Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Аз не разбирам какво точно правим с тази награда. За днес е Джони, но с намаление ли е, без пари ли е, или просто някакво участие.
На мен вчера ми беше Джони с 30% намаление (може и друга цифра да беше). Днес пак е % от сирене на Маджаров. На имейл имам кодове, които да маркирам. Не съм разглеждала в приложението къде се намират, но е логично и там да има.

Аз нямам никъде, затова питам.

# 526
  • Буркина Фасо
То си пише , на имейла са
ама трябва да се прочете rotfImbo

# 527
Аз не разбирам какво точно правим с тази награда. За днес е Джони, но с намаление ли е, без пари ли е, или просто някакво участие.
На мен вчера ми беше Джони с 30% намаление (може и друга цифра да беше). Днес пак е % от сирене на Маджаров. На имейл имам кодове, които да маркирам. Не съм разглеждала в приложението къде се намират, но е логично и там да има.

Аз нямам никъде, затова питам.

И при мен така. Може да ги пращат на следващия ден.. В условията пише, че ваучерите са валидни 4 календарни дни, считано от деня, следващ деня на спечелване на ваучера..

# 528
Трябва да си ги отворите от играта в приложението. Тогава получавате мейл с кода

# 529
Отворих от приложението. Имейл с код нямам. По принцип съм абонирана за имейл листата им, и получавам без проблем редовно имейли от тях. И аз се чудех къде изчезна сиренето.
С отваряне на кода през имейл на касата, е доста неудобно измислено.

# 530
  • Буркина Фасо
от приложението си отвори картата, от имейла - кода. предварително.
на касата само ги сканираш. става бързо и не бавиш опашката. Smiley

# 531
Аз знам как Simple Smile А, в нашата Била много рядко има опашки, имаме и 6 каси на самообслужване.
Въпросът е защо не са на едно място?
Не е невероятно трудно, малко повече занимавка за тях, но така е повече занимавка за клиентите им. Ако се доберат до заветните кодове изобщо Grinning

# 532
  • 1st floor
Скрийншот не върши ли работа? И на двете, за да не отваряш и галерия, и приложение и за губиш време. Иначе съм съгласна, че не е доизмислено!

# 533
  • София
За тези, които нямат имейли:

Ваучерите са еднакви за всички, но все пак трябва от дадения имейл да е отворен дневния прозорец. Свързани са с картата и без участие няма да се получи.

А проверихте ли си спам папките? На мен всичко на Била ми отива там.

# 534
  • Буркина Фасо
кажи на изпратеното писмо от Билла, че не е спам  и няма да ходи в тази секция

# 535
  • Варна
А днес е вино...От 11+ лв на 9+лв...

# 536
  • Буркина Фасо
Използвай го до 07.12.2024г. с BILLA Card във всеки BILLA магазин. Цена без отстъпка 13,79лв Цена с отстъпка 9,49лв

# 537
То пък едни купони се падат..

# 538
  • Варна
Тези бонбони има ли ги в Била?

# 539
Днес в две не ги намерих. Търсенето продължава. Подозирам и че са само за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт