Име за момиче с буквите Т, Н и С

• 3 452
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Предложила съм вече назад, по-хубавите имена вече са споменати, остава авторката да си избира. И да не е спам, сетих се за Ситара и Нарая, имената на дъщерите на Деница Гергова, напълно са по темата.

# 46
  • SF
Да, много са хубави. Не знам коя е Деница Гергова, за съжаление.

# 47
Благодаря ви за всичките предложения, момичета. Мисля, че все пак успях да се спра на име! Simple Smile

# 48
Благодаря ви за всичките предложения, момичета. Мисля, че все пак успях да се спра на име! Simple Smile

Браво. Радвам се. Леко раждане Ви пожелавам на едно красиво и щастливо бебче с прекрасно име.

# 49
И като се роди, минете да ни кажеше как сте го кръстили.

# 50
  • Пловдив
Като прочетох заглавието и първото, което ми хрумна е остарялото Танаска Simple Smile Иначе има много хубави имена с буквите, като гледам всички са предложени. Леко раждане!

# 51
  • SF
Наистина ли???? През цялото време това име ми е в главата, но се въздържах да го напиша. Не мога да повярвам, че е хрумнало и в главата на друг човек като първосигнално. Учудвам се, защото е популярно, колкото и Серина.

# 52
Танаска на село викаха на баба Атанаска, както Танас на Атанас, но официално в документите са си Атанас и Атанаска

# 53
  • SF
Аз познавах жена с такова име. Мисля, че Танаска трябва да е било цялото име. Наричаха я Тена.

# 54
В Пазарджишкия край Тено, Теньо викат и на Стоян.

Скрит текст:
На Стефан викат Течо Grinning

# 55
Аз имам приятел Стефан, на който всички викат Теко, но всички други Стефановци, които познавам са Стефо или Стеф.

Общи условия

Активация на акаунт