Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
рестартирай приложението. има и нова актуализация.
в Билла купони не дават. ваучери има.

Рестартирах. Няма промяна. Влязох и от друг телефон. Пак същото.

Купони, ваучери, все тая! JoyJoyJoy Важното е да ги има и да са безпроблемни! Simple Smile

# 241
  • Буркина Фасо
ще се появи в деня на РД.

# 242
Бихте ли престанали с червения цвят? Това някакъв коплекс ли е? Че Вашите коментари са по-важни от тези на другите, та трябва първо тях да виждаме, като отворим страницата?

# 243
  • София
Не се появи. Отделно текстът в имейла от 5.09 е този:
Цитат
Здравей!

Рожденият ти ден наближава🥳 и ние от BILLA искаме да го направим още по-специален! Подаряваме ти ваучер за -10% отстъпка,🎁 който можеш да използваш още утре, за да напазаруваш за празника си!

Възползвай се като сканираш кода за отстъпка, който можеш да откриеш в този имейл. За твое удобство можеш да намериш своя ваучер и в BILLA APP.

Лошото е, че когато имам такъв ваучер Stuck Out Tongue Winking Eye, гледам да напазарувам повече. Запасявам се с дълготрайни изгодни продукти, които иначе няма да купя точно в този момент. И хич не ми се рискува, щом го няма в профила. Иначе кодът е същия, който се появява в приложението. Сравних го със стар скрийншот.

# 244
  • Пловдив
Ваучерът за РД от Билла вече е само един - дали се използва от касовия бон или от приложението.
На последния ми РД използвах този от бележката и после ми изчезна от профила в приложението, а се бях наканила да ползвам 2 пъти...

# 245
  • София
Ваучерът за РД от Билла вече е само един - дали се използва от касовия бон или от приложението.
На последния ми РД използвах този от бележката и после ми изчезна от профила в приложението, а се бях наканила да ползвам 2 пъти...
Така е от доста време. Затова се притеснявам. Щом го няма в приложението е все едно вече е използван.

# 246
Да похваля ножовете на   MAUVIEL в Билла. Купих за месо, рядко случвам такова добро качество. Плащам   на самообслужване и точки не търся, но момичето на касата видя  натрупаната сметка в приложението и не направи проблем за "отстъпката" от 44 лв.(?)

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:34 от Tony Maria 22

# 247
А докога ще ги има въпросните ножове? При нас (Варна) изчезнаха навсякъде.

# 248
Малко тъп въпрос, ама.. откъде мога да взема wc gel или блокче за тоалетна чиния с аромат на лимон (или течен препарат, който се излива в казанчето)? Тези на Бреф, Медикс и подобни.. са с някакви остри и гадни миризми. Като съм влизал в някоя тоалетна и силно мирише на лимон, всеки път си казвам, че трябва да намеря такъв препарат, но не виждам по супермаркетите.

# 249
А докога ще ги има въпросните ножове? При нас (Варна) изчезнаха навсякъде.
В брошурата пише до 09.10.2024 г. или до изчерпване на количествата.

# 250
  • София
Малко тъп въпрос, ама.. откъде мога да взема wc gel или блокче за тоалетна чиния с аромат на лимон (или течен препарат, който се излива в казанчето)? Тези на Бреф, Медикс и подобни.. са с някакви остри и гадни миризми. Като съм влизал в някоя тоалетна и силно мирише на лимон, всеки път си казвам, че трябва да намеря такъв препарат, но не виждам по супермаркетите.
Почти съм убеден, че тази силна миризма на лимон / портокал / друг плод ... усещаш от едни "решетки" които слагат в писоарите.

Иначе в Лидл има, но щом Медикс / Бреф са ти остри, вероятно и тези ще са.

# 251
Не само обществените wc, а и в домашни съм усещал такива миризми. Цитрус... Иначе може би "остри" не беше точната дума, имах предвид, че миришат като дезинфектант едва ли не, както "Доместос", дето е за почистване, има една такава "остра" миризма. По-добре нещо .. цитрус или лавандула.

# 252
Diziler, от Кауфланд купувам препарат за ВЦ с аромат на лимон- жълта опаковка, 1 л за 2,99 лв. Сравнително течен е. Не съм слагала от него точно в казанчето, но чистя с него тоалетната, мивките, ваната, смесителите и някои упорити петна по плочките на земята и се справя екстра.🙂
От Лидъл съм купувала ВЦ дискове (от онези, които се шприцоват вътре в тоалетната) с лимон. Жалко, че вече ги има само в Акция Блясък. Все още има останали във филиала до нас.

# 253
  • оттам, откъдето започва България
Тампоните за дегримиране Today 140 бр. в опаковка добри ли са?
С ваучер са на 1,59 лв, но не им знам цената без ваучер. По-важно ми е обаче да са качествени.

# 254
  • Варна
Тампоните за дегримиране Today 140 бр. в опаковка добри ли са?
С ваучер са на 1,59 лв, но не им знам цената без ваучер. По-важно ми е обаче да са качествени.

Хубав са, постоянно ги ползвам. Но мисля като са били на промоция, са стрували по-изгодно отколкото сега с ваучер, но пак е добра цената.

Общи условия

Активация на акаунт