Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес бях в Кауфланд Ст. град и около мене се моташе доставчик от Глово, мереше разни зеленчуци на кантара,  говореше си с персонала. После отидох на Информация и той беше там - маркираше си с уредче.
Но какви са условията не знам. Може би на сайта на К. или Глово да пише.

# 196
Не знам, отдавна махнах приложението, че всички искат да им ползваш приложенията, а горкия ми телефон рече, че не може повече Joy

# 197
През Глово можеш да поръчаш от Била (има го в брошурата). Преди съм поръчвала и от Кауфланд през Глово, но скоро не съм и не знам дали още доставят.
А има ле опция за безплатна доставка над някаквя сума?

Не. Но имат абонамент Glovo prime, който дава безплатна доставка от повечето ресторанти и супермаркети, включително и от Билла и Кауфланд, поне в София.

# 198
Ама самия абонамент е платен, нали? Значи са си вързали гащите.

# 199
За София през Глово може да се поръча от почти всички вериги - Кауфланд, Била, Фантастико, СВА Коме, Карфур, Дар.
В момента има акция - Безплатна доставка за всички вериги над 12 лв сметка.
Няма нужда да имате активиран абонамент когато пускат акция.

# 200
12 лв за верига хранителен магазин е смешно условие направо… само като се доближа и поне 30 са излезли от джоба ми Frowning1

# 201
Ходих раничко до Билла, хванах едни намаления на месни продукти на -50%. Заредих фризера Simple Smile

# 202
Ходих раничко до Билла, хванах едни намаления на месни продукти на -50%. Заредих фризера Simple Smile

Такова месо ми е най-сладко 😁 във всеки филиал обаче ги лепят по различно време. При нас е към обяд и редовно си намирам повод да мина през магазина, като се прибераме с детето🤫

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 18:45 от stonefaced

# 203
Пробвах доставка над 12 лева в Glovo, но добавят някаква такса 2.99 лв. Явно фалшив трик за привличане на клиенти.

# 204
За всеки супермаркет е различна минималната ст-ст на поръчката, за да няма такава такса. За Билла е 25 лв. Доставката е отделно - безплатна доставка в момента при мен не дава, може да е само при първа поръчка от супермаркета или за нови клиенти.. Аз 1 път поръчвах, но ми доставиха половината продукти, явно другите се бяха изчерпали.. И трябваше да се разправям в чата на Глово, за да ми възстановят разликата в общата сума. И човекът, който е събирал поръчката, си беше маркирал неговата Билла карта, а не моята, и съответно не ми се натрупа в оборота за следващи отстъпки..

# 205
  • Пловдив
Някъде дали има кантарчета/везни на промо?

# 206
  • София
За София - виж брошурата на Хит, последната страница, 12.99 лв

# 207
  • Пловдив
За Пловдив ми трябва...

# 208
  • София
Виж в Пепко, но не си спомням на каква цена бяха. Може да има изостанали някъде в Пловдив

# 209
  • Варна

В Метро - 2 на цената на 1. Виж им брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт