Цикъл и море

• 3 257
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
За да се научи да поставя менструална чашка, трябва време. Не е лесно нейнота поставяне. Тампони да сменя в обществени тоалетни е абсурд. Дори да си измие ръцете добре със сапун, нали трябва да пипне дръжката на тоалетната кабина, да си свали бикините на банския. Така се замърсяват ръцете.
Ако трябва да бъда на море и цикъл, нямаше как да стане. Както тече при мен обилно и имам болки, щях да стоя по цял ден в хотелската стая.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 12:28 от Анонимен_7

# 31
За да се научи да поставя менструална чашка, трябва време. Не е лесно нейнота поставяне. Тампони да сменя в обществени тоалетни е абсурд. Дори да си измие ръцете добре със сапун, нали трябва да пипне дръжката на тоалетната кабина, да си свали бикините на банския. Така се замърсяват ръцете.
Ако трябва да бъда на море и цикъл, нямаше как да стане. Както тече при мен обилно и имам болки, щях да стоя по цял ден в хотелската стая.
Който го е страх чак толкоз може да си носи мокри кърпички и да си избърше ръцете преди да си сложи тампона щом е такъв проблем. Покрай децата повечето майки винаги имат налични.

# 32
Сега.......ако някой не иска да ползва менструална чашка или тампон, не е нужно да ни убеждава как няма къде да го смени.
Като иска да си трови организма с хапчета, негова си работа.

# 33
Не виждам проблем плажът да е 4 часа, колкото е времето до смяната.

# 34
Изобщо не мога да понасям тампони, но не бих пила никога повече този медикамент. Примиряваш се или си сменяш датите за почивка и това е. Повечето жени не са като мен и си използват тампони постоянно.

# 35
То пък, ква ли толкова мръсотия ще има в общественната тоалетна след измити ръце. И аз съм, за, да се смени датата. Истината е, че и аз отивам на море заради едната вода. Опитвала съм тампони, но ги усещам, дразнят ме. Може би, аз не ги слагам както трябва, но не са за мен, предпочитам си "едновремешният" метод с превръзката. Та, чакам да ми свърши и тогава си определям дата, какво пък толкова сложно да се измести с 5 дни по-късно, примерно.

# 36
По принцип влизането в цикъл и с тампон в морето не е ок, като се има предвид, че е бъкано с ешерихия коли, ама всеки сам си преценЯ.

# 37
  • Terra incognita
Зависи за кое море става въпрос.

# 38
Е, то, ако има бактерии изобщо не е ок да се влиза... Само не ми е ясно какво е значението дали си с тампон/в цикъл за влизането в морето? (ясно, че ако си с превръзка, не е ок)

Общи условия

Активация на акаунт