🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 15

• 13 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
"Телепатичната" бройка вече се увеличава, мога да добавя и Джем Карджъ

Пуснал е стори от Терзи

И от книжарница

# 706
Цвети, ти наистина имаш телепатични възможности
Оная вечер слуша на Чачко музиката от сторито,
днес ни донесе Джем с Терзи и той си пуска стори с Терзи.

# 707
Не е това, Джаки. Просто аз им "обгрижвам" акаунтите в ИГ.

# 708
О, Цвети така кажи!
Хайде,да виждаме Чачо по- често тогава! Wink

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:37 от NeZ_9

# 709
Ново от Сюмейе

# 710
Не е това, Джаки. Просто аз им "обгрижвам" акаунтите в ИГ.

Аааа, Цвети
Не така Simple Smile
И аз ги обгрижвам, но нямам твоя усет Simple Smile
Мяташ боб, ама не искаш да си признаеш...
За "кълбото" пък и дума не отваряш 😋

ЧБЛ
Скрит текст:
 за теб Simple Smile
Код Червено ☺️🫣

# 711
Нани, боб не мятам, в момента в къщи имам само зелен, и кълбо нямам, дори и под формата на преспапие, но затова пък всеки ден пия кафе от сутрин до вечер, от кафето ще да е. А забравих имам 2 топки от онези китайските, които като си ги въртиш в ръка издават един такъв успокояващ звук.

ЧБЛ
Скрит текст:
Нани, благодаря, за изненадата. Предвидлива си ти. Като стане горещо на пясъка, отиваме веднага да се потопим в морето.

# 712
Е,значи, Нани, и към теб същата молба- ако може по-честичко да виждаме Чачо. Wink
А "кълбото" го оставихме на друго място. Grinning
И като сте на вълна Пеями

# 713
Хайде на поредното съвпадение за деня.
Актьорската двойка Баръш Фалай и Есра Ронабар на концерта на Горан Брегович. Ами така е като следя само Ебрушка и не съм разбрала за Баръш... чак сега.

# 714
Здравейте,
Чета ви, но рядко имам време да пиша. Даже от 2-3 дни не съм и гледала нищо.
По моите сметки Чачо ни дължи още 2 снимки поне. Имам предвид да ги дава бързо, а не след няколко месеца.
Снимката с рибата много ни зарадва, но ние сме алчни.

Пеями отключи любовта ми към Чаатай. Любов към актьора, човека не го познавам. Имам вътрешно желание да изгледам пак Шивачът, но логиката ми казва, че имам цял неизгледан сериал. Мустаците почвам да ги гледам за 3ти път и забивам още в началото. Той поне не е дълъг и ще дсе справя. Може на морето да си го изгледам. Плаж, море и Чаатай. Идилия. Оф, там май по-добре да изгледам Шивачът. Абе всичко да изгледам

# 715
Гери, и аз си го харесвам Пеями. И ще го гледам пак, но искам малко да го забравя.(ако успея)

Но ти изгледай и "мустаците", хубав е, а и Чаатай играе страхотно!

# 716
Гери, и аз си го харесвам Пеями. И ще го гледам пак, но искам малко да го забравя.(ако успея)

Но ти изгледай и "мустаците", хубав е, а и Чаатай играе страхотно!

Ооо. Знам, че играе страхотно. Аз гледах първите две серии с английски превод. Много бързо ми говореха и аз бавно чета, та съм се наканила да го гледам от руския сайт. Абе ще видим как ще се справя. Мен така ме развеселява с тези мимики като от нямото кино и с тези мустаци. Направо не мога да повярвам как го променят те. То и без никаква брада и с войнишка причедска е пак друг.

Направи ми впечатление, че за почти целия Гаддар е със свъсени вежди. Сега като го видя на снимки с отпуснати вежди и дори лека усмивка, ами направо друг човек.
Предлагам да си направим пак ден на усмихнатия Чаатай. Предния път много настроение внесе.

# 717
Сера Кутлубей и Мустафа Мерт Коч станаха "Тигър" и "Ефрат" на "Зетят на баща ми"

Сера Кутлубей, Нехир в сериала на Йълмаз Ердоган "İnci Taneleri", ще се появи пред камерата за филма "Зетят на моя баща" през летния сезон.

Филмът “Зетят на баща ми” привлича вниманието със силния си актьорски състав. Филмът ще бъде режисиран от A.Taner Elhan и продуциран от Fırat Erez, който също е написал историята . Сера Кутлубей и Мустафа Мерт Коч ще играят главните герои във филма, Дикъл и Фърат, който ще бъде на снимачната площадка в Муш на 25 юли .

Йешим Салкъм, Нилюфер Ачикалън и Тургут Тунчалп са в състава.
В романтичната комедия бащата на Дикъл Бедри ще бъде изигран от Тургут Тунчалп , а майката на Дикъл Зейнеп ще бъде изиграна от Нилюфер Ачикалън . Известният коментатор Йешим Салкъм, която е много популярна и като актриса, ще играе майката на Фърат (Мустафа Мерт Коч) с образа на Серпил във филма .

Ебру Кюндюбейоглу и Хакан Йълмаз ще играят съпруг и съпруга.
Една от изненадите на филма „Зетят на баща ми” е, че Ебру Кюндюбейоглу и Хакан Йълмаз , изиграли съпруг и съпруга в театралната пиеса „ Докато смъртта ни раздели ” , ще участват отново в същия проект. .. Дуетът, който ще вдъхне живот на образите на Нериман и Кадри, ще бъде Серхат, изигран от Йозгюн Чобан. Özlem Gülbir направи избора на кастинг за филма, който ще пренесе впечатляващата история на момиче от племето на големия екран .

# 718
Айдеее, Мустафа Мерт Коч и актьор ли стана?
Аз ви нося едно сладко Ахсенче,което тук е малко по- различно.

# 719
Нези, Мустафа има 6 сериала и 3 филма.

Общи условия

Активация на акаунт