Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Има ли някой свободен купон за бира от приложението на Била да ми даде баркода? Благодаря.

Бирата в кенче за 1.99 ли?
И аз мога да дам баркода си.

# 181
  • Буркина Фасо
купона = на ваучера ли ?

# 182
  • Бургас
Много благодаря на всички, отзовали се! Получих на лични от две потребителки.

# 183
  • Русе
Какво правим, когато намерим продукт с изтекъл срок на годност, който е един единствен от вида си?
Също - какво правим, когато липсва продукт, който също няма с какво да се замени? В конкретния случай - пилешките гърди, които са на промоция. От понеделник всеки ден ходя по 2 пъти и ги няма. Днес в последен ден от промоцията съм далеч от мисълта, че ще ги заредят, но въпросът е принципен.

# 184
  • Буркина Фасо
заменя се със сходен продукт.
май в правилата го има написано.

# 185
  • Русе
заменя се със сходен продукт.
май в правилата го има написано.

Това по първия въпрос. Добре. Видях цял кашон барчета тип Корни в кутия с марката Ja с горски плодове. Да речем, че ми дадат една кутия с банан, май бяха на една цена, те бяха в срок до 2025 г. Но какво правим с пилешките гърди? Не мога да взема бутчета или крила, например. Пък и нямат нищо общо нито като продукт, нито като цена. А друга марка пилешки гърди в магазина няма. Само тези на Българска ферма са.

# 186
Ако намерите продукт с изтекъл срок на годност - трябва да ви дадат безплатно същия продукт /в срок на годност/ или подобен.
За липсващи продукти в промоция - викате управителя и питате кога ще заредят. Или ако толкова си заслужава промоцията - разхождате се до някоя друга Билла..

# 187
  • Русе
И каква е гаранцията, че в другата Билла ще го има този продукт? Да бия няколко километра бадева? Ами ако в града има само един магазин? Не е въпроса дали промоцията си струва. Не искам да го купя заради промоцията.

# 188
Гаранция няма. Чакате да заредят тогава.. Нормално е продукти в промоция да се изчерпят бързо. Дали съответният магазин ще зареди отново и кога, си е тяхна работа.

# 189
  • Русе
Е, как да няма?

# 190
  • София
За имане - има.
Трябва да имаш обаче завидно търпение, време и самообладание за да се справиш с персонала.
Те основно не са наясно с това, а тези които са ги е страх да го направят. Зам управител на смяна в Билла е касиер със стаж и до там - хал хабер нямат какво е да управляваш и да можеш да вземеш решение.
Та, успех!

# 191
  • Буркина Фасо
И каква е гаранцията, че в другата Билла ще го има този продукт? Да бия няколко километра бадева? Ами ако в града има само един магазин? Не е въпроса дали промоцията си струва. Не искам да го купя заради промоцията.
никой не може да каже даден продукт ще свърши ли бързо или ще застои в магазина дълго време.
при нас всеки ден (и днес) има бол от тези гърди на промоция. вероятно друга стока преобладава в твоя магазин.
възможно е преди да са поръчвани голям брой от този артикул и да е останала голяма част за бракуване. за това сега са се презастраховали да поръчат по-малка доставка.

# 192
Здравейте, имам въпрос: освен Т-Маркет, има ли други вериги, които имат доставка до вкъщи? Гледам някакви сайтове Количка, БГ Маркет, ама са леко скъпички, няма ги тези оферти, дето са в Била, например.
С 2 думи.. баба ми е доста възрастна и когато не успявам да й нося покупки (живеем в различни райони на София), поръчвам онлайн, все от tmarketonline.bg , при покупки над 50 лв доставката е безплатна. Преди малко пак поръчах нещо, ще й го доставят утре сутринта. Тя ме пита дали другите вериги нямат доставки по домовете?
Ако някой е поръчвал от други сайтове и е останал доволен, нека шерне опита си, плс.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 22:03 от diziler

# 193
През Глово можеш да поръчаш от Била (има го в брошурата). Преди съм поръчвала и от Кауфланд през Глово, но скоро не съм и не знам дали още доставят.

# 194
  • 1st floor
През Глово можеш да поръчаш от Била (има го в брошурата). Преди съм поръчвала и от Кауфланд през Глово, но скоро не съм и не знам дали още доставят.
А има ле опция за безплатна доставка над някаквя сума?

Общи условия

Активация на акаунт