За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 111

• 36 480
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Моето бебе прави края на другата седмица 3 месеца, а прави същите неща. По-пробремното е, че във вкъщи не иска да лежи, когато е будна. Дори и в ръцете ми. Стой вече също рядко и в люлката. Единствено приема поза "папагал", вдигната над рамото ми и то само от едната страна 🤷‍♀️ Вече врат, кръст и лява ръка  ме болят перманентно.

# 106
  • до най-прекрасния мъж
Преместих в лятна количка на 3+++ в изцяло легнало положение. Започнах да повдигам леко около 5-ти месец.

# 107
  • София
Моето е на 3м и половина и само й дай да гледа. Хич не харесва легнало положение. В другия кош обаче не мисля преди 5-5м и половина да я местя. За мен не са достатъчно стабилни в коланите и не могат да държат такива малки бебета ок дори и да са супер стегнати (което също не ми се вижда ок). Баткото го преместихме след 5м възраст в по-полегнало положение, но можеше да стои по-спокойно.

# 108
До каква възраст е препоръчително да се обезсолява сиренето?

# 109
Здравейте !
Използваме Аптамил антирефлукс и имам възможност познати да ми изпратят от Англия, но сега се зачудих дали е една и съща формулата. Според вас дали ще рискувам ако поръчам повече кутии, а на бебка не и хареса

# 110
Ох, моля ви се сложете една снимка на тези “повдигащи се от коша бебета на 4 месеца”, че ми е трудно да си го представя как точно се повдигат. Моят понякога се обръщаше по корем и така надничаше от коша, това ли имате предвид? Да иска да гледа и да протестира са две различни неща. Ако се вози без протести, нека си наднича колкото иска, няма смисъл да се бърза с местенето.

# 111
Моето момче на 4 месеца започна да се хваща за страничния борд на коша за новородено и по него да се опитва да се набира за да седне 🤷🏼♀

# 112
  • до най-прекрасния мъж
Аз нямам снимки, но дъщеря ми седеше на коремна преса от тримесечна. И ревеше, докато не я взема от количката. В лятната си гледаше и по някое време си заспиваше без проблем.

# 113
Здравейте, бебето ми е с кашлица и хрема, лекарката каза да купим инхалатор , който да се използва и с физиологичен разтвор(за сега), и с лекарства (за в бъдеще ).

В семейството ни, никога не сме ползвали инхалатор и нямам представа нито коя марка да гледам, нито какъв модел и вид....? В аптеките, където питах не можаха да ме насочат, само ме объркаха.

Тези от вас, които имат опит с инхалатори, може ли да споделите, модел или марка?

# 114
  • Пловдив
Ние сме със Зано и сме доволни. Ползваме го за детето и за нас, има малка и голяма маска. Сравнително безшумен е.

# 115
Питайте за компресорен инхалатор - те могат да се ползват и за лекарства.
Моят е Лидълски, на Силвър крест. И аз съм доволна - на 7 години е вече и не съм имала проблем с него.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 15:44 от Elektra.13

# 116
  • София
Ние сме с Омрон. Да, шумничък е, но от марката цялостно сме доволни и пак заложихме на нея и за това.

# 117
Ех, някои цял живот работят за преса, други се раждат с нея. После не било ген 😁

Нашият е agu balloon харесва ми че е сравнително безшумен и е много малък. Също може да гледате степента на разпръскване, колкото по-малко прави частиците, по-добре.

# 118
  • до най-прекрасния мъж
Питайте за компресорен инхалатор - те могат да се ползват и за лекарства.
Моят е Лидълски, но Силвър крест. И аз съм доволна - на 7 години е вече и не съм имала проблем с него.
+1. Компресорен е.

# 119
За водата в надуваемото басейнче, ако ходите на охраняем плаж с душ за измиване не може ли да го пълните с кофичката от душчето?

Общи условия

Активация на акаунт