''Спортът'' - как поддържате фигурата си?

• 14 278
  • 227
  •   1
Отговори
# 60
  • MUC
Строго погледнато, не спортувам.

Работата ми е на крак, с много обикаляне напред-назад из халето, малко монотонна, но и това върши работа. Ако ме сложат да бачкам на другата машина, пада и голямо клякане и ставане - нон-стоп, перфектна тренировка е.  Laughing

От пролет до есен се придвижвам основно с колело из града, макар че последното лято позанемарих този начин за поддържане на фигурата.

Отделно обичам да се разхождам, тук поне паркове и градинки под път и над път. Понякога се сещам да правя и малко гимнастика вкъщи.

От няколко месеца с моята съквартирантка се каним да ходим да плуваме в един басейн наблизо, но още не сме се наканили...  Rolling Eyes

# 61
За новата тема, да побутнем под темата... Анкетата продължава...  Peace 

# 62
Играя тенис ако има с кой,а плувам когато нямам компания!

# 63
7-ма опция....Йога! Правя 5-мата тибетци и се чувствам страхотно добре.l....А  и обичам да плувам ... Heart Eyes

# 64
Спортувам 5 пъти седмично. Комбинирам каланетика и кардио в съотношение 3:2 Simple Smile
Освен това шестмесечната ми дъщеря ми е страхотен "треньор" в спортуването извън залата - домакинска работа, разходки
По време на бременността плувах, но за съжаление затвориха басейна, който беше до нас  Crossing Arms

# 65
7-ма опция....Йога! Правя 5-мата тибетци и се чувствам страхотно добре.l....А  и обичам да плувам ... Heart Eyes

Grinningи аз ги правя, от години, но не редовно, правя паузи, спирам и наново почвам Grinning

# 66
Веднъж-дваж месечно Laughing касетата на Синди Крауфорд, колкото да поддържам релефчето, иначе нямам нужда от спортуване, слаба съм, правя го за оформяне.

# 67
Фитнес + разходка + домакинска работа  Grinning

# 68
  • Sofia
Не върша нищо от изброеното, освен кратки разходки.
Не спортувам , но не ми личи.

# 69
Tarí Númenessë, старата или по- новата правиш? Какво е мнението ти за новата? Върши ли работа или да продължавам със старата?

# 70
Цитат
иначе нямам нужда от спортуване, слаба съм, правя го за оформяне.
Дори и слабите хора имат нужда от спортуване. Спортът не е само за отслабване, а и за тонус, здраве, разтоварване от стреса. И отдавна не е лукс, а необходимост

# 71
  • София
Преди да забременея /и смятам след като родя/ поддържах с Тае бо всеки ден по 1 час, или минимум три пъти седмично по 1 час + диета. Ефекта при мен беше наистина доста видим. Страшно се стегнах и оформих.

# 72

Grinningи аз ги правя, от години, но не редовно, правя паузи, спирам и наново почвам Grinning
PeaceОхх,и аз напоследък ги правя по-рядко.Преди всеки ден,сега 2 пъти в седмицата,при голям зор 3 пъти.Важното е да не се отказваме тотално,нали? Mr. Green

# 73
През ден съм във фитнес залата. Тренирам 2 часа  /толкова са ми определили фитнес инструктурите/. Домакинската работа не оформя фигура, но гори калории. Обожавам плуването и се вбесявам, че точно във Варна няма къде  smile3515

# 74
  • MUC
7-ма опция....Йога! Правя 5-мата тибетци и се чувствам страхотно добре.l....

След твоята препоръка в една друга тема започнах да ги правя и аз. Едва от седмица, обаче се чувствам невероятно добре, никога не съм се чувствала толкова жизнена, гъвкава и бодра!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт