Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Още като пуснаха 20% я нямаше секцията, защото на едни дънки в Любими видях, че хваща и на намалени. И исках да видя дали ще харесам и друго намалено, но вече нямаше Последен шанс. Може би умишлено е била скрита. Сега няма друго намаление и пак са я направили достъпна.

# 586
  • Варна
без намаление, но не издържах 🥺

дано са удобни

Тези пантофки ми разраниха отзад краката още на първото носене Sad А няколко дена обикалях из вкъщи с тях, чудейки се дали са ми удобни.
Поръчах от Шейн едни силиконови протектори за пети, да видим.

Иначе са меки и цвета е хубав. И са точно за това време Simple Smile

# 587
Аз пък точно от намалените в любими поръчах едни дънки на малката и ми намали още от цената 🙄

# 588
Много бързи, в неделя вечер поръчах, вчера са изпратени.

# 589
Аз пък точно от намалените в любими поръчах едни дънки на малката и ми намали още от цената 🙄

Е то и аз поръчах от намалените в Любими едни бели дънки и от 9 станаха на 7.20.
И веднага писах тук, че намалява и намалени.
Говорим за секцията Последен шанс, че беше скрита, не че е нямало намалени.

# 590
Aa не съм разбрала правилно.

# 591
  • Пловдив
Аз пък не откривам секцията "Колекция от стилове", които ми бяха алтернатива за повече "любими".

# 592
Ха, вярно, и това го няма вече.

# 593
Сега пък ми сменили начина на доставка? Не можело в този офис, в друг са я пратили. Аз пък не знам кой е, трябва да го търся в сайта на Еконт.

# 594
Днес взех пратка от офис. Но избирам офис, не пиша в полето за адрес адреса на офиса като личен адрес. С Еконтомат обаче нямам успех- два-три пъти пробвах да избера такъв начин на доставка и ми го отхвърли.

# 595
Не знам защо е този имейл, видях в кой офис я препращат, същия, който съм дала като адрес. Не съм му знаела името. Но явно и те не му знаят адреса. Joy

# 596
Ако някой е мислил да купува от коледните чинии - вече няма. Останали са само малките чинийки и едно съдче (като захарница). Кога писах за тях наскоро, кога набързо ги разграбиха 🫣.

# 597
  • Варна
Търся меки, еластични скини черни дънки Simple Smile

Поръчах два чифта от намаленията в Манго и се оказаха супер твърди и не дотам еластични като материя (уж 2% еластичност).

Поръчах тези тази сутрин.

# 598
Разбрах защо са ми изпратили имейл за пренасочване към същия офис.
Защото съм писала адреса в полето домашен адрес и са помислили, че живея в блока. Grinning
А вече не доставят на адрес, поради липса на куриери. Само в офис.

Това видяхте ли го?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 13:28 от DeVa®

# 599
  • Варна
Разбрах защо са ми изпратили имейл за пренасочване към същия офис.
Защото съм писала адреса в полето домашен адрес и са помислили, че живея в блока. Grinning
А вече не доставят на адрес, поради липса на куриери. Само в офис.

Това видяхте ли го?

Това го гледах преди време, но не ми се занимаваше да го мисля. Любим момент в училище?!?

Общи условия

Активация на акаунт