Решения след раждането

• 5 763
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вероятно с цел д са самостоятелни, когато родителите му в един момент решат да се върнат за пстоянно.
Похвално е желанието на мъжа за самостоятелност, пък неговото/направеното не се губи, когато няма с кго да дели и е добър стопанин и в добри отношения с родителите си.
Пък може и да иска човекът да спре това делне с "нашите и вашите" по този начин.

# 61
Ако свекърите са готини, не ви се месят и през повечето време не живеете с тях, защо ще се местите и то баш сега? Бременна си, налели сте маса пари и сега под наем, логиката е?

# 62
Не знам дали разбрах правилно, но като че ли идеята е да са под наем в София, докато се роди бебето, и после пак си се прибират у тях.

# 63
Аз попитах, но авторката не поясни..... Доколкото разбрах жилището е на нейната майка, която ще ѝ го даде "под наем"!?!?!? Е*аси...!!!!

# 64
Ако за момента нямат драми със свекърите, да си стоят в къщата. Скоро ще ражда, а тепърва да ходят другаде...доста тъпо ми се струва.

# 65
Аз лично, за себе си предпочитам да съм под наем или с ипотека, но да съм отделно от родителите и на двамата. Нищо не може да се сравни със свободата и самостоятелността. Мерси да ми дават каквото и да било, срещу послушание и бъркане в живота ми.
Между другото, евала на мъжа.

# 66
Защо евала? Цоца парите на ЛГ да стегне къщата на майка си. Това хич не е за евала.

# 67
И аз предпочитам самостоятелно живеене, но как пък да не помъкна багажи да местя посред лято и бременна.

# 68
Защо евала? Цоца парите на ЛГ да стегне къщата на майка си. Това хич не е за евала.

Нищо не знаем. Може да цоцат и от двете страни. Тяхно право си е.
Но щом питат случайни хора във форум, имат какво да усъвършенстват.

# 69
  • Melmak
Как някой ще забрани нещо на 26 годишна жена? Това не мога да разбера. Майка й щяла да й забрани…

# 70
И аз предпочитам самостоятелно живеене, но как пък да не помъкна багажи да местя посред лято и бременна.
Не казвам местене, просто това, че свекърите още не са се светнали в червено, далеч не значи, че мъжът е за евала.

Как някой ще забрани нещо на 26 годишна жена? Това не мога да разбера. Майка й щяла да й забрани…
И то след бая време връзка и аха-аха да ражда. Нещо не се връзва тук.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:20 от Нарцùса

# 71
  • Melmak
Сега мама ще й забрани да ражда. И бебето ще остане в нея. Баба му не дава!

# 72
Добрите свекъри са дали къща с двор, а лошите родители стар апартамент без гараж. Това разбрах аз.

# 73
Добрите свекъри не са дали нищо, доколкото разбрах, ами единственото им жилище е останало необитаемо, когато са отишли на гурбет. И детето им, демек мъжът на ЛГ, се шири, все едно е негово. Какво правим, когато свекърите решат да се прибират?

# 74
Добрите свекъри не са дали нищо, доколкото разбрах, ами единственото им жилище е останало необитаемо, когато са отишли на гурбет. И детето им, демек мъжът на ЛГ, се шири, все едно е негово. Какво правим, когато свекърите решат да се прибират?

Става тясно и не знаем какво да правим.

Общи условия

Активация на акаунт