Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Сандалите, за които писах малко по-назад са добре за мен (нося 37, понякога - зависи от модела и 38 р-р) така, както ги поръчах - 38/39. Отпред са регулируеми, моят крак е нормално широк, но трябваше да ги отпусна. В 36/37 не съм убедена, че щяха там да са достатъчно широки.
Леки са, но не съм убедена, че особено дълготрайни, за намалената им цена обаче биват.
Скрит текст:

# 496
Искам да кажа за талоните от дрехи. Нали бях питала в сайта и ми отговориха, че важат само за редовни цени. И вече са за 6 месеца, както електронните.
Ами така е.
Имам един талон от старите, с валидност до края на януари 2025г. Той хваща и на намалени. Обаче новите не.

# 497
Оф, на зор съм за едни бейсик тениски и така ми се ще да пуснат някое намаление.
Последните пъти пусках поръчка и на другия ден ги намаляваха , освен и сега да пробвам.😀

# 498
И аз искам да пуснат някое намаление. Ама ако може процента да е по-големичък. Joy Две вази си харесах, ама малко скъпи ми се виждат.

# 499
Все ще пуснат нещо тип back to school скоро

# 500
  • Варна
Оф, на зор съм за едни бейсик тениски и така ми се ще да пуснат някое намаление.
Последните пъти пусках поръчка и на другия ден ги намаляваха , освен и сега да пробвам.😀

и аз съм с две тениски в кошницата Simple Smile, не са скъпи, но съм убедена, че след като ги поръчам, моменталически ще пуснат намаление Grinning

но имам да пазаря и за детето за училище и със сигурност ще изчакам

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 09:34 от EliZ

# 501
Има 15% за сметка над 45.
Аз снощи го видях.

# 502
Дева, благодаря!
Поръчах тениските и още няколко неща от новата колекция, които се изчерпват бързо. Предвид разочарованието ми напоследък , ще споделям като дойдат.

# 503
  • Варна
Има 15% за сметка над 45.
Аз снощи го видях.
Здравейте!
Има код ли за тази отстъпка?
Никъде не виждам такъв Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 11:16 от Velina_p

# 504
Няма код, автоматично се начислява в кошницата над сумата.
Не важи за намалени.

# 505
Не важи за намалени, но може да комбинирате с такива - ако трябва да си допълните кошницата, може да сложите намалено и с редовна цена, ако мине изискваната сума, на тези с редовната ще начисли -15%.

# 506
Намалени не ги намаля, но ако има един ненамален артикул и сумата е над 45, намалява този с редовна цена.

# 507
Случайно някой да си е взел този панталон?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1224885003.html
Поръчах го заради цвета, но не знам дали не е прекалено шантав, но пък беше без пари.

# 508
Аз, и го върнах след първото обуване.
Много интересен модел и хубав цвят, но подгъва се разши след едно носене, а сатенът се “ разроши”.
Днес поръчах розовата риза, поне да не я мисля.😀

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:33 от Mateah

# 509
Да похваля и аз тази рокличка, поръчах за дъщерята - страхотна е! Че и намаление хванах ).

Общи условия

Активация на акаунт