Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 37 353
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 930
Хайде дано, Виолетка. Тъй като гледам сме и наборки и овулацията и почивката ни се засичат. Laughing Дано всичко ни е на късмет. Revolving Hearts Hug

# 931
Аз не съм ви наборка, ама ще ме вземете ли в клуба за почивните гръцки бебета? 😄

# 932
Разбира се, Дудъл, хайде с нас. 🤗 Всички са поканени. 😊 Присъствието не е задължително, ама морските дарове са! 🤪 😆

# 933
Като гледам и при мен се очертава да не е станало този месец, така че и аз си чакам гръцкото бебе през август 😃 Ако не стане и там, освен да запазвам билети за Италия

# 934
Докато чакаме новата тема, аз имам питанка.
Мога ли да пия фолиевата (метилирана) на един прием с вит. Д+К? И може ли с тях и убиквинон?
Че ми добавиха и желязо към коктейла добавки, а то е доста специфично като изискване.
П.С.: Благодаря за препоръката за д-р Стайкова, много подробно ми обясни всичко и ми даде препоръки Simple Smile

# 935
Записвам се с 2ри неуспешен трансфер. Вероятно отново не е имало опит и за имплантация. Вече и аз не знам какво да направя …

Датата за теста ми беше утре, но повече от Ясен е, че е отрицателен.

# 936
Докато чакаме новата тема, аз имам питанка.
Мога ли да пия фолиевата (метилирана) на един прием с вит. Д+К? И може ли с тях и убиквинон?
Че ми добавиха и желязо към коктейла добавки, а то е доста специфично като изискване.
П.С.: Благодаря за препоръката за д-р Стайкова, много подробно ми обясни всичко и ми даде препоръки Simple Smile

Не мога да отговоря на въпроса, но друг непоискан съвет - по- добрата и усвояема форма на коензим Q10 е убиквинОЛ. 🤍

# 937

Какво е специфичното за желязото? Аз взимам след хранене, грешно ли е? Още приемам фолиева киселина.

# 938
Съжалявам Пълнолуние, точно за имплантацията никой не може да каже.
ММ ми каза, този месец никакво колело и никаква кола. Бях чела за София Лорен преди време, че доктора й казал да не кара кола. Божа работа.

Записвам се с 2ри неуспешен трансфер. Вероятно отново не е имало опит и за имплантация. Вече и аз не знам какво да направя …

# 939
Пълнолуние,  силно гуш! Обсъдете с докторката какво ще промените за следващия! Нека бъде успешен !
Желязото се пие на гладно, 2 часа след и 1 час преди хранене, на разстояние от други добавки и храни като кафе,  мляко и тн.
Останалите добавки може да се пият сред хранене .

# 940
Мерси, не знаех!

# 941
Желязото се пие един час преди хранене, но ако дразни стомаха - може и след храна. На поне 2 часа отстояние от кафе и мляко (и магнезий). Вит. Ц помага за усвояването му.
Пълнолуние, силно гуш! Предполагам само колко ти е трудно, надявам се следващият път вече да е успешен!

# 942
За жалост всичко сме направили вече. Надраскване на лигавица, 2 вида лепила, вливки, терапиии и пак нищо. Нямаме ПИД, но вече са замразени и са останали такива със средно качество. Вече ск мисля дали да не се подложа на нова стимулация и този път да ги изследваме. Имаме 4броя 5 дневни, които може би да ги оставим за друг път. Толкова се надявах този път да се е получило, но отново отрицателен тест …

# 943

Ох, Пълнолуние, много съжалявам Sad С какво качество беше ембриона и има ли ПИД? Онзи вирус излекувахте ли го? Втори трансфер е за тази клиника или изобщо?

# 944
Съжалявам, пълнолуние. Прегръдки! За съжаление не мога да помогна с идеи освен ПИД, което така или иначе обмисляш.

Общи условия

Активация на акаунт