Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Буркина Фасо
от вчера би трябвало да има от сладоледите.
обраха тези с ягодата и на тяхно място има заредени от останалите 4 вида.

# 136
.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 23:43 от Анонимен

# 137
  • София
При нас днес бяха заредили сладоледи. Имаше от всички видове. Дъщеря ми ми изпрати снимка на кода, която четецът на касата не можа да разчете, но го въведох ръчно и стана. Все пак ми е интересно, кодът един и същ ли е? Защото предишния път касиерката ми развиваше теорията, че са различни. Това е:

Ако са еднакви, може и на друг да послужи. Wink Например на bgladybg, която е направила сметка за 55 лв, а не са ѝ дали отрязъка с кода.

# 138
  • Буркина Фасо
един и същ е.

# 139
Ами да вземе да го снима по ясно, че да го пробваме Grinning
Как се въвежда на каса код?

# 140
  • София
Там, където избираш за печива и зеленчуци, има и бутон "Набери код". Така може да се въведе и номер на клиентска карта. Всъщност и картата ми беше на снимка, защото пластмаската в момента се разхожда във Франция. Simple Smile Ама снимката беше по-ясна и я разчете. Simple Smile

Колкото до пробването, няма смисъл ако не е пазарувано за над 30 лв, но тези, които знаят, че имат сладолед в профила си, могат да го използват. Щом е един и същ, ще се получи!

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 21:50 от Таня67

# 141
Нова кампания в BILLA от 22.08 до 04.09.

Кратката версия:
При покупка над 50лв с BILLA Card дават два купона с 20% отстъпка за един брой/кг продукт по избор на редовна цена(без да е в акция).

Дългата версия:
Скрит текст:
При покупка за над 50лв. с BILLA Card клиентът получава два купона (два кода), всеки от които за отстъпка в размер на 20% (двадесет процента) от продажната цена на продукт по избор при следваща покупка с BILLA Card. При всяко изпълнение на условията на кампанията за минимална покупка, извършена с BILLA Card с един касов бон, купоните за отстъпка се генерират върху касовата бележка, респ. се активират в профила на клиента в мобилното приложение BILLA App. Всеки купон важи за 1 брой продукт или 1 килограм теглови продукт.

При извършване на покупка на каса за самообслужване, клиентът следва първо да сканира баркода на продукта, за който желае да ползва 20% отстъпка от цената и непосредствено след това да сканира баркода на купона за отстъпка. Клиентът следва да сканира задължително и BILLA Card.

Тютюн и тютюневи изделия, ваучери за подарък, хранителни продукти за кърмачета и електронни ваучери за игри не участват при формиране стойността на покупката за целите на кампанията.

Купонът НЕ важи:
 - За продукти от седмични акции (червени цени), артикули с етикет „Сега в BILLA”, оферти с BILLA Card, продукти от лоялни програми.
 - За тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета, вестници и списания, опаковки за връщане.

# 142
Там, където избираш за печива и зеленчуци, има и бутон "Набери код". Така може да се въведе и номер на клиентска карта. Всъщност и картата ми беше на снимка, защото пластмаската в момента се разхожда във Франция. Simple Smile Ама снимката беше по-ясна и я разчете. Simple Smile

Колкото до пробването, няма смисъл ако не е пазарувано за над 30 лв, но тези, които знаят, че имат сладолед в профила си, могат да го използват. Щом е един и същ, ще се получи!
кодът е един и същ за всички,пускам ви скрийн шот от приложението,и понеже аз няма да го ползвам,ако някой го иска ще му изпрате и картата на лични.

# 143
  • Somewhere far away
Някой да е имал проблем с електронните ваучери?

# 144
  • София
Не, не съм имала проблем. За седмица пазарувах в три Билла магазина и плащах все с ел. ваучери. Но и преди не съм имала проблем с плащането с такива.

# 145
  • Somewhere far away
И аз досега не съм имала проблеми но мн се ядосах... Ами ако беше за  100 лв сметка както обикновено правя?? Не знам дали проблема е в пос терминала или в самата карта... Мн неприятно.

# 146

кодът е един и същ за всички,пускам ви скрийн шот от приложението,и понеже аз няма да го ползвам,ако някой го иска ще му изпрате и картата на лични.
Този купон може да се ползва веднъж. Пише " оставащи ползвания 1"

# 147
Веднъж се ползва,аз няма да го ползвам,качих го за тези които са достигнали 30лв,но са си изгубили долната част на бележката,която се държи на косъм.
А ако някой го иска да ми пише на лични ще му подаря моя,като му пратя и картата си.

# 148
  • 1st floor
Знаете ли дали може да прибавя старата карта Билла с пластика към профила в приложението им? Там излиза друга карта и съответно нищо не се трупа по нея като оборот и купони.

# 149
Знаете ли дали може да прибавя старата карта Билла с пластика към профила в приложението им? Там излиза друга карта и съответно нищо не се трупа по нея като оборот и купони.
Не може да се добави към вече съществуващ профил. Трябва да се направи нов профил като се следват стъпките от тук https://www.billa.bg/registrirane

Общи условия

Активация на акаунт