Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 36 378
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, момичета! Писах и на личната, каза да действам смело, не би трябвало да има проблем! ❤️
Еххх, човек как се надява и понякога му трябва толкова малко ... 🌈

# 46
Здравейте отново момичета! Включвам се и аз в темата да си следя какво се случва с вас. Честито на Мелс и всичко да е спокойно до финала!
На всички останали силно стискам палчета.
Относно яйчниковия резерв, миналата година си закупих книгата “Всичко започва от яйцето”, ако някой се интересува и не може да я намери онлайн, мога още другата седмица да му я изпратя, вътре има полезни съвети и за хранителен режим и за добавки, по спомен май съветваха средиземноморската диета.

# 47
Здравейте и от мен! Лятото съм решила да си почина малко психически, но си ви следя от време на време и се записвам в новата темичка, която е много свежа, впрочем rave Yellow Heart Nature High Brightness Animal Whale
Благодаря на мелс за орисването, помня те и ти желая лека бременност!  Blue Heart
Дух, в предната тема видях, че  е имало някакъв проблем, стискам ти палци всичко да е наред и да си доизкараш бременността до щастлив финал! Purple Heart
Patence, съжалявам за станалото, предгрътка! Следващият път да е плодороден и вашият! Heartpulse
Успех на всички предстоящи пункции, процедури, инсеминации, инвитро, естествени опити, много хубаво да си изкарате лятото и да ви донесе най-желаното! Blue Heart Nature High Brightness Flowers Watermelon

Ние си чакаме заповедта за фонда и през това време се присъединяваме към естествено бебеправещите без големи очаквания Grinning

И последно за предишната тема, понеже вчера я изчетох наведнъж почти- не се карайте и не правете разейдинение на "стари" и "нови" никой не печели от това. Нека си остане тема за взаимопомощ и подкрепа каквато я виждам и аз и също смея да твърдя, че намерих близки, въпреки, че не съм отодавна! Heartpulse

peace Hands V

# 48
Права е АА в поправката си, аз не уточних, че не съм правила прекалено строго кето. Не съм изключвала, червени чушки, моркови, домати и други такива храни. Изключих, бялото брашно/хляб, бял ориз, картофи, като цяло бързи въглехидрати от готова храна също.
Иначе аз съм със хипофункция на щитовидната жлеза, следена доста стркткно от лекар. И не съм забелязала да ми се отрази зле, напротив.
Репродуктивната също много ми хареса резултотите тогава и разпитваше за това какво съм изключила.
Малко е неприятно ми идва това непрекъснато апострофиране, все едно упорито препоръчвам но някой как да се храни, та чак пък с повишено внимание да се взима написаното от мен.
Не харесвам пубертетското " фръцване" , но и аз ще преосмисля дали да продължа с писането тук.

# 49
  • Замък сред облаците
Бисквитке, аз 2019 пробвах класическа строга кето диета. Тогава не знаех, че на щитовидната се отразява. Първо ме повали як кето грип - чак очите ми пареха. Минах на малко по-либерален режим, но пак без всякакви бързи ВХ. Е, няколко месеца след това - хашитоксикоза, имах и изменения в цикъла - нередовен, интерменструално кървене. Затова апелирам да се чете много преди да се прави кардинална промяна в режима.
П.п. А 10г преди кето диетата бях в ремисия на хипофункцията и не съм взимала хапчета, за справка.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 14:25 от АА

# 50
  • София
ооо, аз затова казах ако няма противопоказания за кето!
напълно съм съгласна, че не 100 ами 101 пъти трябва да се проовери всичко при такъв строг режим.

# 51
АА, незнаех че ти се е отразило така!
Това само показва найстина колко сме различни и написаното във форум в никакъв случай не бива да се взима прекалено насериозно.
Аз обаче изобщо не бих пробвала класическата строга кето диета. Не ми се вижда здравословно това прекалено изключване на въглехидрата. Това рък сезонни плодове да не хапвам..никакъв шанс. Hug

# 52
Аз също съм карала строг кето режим, преди години. С Хашимото съм. Не ми се отрази зле, но не ми се отрази и добре на щитовидната. Нямаше разлика Grinning Но бях на режима 3 месеца само.
При мен съм забелязала, че с балансирано и здравословно хранене ми е най-добре, но ми е и най-трудно сега с детето заради планирането. Най-често е "ям каквото има"  Flushed

# 53
Благодаря и аз за новата темичка, дано да е много бебеносна!
На Мелс пожелавам безпроблемна бременност и пухкав финал ❤
Аз също съветвам да се внимава с кетото, виждала съм спортисти, които с кето режим си докарват доста поразии. Една част от тях са поради неправилно прилагане на режима де.
Аз си пуснах най-накрая витамините, положението с вит. Д е трагично.
Скрит текст:

Тъкмо се бях настроила за бебеправене, сега не знам дали не трябва да пропускаме и другия месец.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 18:45 от theDoodLe

# 54
  • Замък сред облаците
Не е критично, Дудъл, с такова ниво забременях със сина ми (27нг даже). Важното е при + тест да продължиш да взимаш доза съгласувана с лекар (1000-2000 единици някъде).

