Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 798
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Не, не ползвам никакъв друг код.

# 736
  • София
Здравейте,
Днес получих тази блуза, хубава е за другото лято ще чака:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1236559005.html
и този суичър, уголемен е и взех S, много е хубав:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1011828082.html

# 737
  • София
Здравейте, ще връщам нещо, което струва 25 лв. С последната поръчка станах Плюс ниво и имам 410 точки. Ще ми вземат ли 25 от точките и съответно да изпадна от Плюс нивото? И дали в този случай ще трябва да плащам обратната доставка?
Благодаря. Значи ще поръчам нещо, за да не губя после безплатната доставка. Blush
Обратната доставка/връщането е безплатно за всички лоялни членове, а не само за плюс ниво. Само доставката е различна за двете нива. Безплатна е само за плюс ниво, а за другите само в магазин или над 80 лв.

И аз съм в подобна ситуация. Имам 408 точки. Имам да връщам някои неща, но междувременно имам имейл, че ще ми нулират точките. След като са нулирани, от какво ще извадят точки? И дали ще се отрази на плюс нивото?

# 738
Зависи за  колко лв. ще върнеш. Ако паднеш под 400 точки, няма да си Плюс ниво. След нулирането пак си с права на Плюс ниво, за една година.

# 739
  • София
Зависи за  колко лв. ще върнеш. Ако паднеш под 400 точки, няма да си Плюс ниво. След нулирането пак си с права на Плюс ниво, за една година.
Ще ми нулират точките на 12 октомври и ще ми удължат плюс нивото с 1 година. Но пратката ще върна най-рано на  8-9-ти, което означава, че ще я обработят след нулирането. Затова се чудя. Точките ще са 0. От какво ще извадят?

# 740
Не знам. Ще чакам да кажеш. Те могат и след това да ги извадят, но дали може да ти отнемат нивото, не съм сигурна. Защото ваучер от 5 лв. дават след като са минали 30 дни от последно плащане, с оглед да е изтекъл срокът за връщане.

# 741
  • София
Преди няколко дена писах, че някак си ми се дублира поръчката и аз платих и двете, неразбирайки какво точно стана.
Та мислех да откажа едната на куриера, или по точно мъжът ми, понеже давам адреса на неговата работа, че често има работа с куриери. Днес донесли двата кашона и мъжът ми казал, че единия няма да го вземе, обаче куриерът казал, че не можело така, била платена и ала-бала ... после да я върна, това така ли е според вас?
И другия ми въпрос, сега реално отварям грешния кашон за да взема етикета и да го върна, но пък от другия искам да върна също няколко неща, дали може да ги сложа в първия и вътре да сложа двата листа от двете поръчки ?

# 742
Може да е прав куриерът. Отказвала съм поръчки с наложен платеж, предварително платени не знам дали може.
Две поръчки може в обща пратка да върнеш.

# 743
  • София
Благодаря DeVa.

# 744
Две пратки отказах на Гоше, каза ми че няма проблем. Аз му се извиних, и го питах да не му правя така проблеми на него...пак каза няма проблем. Но го правих за да не затварям едни пари.
Ти така или иначе вече си ги затворила, няма смисъл да отказваш на куриер. Взимаш, лепкаш й етикета и я носиш в офис за връщане. С щата работа...

# 745
  • Mostly in my mind
Изпратиха ли ви пратките от намалението?
Моята от 1 окт още се обработва...

# 746
Аз днес получих поръчка от първото намаление, направена на 26.09.2024 г.

# 747
Изпратиха ли ви пратките от намалението?
Моята от 1 окт още се обработва...

И моята така.

# 748
Онзи ден получих от 26.09 и всичко връщам с изключение на бежов комплект кучета. Само тази дреха си отговаря съотношение цена /качество - плътен, преходен комплект, другите са много рехава нишка с надеждност като за две обличания и да се издупят
Скрит текст:

От 01.10 не са изпратени
Направих вчера поръчка с кецове, че времето е топло и влизат в употреба за игра леки обувки с разните триколкиhttps://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1215320004.html

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 10:30 от Щефи

# 749
До същия извод сстигнах и аз , оставих гащите, тениските и потниците, но трикото е тънко и лигаво, чак прозрачно.

Общи условия

Активация на акаунт