Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 866
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Овалното коледно плато, за което питах го има вече сред асортимента. Само че е и изчерпано.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 07:44 от fenyx

# 631
Отстъпката от 20 и 25 процента свърши. Тези детски обувки вчера бяха част от намалението и имаше от абсолютно всички номера днес, няма никаква наличност, дали е възможно да са изкупени наистина всичките 🤔

# 632
Може да са изчерпани. Някои неща, които съм добавяла в “любими”, за да следя - заради цена, в даден момент са били напълно изчерпвани. После се е случвало да заредят нови количества, но в някои случаи са си оставали изчерпани.

# 633
  • при моите любими
Върнах им преди 2 дни една несполучлива поръчка. На профила ми няма никаква индикация за върната стока. Та въпросът ми е, кога коте долу връщат парите и отразява ли се някъде?

# 634
Горе долу към края на 14 дневния срок и аз в момента чакам една.

Върнах им преди 2 дни една несполучлива поръчка. На профила ми няма никаква индикация за върната стока. Та въпросът ми е, кога коте долу връщат парите и отразява ли се някъде?

# 635
И аз ги гледах въпросните непромокаеми детски боти, до последно си стояха всички номера.
Спря ме нещо, на картинка и първо обуване ще са ок, но от опита ми миналата есен с подобни преходни, в един скорошен момент почват много да евтинеят и ме дразни лош вид на обувка, където се предполага ще се носи по-често в есенно - зимен сезон, а цената с намалението не е евтина. Ще оглеждам другаде

Взех кецове, къде за ходене, кое за пантофи
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1232352002.html

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1232317005.html

# 636
  • Пазарджик
До 1седмица ще бъде отразено връщането,а 2-3 дни по-късно и парите Ви ще бъдат възстановени.

# 637
Такива боти съм вземала на голямата преди 3г и съм доволна от тях и са запазени, даже малката ще ги доизноси. Но сега са безумно скъпи, толкова ги бях харесала навремето, че чак от Англия ги поръчах, 18 паунда ме е излязло, което се равнява на 40лв. Сега дори с отстъпката вчера са далеч от тази сума, цените им са станали безумни.

# 638
Успях да поръчам от харесваната тук риза и днес си я взех, но никак не съм очарована. В сайта изглежда по-свежа, като я видях на живо е доста по-тъмна, екрю и кройката май не ми допадна 🙄 поръчах s, нз дали XS няма да е по-добре.

+ 1
Абсолютно съвпада и с моето мнение. Дори си мислех, че е нереално чак така да не ми хареса, с тези отзиви. Нося си дънките от евала, поръчки онлайн нямам.

# 639
  • София
Здравейте,

За първи път пиша в темата.
Вчера имах неуспех с подаръчен ваучер в HM. Изписа, че е празен. Носех и касовата бележка.
Според отговорното лице там, мениджър може би, съм използвала ваучера и служителят на каса по погрешка не го е взел, а ми го е върнал. След това (това вече са мои лични размисли) най-вероятно да съм си го прибрала в плика и да съм си го занесла вкъщи... или не знам и аз какво.
До сега не ми се е случвало да ми върнат ваучера, ама знам ли - може така да е станало. Буквално нямам спомен.
Та  има ли някакъв друг вариант, дори не знам в каква посока да мисля? И дали да се занимавам изобщо... Случвало ли се е на някой?

Благодаря Flowers Hibiscus

# 640
  • София
Би трябвало да могат да посочат кога е използван и за какво.

# 641
  • София
Не срещнах особена загриженост, просто казаха - използван е и най-вероятно по погрешка ви е върнат. Не знаем какво друго може да е, няма как да е нещо друго. Празен е.
Ако може да се провери кога е използван бих се пробвала пак...

# 642
По-скоро бих писала по мейла, ако бях на твое място, miamim. Бързо отговарят.

# 643
Освен да върнеш до датата, на която ти е подарен, до днес, да се сетиш какво от хм си купувала за периода? Вкл.и онлайн?  Виж си гардероба...да се подсетиш...

Пиши им, наистина...да проверят и върнат отговор.

# 644
Нямаше ли касови бележки от магазин в профила?
Едит, в историята на точките пише датата и физическия магазин, на които е пазарувано.

Общи условия

Активация на акаунт