Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Ако не се лъжа в Лидл имаше предната или по-предната седмица. Може да не са ги прибрали още.

# 211
  • София
Дали се намира на добра цена в някой от хипермаркетите
Milram сметана за кафе с вкус амарето, 10 бр. х 14 г ?
https://shop.gladen.bg/product/milram-smetana-za-kafe-s-vkus-ama … 0-br-h-14-g-140-g

# 212
  • София
Дали се намира на добра цена в някой от хипермаркетите
Milram сметана за кафе с вкус амарето, 10 бр. х 14 г ?
https://shop.gladen.bg/product/milram-smetana-za-kafe-s-vkus-ama … 0-br-h-14-g-140-g
Във Фантастико има и от двата вида.

# 213
Тази сметана я има и в Кауфланд, ама цената не е по-добра.

# 214
Цената на сметаната е 2.50
във всички магазини.

# 215
Подарен
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:38 от lenak

# 216
Валидността на този купон е удължена до 8.9

# 217
Днес пазарувах от Била и имам надписани в сметката бадеми за 8лв.Изключително неприятно ми стана,но чак вкъщи погледнах касовата бележка.Та така.Отваряйте си очите.

# 218
  • София
Звучи като грешно въведен в системата код. Тоест някой конкретен продукт винаги ще минава през каса като тези бадеми.
Виж дали няма липсващ продукт на касовия бон, нещо което си купил/а а не фигурира там. И им сигнализирай.

# 219
Днес пазарувах от Била и имам надписани в сметката бадеми за 8лв.Изключително неприятно ми стана,но чак вкъщи погледнах касовата бележка.Та така.Отваряйте си очите.
Това че е станало видяно в къщи не е проблем.Имах преди години подобен случай в Т - маркет.Имах маркирани калмари или скариди (не помня вече)вместо дребна сумрия на промоция.Звъннах директно на телефон,казах дата час и името от касовата бележка кой ме е обслужвал.Да си погледнат камерите.Провериха и ми се обадиха,да отида и да оправим грешката.Отидах след седмица,върнаха ми разликата и ме почерпиха кутия " Рафаело"

# 220
Ммда, правят грешки редовно. Затова вече.. само на касите на самообслужване. Цъкам си продукта и докато не видя правилната цена, не цъкам следващия продукт. А ако видя несъответствие спирам и питам някой от персонала защо има разминаване с цената от етикета. Иначе когато съм на каса с касиерка, се занимавам с това да си прибирам продуктите в чантата/плика и в това време тя си цъка със супер бърза скорост... и като са много продукти, нищо не успявам да видя. Последно помня, че от 4 вида домати, бях взел едни домати, които са на промоционална цена, а у нас видях на бележката, че касиерката ми цъкнала  розови домати, които бяха доста по-скъпи. Не ми се занимаваше за 2 лв да се връщам и разправям, но да... както се казва "отваряйте си очите". И ако има каси на самообслужване, пробвайте тях. Дори и да се изгуби минута-две повече в маркиране и сверяване, поне няма опашки.

# 221
Аз също винаги ползвам каси на самообслужване, когато мога. Причината, обаче е, че никой не е наврян във врата ми да диша и да ме натиска отзад, да бързо да маркира неговата карта и въобще да е наврян в мен и покупките ми. 😀

# 222
  • Буркина Фасо
витаят слухове, че има доста злоупотреби с касите на самообслужване. дали може да ги премахнат ...

# 223
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
витаят слухове, че има доста злоупотреби с касите на самообслужване. дали може да ги премахнат ...
В най близкия Лидл, в който ходя, постоянно се върти някои от Сот-а, хем помага, хем наглежда клиентите...

# 224
Разбира се, че няма да ги премахнат. Това е бъдещето. Ще подобряват системите за контрол. А и колко ще се открадне - луканка за 7 лв. или бутилка алкохол за 30 лв...На фона на дневен оборот в милиони това е смешно и не представлява интерес за управленското счетоводство. Но е нецивилизовано и естествено, че ще му се противодейства и ограничава.

Общи условия

Активация на акаунт