Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Може би не важи за всички! Пише в условията "Право да участват в Промоционалната кампания имат единствено и само Клиентите, получили рекламната брошура ОФЕРТИ ЕДИН ПЪТ." Все пак, ако някой пазарува тогава, не пречи да пробва. Може пък реално да важи за всички.

10% отстъпка от цялата покупка(максимална отстъпка 30лв.) в МЕТРО София, Пловдив, Варна и Бургас на 24-24.08 и 31.08-01.09.
Съответният баркод се сканира на каса. Важи и за промоционални продукти, но не важи за цигари и амбалаж. На едното място пише "Отстъпката ще важи до 5 пъти на ниво клиентски номер", тоест 5 покупки(стр.2 най-долу), а на друго "Всеки участник има право да получи само една награда за целия период на играта."(стр. 3) и не става ясно кое от двете. Предполагам, че второто е copy/paste от реално някоя игра и в случая не важи, а важи първото.

Пълните условия: https://offers.metro.bg/weekend-surprice-cw34/page/1

# 166
Аз пазарувах миналия уикенд пак имаше такъв код. Не се сканира баркода обаче. Касиерката ръчно го въвежда на касата.

# 167
  • Буркина Фасо
Бонгооо! Не кодът е проблем, а че явно в профила ми вече някак е регистирано, че съм ползвала всички купони за покупки над 30лв. Тази карта е пластика, стара е и не е вързана към онлайн приложението, та да проследя накъде какво се е случило (според тях). Никой друг не пазарува с нея.
използвай кода с друга карта бре. Smiley  
най-обичам да използвам чужди карти  rotfImbo

Аз пазарувах миналия уикенд пак имаше такъв код. Не се сканира баркода обаче. Касиерката ръчно го въвежда на касата.
има и други начини. знаят ги касиерките, но ... не трябва да злоупотребяват.

# 168
Някой беше питал за мляко Алфатар тук в темата.
Освен в Била, вече ги виждам и в Кауфланд. Като другата седмица са на червен етикет там.

# 169

Специално за това масло ходих на Цариградско, ама нямаше, има подобно за 21 лв.
Кодът го въвеждат ръчно.

# 170
  • София
За утре е маслото - 26.08, написано е.
Сигурно сутринта ще го заредят.

# 171
Това е ако поръчаш...на място нямаше , питах и служител. Сега ще пробвам дали ще даде опция да се поръча.

# 172

Това, което е написано, е за доставката онлайн ако се поръча.
Маслото е в брошурата на тази цена от 15.08 до 28.08.
Аз също не видях да има налично.

# 173
Пробвах онлайн , не излиза цена като съм в профила.

# 174

Взех миналата седмица на тази цена

# 175
Скрит текст:
Специално за това масло ходих на Цариградско, ама нямаше, има подобно за 21 лв.
Кодът го въвеждат ръчно.
А пита ли служител? На мен така са ми изкарвали от склада изчерпан продукт.

# 176
  • Буркина Фасо
за да го има в склада някакъв продукт значи е заприходен.
свършил е по рафтовете и служителите често казват, че го няма , а всъщност е на лице, но няма кой да го изкара.
поне така си мисля.

# 177
Питах, да, служителката каза 'ами свършило е".
Чак сега на сайта пише че е изчерпано. Вчера изписваше че може да се поръча, но като влезнах в акаунта пишеше 'няма цена на продукта'.

# 178
  • Бургас
Има ли някой свободен купон за бира от приложението на Била да ми даде баркода? Благодаря.

# 179
Има ли някой свободен купон за бира от приложението на Била да ми даде баркода? Благодаря.
Моят е свободен, пиши ЛС ако го искаш.

Общи условия

Активация на акаунт