Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 36 517
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 30
Честита нова тема Heart - нека е късметлийска и пълна с много +++ !
Успех на всички, които и този месец "са в играта" и продължават с бебеправенето! Green Heart
Аз, за съжаление, съм аут! Фоликулите ми се спукаха преди пункцията Sweat . Тежко ми е много, но съм безсилна.....
Ако през Септември имам все още Ф (защото съм с почти изчерпан резерв), ще се върна отново в играта, но.... Божа работа!
Късмет на всички ви желая Blue Heart

# 31
Съжалявам, Патенце. Надявам се да сте се отчели, поне да не сте изпуснали моментна . Другият път почивай около пункция и без натоварване.

# 32
Благодаря за темата Рейв Green Heart Да я изпълним с положителни емоции и тестове.
Мелс, вземам си от розовия прашец и ти желая лека бременност, здрав, пухкав и щастлив финал.

Аз в момента правя изследвания, посещавам различни специалисти, за да отметна колкото се може повече варианти за евентуален риск и се надявам още  през Септември да ми позволят да подновя опитите.
Чета ви редовно и единствената ми молба е да не търсим под вола теле. Всеки е тук с една единствена цел, нека да сме позитивно настроени и да си помагаме по пътя към осъществяването й.

# 33
  • София
съжалявам Патенце!

Не е панацея, но чета на няколко места доста положителни отзиви върху резерва в следствие на кето режим. Ако имаш воля и нямаш противопоказания можеш да пробваш до септември.
Малко надежда, март имах само 3 антрални ф, този месец са 5. Последните два месеца ходя на йога, не знам дали движенията могат да дадат такъв ефект ама .... ако решиш да пробваш определе о няма да ти навреди.

# 34
Много съжалявам Патенце. Имай малко вяра. Може и спонтанно да стане, кой знае, а има и ДЯ. Simple Smile

# 35
  • Ст Загора
Патенце съжалявам!
Ванеса , успех утре

# 36
Благодаря за новата тема и орисването!:blush:
Избягвам аз съвети и обсъждане на изследвания понеже не съм в България и тук нещата стоят по различен начин.
Обаче мога да потвърдя казаното от Шантал за кето режимът от личен опит.
Единствения път когато имах 10 пунктирани Я беще след 2 месечен кето режим. Преди това имах по 6/7 Яйцеклетки на пункция.
Ползите за фигурата и тонуса също не са да подценявяне. Бях успяля да накарам дори левия ми яйчник да проработи, а той вече е идлязъл в " пенсия" заради ендомегриозата и лапароскопиите.

# 37
Рейв, благодаря за новата темичка, а на Мелс за споделянето на историята! Heart

Пожелавам и на всички момичета прекрасно лято изпълнено с красиви емоции и сбъднати желания! Hug

Аз ви чета всеки ден, но нямам нищо за споделяне. Днес очаквам МЦ, защото след него имаме зелена светлина за опити,  но вече 3ти ден получавам кафеникаво зацапване и Ц не настъпва. Обикновено нямам зацапване, а ако имам е съвсем леко и до час-два настъпва и МЦ. Досега не ми се е случвало. Трябва ли да се притеснявам или е възможно да е от жегите? Четох за нисък прогестерон и тн като възможни причини.

# 38
  • Замък сред облаците
За кето режима само мога да кажа да четете внимателно как се прави преди да почнете и също, че е противопоказен при хашимото/хипофункция. Там е нужно да се модерира във ВМ-НВХ режим и да се приемат по 120гр нетни въглехидрати дневно за жлезата, за предпочитане бавни.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 11:26 от АА

# 39
busteeeed И на мен ми закъсня с 3 дена и тази сутрин се изля - буквално... Аз защото се бях ядосала, че на 5-ти пътуваме за морето и ще ми обърка плановете ама слава богу, дойде ми. ММ се прибра за отпуск в неделя, смее се и вика "То ме е Чакало да си дойда, че тогава да те сколаса" 🤣 Но хубавото е, че на морето ще съм пушка и мисля да наблегнем на релакс, почивка и бебеправене.... Довечера ще се чуя с АГ и от 3-я ден да почна Летрозола, а в деня преди морето да отида на една фоликулометрия, че да видим де .....
Желая на всички едни хубави летни дни, дай боже да са ползотворни..

# 40
  • Ст Загора
busteeeed, хайде да идва нормален МЦ!
Белив успех на теб да стане морско бебе.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 11:11 от nasito8988

# 41
Аз имам друго питане, надявам се АА да ми отговори. Летрозола съвместим ли е с други лекарства? Ще бъда по-конкретна, приемам Креон за стомаха, понеже си имам хроничен проблем с него и през определен период си правя курсове с Креон, в момента го приемам. Другото, което ми се налага да сложа преди морето е ампула флустерон, заради ревматологичните ми проблеми. Но като новак със стимулациите с хапчета, не съм наясно тоя Летрозол дали би направил някоя реакция....

# 42
  • Замък сред облаците
Не мога да ти кажа, нито съм чела нещо по въпроса, нито имам медицинското образование, за да коментирам съвместимост на такива лекарства.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:34 от АА

# 43
  • Ст Загора
Белив аз пих Летрозол и противозачатъчни.

# 44
  • София
BeLive1211, мисля, че не е проблем да приемаш и другите лекарства. Поне за толкова прием веднъж не са ми казали да го съобразявам с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт