''Спортът'' - как поддържате фигурата си?

• 14 285
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
7-ма опция....Йога! Правя 5-мата тибетци и се чувствам страхотно добре.l....

След твоята препоръка в една друга тема започнах да ги правя и аз. Едва от седмица, обаче се чувствам невероятно добре, никога не съм се чувствала толкова жизнена, гъвкава и бодра!  Heart Eyes
Много се радвам  за теб  bouquet

# 76
Ми не спортувам много-много...  Embarassed Но гледам да се разхождам повечко.

# 77
През ден съм във фитнес залата. Тренирам 2 часа  /толкова са ми определили фитнес инструктурите

Какво точно включва тренировката ти във фитнеса? И за сваляне или стагане ти е в момента? Интересува ме, ако е за сваляне какво са ти назначили - кардио упражнения ли - крос, пътека, вело?!? И 2 часа не са ли много?   bouquet

# 78
  • Някъде там...
Основно ходя много пеша - лятото например често се прибирам пеша от работа, а това са около 4-5 км. Иначе 2-3 пъти седмично прекарвам по 30-40 минути на кростренажора вкъщи.
Лошото е че често ме хваща мързела, а всичко ми се лепи на дупето и на бедрата  Embarassed

# 79
Гласувах с 7 опция- Йога. От година и половина ходих 2--пъти седмично, сега  ве4е само в къщи тренирам. Нямам време за външни занимания. Може да се каже, 4е почти всяка сутрин отделям м/у половин час и 40мин. и тренирам. Ефект за отслабване - няма, но се 4увствам жизнена и енергична. Страхотно е !

# 80
Други ''спортистки'' има ли?!?  newsm78

# 81
  • NY
2-3 пъти в седмицата бикрам йога
това го правя 6 месеца вече и се адиктнах, като се има в предвид че не съм спортна натура
обичам да карам колело, да играя федербал, да кръстосвам улиците пеша.....
от време на време може да потанцувам , но интереса ми към денс клубовете  е намалял драстично

упражнения в зала с уреди не понасям, много ми е скучно

лично на мен йогата ми действа  и добре на главата, защото съм доволна че съм направила нещо полезно за себе си
за фигурата ...ами гледам да не преяждам периодично, и един  плодов разтоварващ ден на седмица

общо взето не се потя много  Wink   

# 82
  • До хладилника, който обичам
Тае-бо; още малко да се стопли и става тае-бо+салса.

# 83
През лятото карах колело за удоволствие. Зимата реших да започна по-сериозно със спорт, за да стегна тялото си. Започнах да ходя на фитнес. Предимно ползвах крос-тренажора - 15 км. Отвратителното при мен е, че започнах да качвам килограми  Sad. Отказах се от фитнеса и пробвах с тае-бо. Веднъж опитах и пилатес - определено ми хареса. В момента тичам.
Страшно много съм разочарована от фитнеса. Винаги съм била слаба, а сега ... ooooh!

# 84
Кое ще победи все пак в анкетното запитване: разходката или фитнеса  newsm78 То всички умееме да се разхождаме и да поклащаме бедрата то е ясно и най - лесно..., ама спорта все пак си е спорт  Peace Та...?!?

# 85
аз спортувам носене на 11кг  бебешорче -доста постижения имам свалих около 30 кг -сега съм 50кг на 169см и кожата ми се стегна
радвам се Crazy щото мразя спорта

# 86
  • Варна
Тае-бо от време на време,но много бързо ми минават амбициите и се получава така,че нищо не спортувам.

# 87
Най-много обичам разходките, за друг вид спорт ме мързи.

# 88
е ето ме де, и аз съм към фитнес-пристрастените!

# 89
7-ма опция....Йога! Правя 5-мата тибетци и се чувствам страхотно добре.l....А  и обичам да плувам ... Heart Eyes

Занимавала съм се с йога, но не съм чувала за това. Би ли дала малко повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт