Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • 1st floor
Знаете ли дали може да прибавя старата карта Билла с пластика към профила в приложението им? Там излиза друга карта и съответно нищо не се трупа по нея като оборот и купони.
Не може да се добави към вече съществуващ профил. Трябва да се направи нов профил като се следват стъпките от тук https://www.billa.bg/registrirane
Благодаря!

# 151
Това е:

Ако са еднакви, може и на друг да послужи. Wink Например на bgladybg, която е направила сметка за 55 лв, а не са ѝ дали отрязъка с кода.

Таня67 , много благодаря! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Получи се!  Купих Тоблерон, много ми харесва Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 14:50 от bgladybg

# 152
Кой от сладоледите е най НЕ сладък? За тоблерона ми казаха, че е мн сладък.

# 153
  • Somewhere far away
и аз съм в издирване на такъв. току що пробвах Nuii манго- ами ужасен е ... още усещам гадната захар на устата си!  язък му за голямата реклама и скъпата цена!

# 154
Веднъж се ползва,аз няма да го ползвам,качих го за тези които са достигнали 30лв,но са си изгубили долната част на бележката,която се държи на косъм.
А ако някой го иска да ми пише на лични ще му подаря моя,като му пратя и картата си.
Подарен е !

# 155
и аз съм в издирване на такъв. току що пробвах Nuii манго- ами ужасен е ... още усещам гадната захар на устата си!  язък му за голямата реклама и скъпата цена!

Преди бяха по 2 лв, а съм взимала и на промоция от Глово за 0.99 ст.
Сега са ги нафраскали по 4-5 лева..

# 156
Какво ще кажеш да вземеш любимия си продукт от BILLA с -20% отстъпка? 😉 До 4 септември пазарувай с BILLA Card за минимум 50 лв. и получи цели два купона за -20% отстъпка на продукт по избор. 🤩

Ще ги откриеш веднага на касовата си бележка и в твоя BILLA App. Научи повече на https://www.billa.bg/20-product-discount?utm_source=Facebook&utm_medium=mci_psm  и те очакваме в близката BILLA. 😍

# 157
  • София
Здравейте, извинявам се, ако вече е коментирано - дали е отворена вече Билла на бул. Черни връх?

# 158
  • 1st floor
Joy
Повече не се връзвам на тия! Още дъвчем оня купон за сладоледа по бизнес чата във ФБ! Ако ми дадат, ще пробвам да го ползвам, но в никакъв случай няма да ходя специално до там да пазарувам! Grinning

# 159
Здравейте, извинявам се, ако вече е коментирано - дали е отворена вече Билла на бул. Черни връх?

Да, работи.
То като цяло там ми е странно, че я ремонтираха, защото отсреща в мола пак има Била.
Дали има и 200 метра разстояние между магазините.

# 160
Joy
Повече не се връзвам на тия! Още дъвчем оня купон за сладоледа по бизнес чата във ФБ! Ако ми дадат, ще пробвам да го ползвам, но в никакъв случай няма да ходя специално до там да пазарувам! Grinning

С качения в темата код не става ли?

# 161
  • Буркина Фасо
става, ама не разбрах какъв  е проблема Smiley

# 162
  • 1st floor
Проблемът и аз не разбрах какъв е! Smiley То купон имам, но според системата им, този оборот за 30+ вече съм го ползвала  и не ме допуска.Даже тук преди няколко дни ми писаха,че съм ползвала пет купона.А аз имах само четири...луда работа!
Както и да е!

# 163
  • Буркина Фасо
друг да е пазарувал с твоята карта ?
интересно, баркода е еднакъв за всички. в момента аз мога да използвам твоите, а ти моите.

# 164
  • 1st floor
Бонгооо! Не кодът е проблем, а че явно в профила ми вече някак е регистирано, че съм ползвала всички купони за покупки над 30лв. Тази карта е пластика, стара е и не е вързана към онлайн приложението, та да проследя накъде какво се е случило (според тях). Никой друг не пазарува с нея.

Общи условия

Активация на акаунт