Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
И аз не бих дала 15 лв за такова количество. Аз си загубих касовата бележка с отрязъка с кода. Става с ваучера в приложението, нали?
от 15 лв  вадиш 70%. сладоледа ще ти струва 4.50лв. съвсем приемливо е.

# 106
Аз коментирам редовната цена. 4,50 иначе си е направо далавера 😁
Емма, благодаря!

# 107
Много са скъпи тези сладоледи, да, дори в съседните държави.
Днес бяхме в Лидл в Сърбия там са 800 динара сладоледите Кит Кат, Милка и Орео. Това е 13,37 лв.
С купон е минус 50% в седмичната брошура, та става към 6.70 лв.
 Също така те са на Нестле, ако ви интересува прочетете по медиите - в момента има монопол.
 Българските производители ще протестират, защото веригите не ги допускат до търговската мрежа, сключвайки договори с Нестле.
Намесена е и КЗК.
След тези разкрития, ще избягвам всякакви продукти на Нестле.

# 108
Явно няма голямо търсене на скъпи сладоледи. И Нирвана-та почти непрекъснато е на промоция това лято.

# 109
  • 1st floor
Ох, да! Не обясних като хората! Преди това имах друг ваучер от друго пазаруване, който мина без проблем!
трябва да се вземе сладоледа и след това на нова бележка с над 30 лв. пазар се дава нов баркод за сладолед.
ако не се вземе сладоледа за да го отчете системата  и десет пазарувания да имаш за над 30 лв.  бар кода е един и същ с който може да се вземе само 1 сладолед.

Не съм сигурна, че правилно те разбирам,  но май не е така. След онзи случай с ваучера напазарувах в един и същи ден и час на две отделни бележки два пъти по 30+ лева. Съответно имах два ваучера за сладолед. Онзи ден пратих детето - и двата са минали. Любимият ми Тублерон не го е имало, нито Кит Кат. Беше взел два Орео.
За онзи неприетия писах на Билла във ФБ - втори път за една седмица ми пращат линк за кои слаодледи важи, хахахахха. Нулево развитие по темата...

# 110
  • Буркина Фасо
в началото на промоцията е имало проблем със софтуера, който не позволяваше да си вземеш 2 или повече сладоледа едновременно въпреки че са направени покупки за +30 лв.  трябваше да вземеш първия сладолед и след това с втора покупка да вземеш втория.  сега можеш да събереш 4-5 баркода и да ги вземеш наведнъж. в началото - от 4-5 баркода взимаш 1 сладолед, другите остават невалидни.
Кит-кат и особеноТоблерона май ги е нямало в магазините.

пп. от четвъртък ще има хубави (според мен) сладоледи на промоция.

# 111
  • 1st floor
Ами явно аз съм от тези с проблемните ваучери и едва ли съм единствената! Не знам защо се правят на луди и неразбрали и само ме пращат линкове за кои сладоледи се отнася промоцията, като че ли аз греша!

# 112
  • Буркина Фасо
вече няма проблем доколкото ми е известно.

да им пишеш ... няма смисъл. те си знаят едно и също.Smiley

# 113
  • 1st floor
вече няма проблем доколкото ми е известно.

да им пишеш ... няма смисъл. те си знаят едно и също.Smiley

Явно, да! Голямо разочарование.

# 114
  • Буркина Фасо
утре отивай за сладоледи. ще има от другите видове. Smiley

# 115
Тъкмо отивах днес към Била и гледам камиончето на Нестле си тръгва. Викам си айде, сладоледите дойдоха. И наистина - след няколко дни липси тези от по 4,50 с ваучера бяха заредени. Общо взето всички на касите бяхме с по един, някои и с два.
Аз взех Тоблерон. Не сме впечатлени, не бих платила редовна цена за него 🤷🏻‍♀️

# 116
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С тия сладоледи, вие сте виновни!
Влязох в Била с детето, за капсули за кафе.
Редим се, пред нас една жена купува сладолед в кутия, уточняват, че е от промоцията.
Идва моя ред, на съседната каса настана драма, купува се от ПРОМОЦИЯТА, но жената, която пазарува, няма Била картата, била на името на мъжа ѝ. Явно той е пазарувал предния път. Почва едно звънене по телефона...
Аз шашардисано питам за какво иде реч, щото тука четох малко по диагонал...
Та над 30 лева сметка, може да си купим от 15 на 5 лв. сладолед.
Питам до кога е тая офанзива, до 18-то било.
Около мен дребния - "Ама не можели да си вземем сладолед сега?!?
Казах, че може, ама да ходи да си избере, и да си чака на касата.
Аз си редя покупките в това време.
Иде ред на детето, дава си там бележката от предното пазаруване, аз аха да платя, и "Дайте пак Била картата"!
В портфейла я няма, в раницата също...
Айде всички покупки навън, на дъното на торбата.
Няма такова пазаруване 😆

# 117
  • 1st floor

Аз взех Тоблерон. Не сме впечатлени, не бих платила редовна цена за него 🤷🏻‍♀️
Сериозно ли?! Аз се влюбих в него. Няма нищо общо с този на клечка.

# 118
Ползвайте била приложение и винаги ще имате карта под ръка. А ако е нечия друга, праща ви принт скрий и готово.

# 119
Ама то и на клечка ли има 😂 Вижда се май, че не сме от ядящите сладолед. Но бих пробвала и киткат, макар че нямам грандиозни планове за пазар до края на седмицата и не знам как бих направила 30 лв 🙄

Общи условия

Активация на акаунт