Патенце, мисля те днес. Единствено се сещам откъм добавки да пробваш тези, които Сенкова беше препоръчала на Шантал? Те имат силно антиоксидантно действие, а това също може да натисне яйчниците да поработят. Все някакви фоликули годни ще имаш още, вярвам.

# 55
Благодаря на всички за съпричастността и подкрепата! Чувствам се смазана! Не знам дали мъжът ми няма да поиска вече изцяло да минем към ДЯ! Финансово вече не издържаме на опитите иначе аз искам да пробваме с мои Я.
Някъде бях направила скрийншот със добавките на Шанталчето, ако не ги намеря, ще пиша на ЛС да ми ги изпрати.
Като диета беше само протеини, нали?! Не знам дали това е по силите ми!
За йога- много искам, но все не си намирам време,  иначе на мой братовчед жена му е инструктор по йога.
На всички +++ , стискам палци и желая пухкав финал!
На останалите момичета- много късмет и сбъдване на мечтата за бебче- дай Боже на всеки, и на мен също Hands Pray
Не е критично, Дудъл, с такова ниво забременях със сина ми (27нг даже). Важното е при + тест да продължиш да взимаш доза съгласувана с лекар (1000-2000 единици някъде).

Патенце, мисля те днес. Единствено се сещам откъм добавки да пробваш тези, които Сенкова беше препоръчала на Шантал? Те имат силно антиоксидантно действие, а това също може да натисне яйчниците да поработят. Все някакви фоликули годни ще имаш още, вярвам.

# 56
Благодаря, момичета за включванията по повод проблемите при моята приятелка! Предала съм ѝ, сега я натискам да си пусне хормони, защото и днес има кървене, пък най-много да трябва да ги повтори следващия цикъл.

patence, съжалявам много, че сте ги изтървали. Йога - аз правих вкъщи преди последния трансфер. В youtube се намират доста фертилити йога практики и са кратки 15-30 мин.

theDoodle, моя витамин Д след суплементиране (и пауза) винаги се върти около 30ng/ml. Без прием е още по-нисък, пък по време на бременността и преди нея сигурно е бил критичен (пиех само по 1 таблетка ойлисен от 400 единици, ама това ми бяха изписали и никой не ми назначи изследване).

# 57
Момичета, виждам, че разглеждате което диетата - само ще добавя, че е изключително вредна за хора с проблеми с бъбреците - вдига креатинина. Същото е и с храните, богати на калий Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 16:28 от Gery666_

# 58
Патенце, защо не пробваш да изключиш сладкото, хляба и тестените храни. Въглехидрати можеш да си набавяш с картофи и ориз.
Идеята е да се избегне глутена и маята. Поне за известно време.

Благодаря на всички за съпричастността и подкрепата! Чувствам се смазана! Не знам дали мъжът ми няма да поиска вече изцяло да минем към ДЯ! Финансово вече не издържаме на опитите иначе аз искам да пробваме с мои Я.
Някъде бях направила скрийншот със добавките на Шанталчето, ако не ги намеря, ще пиша на ЛС да ми ги изпрати.
Като диета беше само протеини, нали?! Не знам дали това е по силите ми!
За йога- много искам, но все не си намирам време,  иначе на мой братовчед жена му е инструктор по йога.
На всички +++ , стискам палци и желая пухкав финал!
На останалите момичета- много късмет и сбъдване на мечтата за бебче- дай Боже на всеки, и на мен също Hands Pray

# 59
Протеините много натоварват бъбреците, примерно дюкан и прочее.
Кетото и да не ви противопоказно, се прави за малко - няколко месеца. Има си различни балансирани режими дето могат да са начин на хранене за постоянно.

Не харесвам пубертетското " фръцване" , но и аз ще преосмисля дали да продължа с писането тук.
Това защо Sad ?

Общи условия

Активация на акаунт