладеят възспалението. Стоматологът ми се свърза със свой колега, който се съгласи да ме приеме по спешност още тази седмица.
Проблемът е, че ще се получи дълъг, почити непрекъснат прием на два (а може да се наложи и 3) антибиотика.
Юли месец категорично го пропускаме, заради всичко това, но ми се искаше да го използвам за изчистване на организма.
Знаете ли за добавки, които могат да ми помогнат в това начинание?

В момента приемам само пробиоитик на Вая.

# 21
Благодаря за темата, Rave. Много ме усмихна плажната мадама Simple Smile
Мелс, леко бременеене и да завърши с пухкава здрава госпожица Simple Smile
Хайде идва лято, да завлаят морски положителни тестове вече Simple Smile

# 22
Записвам се и аз в новата, морска темичка Animal DolphinFlowers Watermelon Simple Smile
Мелс,  лека бременност до финала Simple Smile

Успешни опити, трансфери, стимулации, инсеминации на всички момичета и моля ви се не се карайте, всички сме тук не щото много ни се иска, а по стечение на гадните обстоятелства. Една по една да се изнасяваме към отчетните теми за бременни.

Аз от няколко дни имам спазми, мъжът ми каза че са крампи на единия крак над коляното. Усещането е сякаш ми трепери отвътре мускул. Утре ще ходя за едни изследвания и се чудя, ако пусна Магнезий дали изобщо ще покаже нещо, при положение че си пия витамините ( Елевит). Възможно ли е тези крампи да са от стрес? Преди ми се е случвало, но с окото и беше много отдавна.

# 23
Salsera, на мен една медицинска сестра преди доста години ми каза да ям банани, защото са богати на калий и помагат при крампи.

Записвам се и аз в новата, морска темичка Animal DolphinFlowers Watermelon Simple Smile
Мелс,  лека бременност до финала Simple Smile

Успешни опити, трансфери, стимулации, инсеминации на всички момичета и моля ви се не се карайте, всички сме тук не щото много ни се иска, а по стечение на гадните обстоятелства. Една по една да се изнасяваме към отчетните теми за бременни.

Аз от няколко дни имам спазми, мъжът ми каза че са крампи на единия крак над коляното. Усещането е сякаш ми трепери отвътре мускул. Утре ще ходя за едни изследвания и се чудя, ако пусна Магнезий дали изобщо ще покаже нещо, при положение че си пия витамините ( Елевит). Възможно ли е тези крампи да са от стрес? Преди ми се е случвало, но с окото и беше много отдавна.

# 24
На мен ми се е случвало видимо да ми трепери мускул там. Според мен е възможно да е от напрежение, но не пречи да си пуснеш изследвания.

Аз да ви питам за една приятелка дали е възможно да е полип (в скрит текст)
Скрит текст:
От няколко месеца има големи аномалии с цикъла. Първо април ѝ подрани с 2 седмици и кървенето продължи 19дни, после ѝ дойде пак след 20 дни, но по-оскъдно, този месец 5 дни само зацапване и днес (около седмица след края на кървенето) е имала ярък съсирек. Четох, четох, струва ми се, че може да е полип. Някоя която е имала полип може ли да потвърди или да отхвърли дали може да е от това? 2ма лекари я гледаха до сега, единия път при дългото кървене и ѝ казаха, че е от стрес, втория път я гледа репродуктивен преди 3 дни и не видя проблем.

# 25
2406, аз имах голям полип, който 3ма лекари не видяха (2ма от които репродуктивни и ме гледаха по време на Ц).
Лекарят, който го видя още на ехографа, ми прави и цветна снимка, на която се видя много ясно, че има полип.
Симптомите ми бяха болезнен цикъл и зацапване 2-3-4 дни пред и след Ц. Може да има и други варианти, но това е моя опит.

# 26
Салсера, на мен ми изтръпват и двата крака, когато седя продължително време. Не се повлиява от магнезий. Сега, когато бях при невролог, ми пусна ток (направо си ме разтресе ) и се показа, че имам нарушение в кръста, на нерва,  повече в ляво, в следствие на стара травма (падане по стълбите). Това обаче може да де провери само от невролог. Може и въобще да не е това Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 21:26 от Gery666_

# 27
  • Замък сред облаците
Честита нова темичка.

Възможно е да е полип, 2402. Една бивша съфорумка имаше такива оплаквания, оперира се при Христов в Надежда - беше баш на входа на едната тръба полипа. 2 месеца след махането забременя, после нямаше такива аномалии.

Салсера, мускулните крампи освен от магнезиев дефицит може да са свързани с липса или дисбаланс на натрий, калий, б12 също. Вместо добавки - черен шоколад, кисели краставички и банани ти трябват Simple Smile Само за б12 не може да се оправиш без добавки.

# 28
Честита нова тема момичета, да е мноооооооооого успешна, направо всички да се местят в отчетната и да си пишем там Simple Smile

Знаете ли за добавки, които могат да ми помогнат в това начинание?
Рокет, аз пих сок от алое след кортикостероидите за чистене, много гадно Simple Smile, не знам дали чисти и антибиотици, то и кортикостероиди не знам със сигурност дали чисти, ма това ми препоръчаха.

Дими, аз имам зацапване преди цикъл, от ЗФтата, а последните дни на цикъла са ми зацапване от винаги. То затова е 7 дена, от както имам цикъл.

# 29
Късмет на всички момичета в новата темичка и благодарности за прекрасното орисване🍀

За полип е много важно да се гледа в първите чисти дни - тогава се вижда най-добре.
На мен утре ми предстои хистероскопия - оглеждат матката отвътре за полипчета, сраствания и други проблеми. Също е много важно да се прави в първите чисти дни.
При нарастване/излющтване на лигавицата е по-трудно да се забележи полип.

Иначе са ми махали 2 пъти вече, но чак такива оплаквания не съм имала.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 22:26 от vanesa_georg

Общи условия

Активация на акаунт