Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 472
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Не към 7.11, а към 7.10 - миналия месец - да е регистрирана картата.

# 421
Не към 7.11, а към 7.10 - миналия месец - да е регистрирана картата.
Кого поправяш, защото и това съм написал? Thinking

# 422
Привет!

Аз също не получавам отговори от Била.

А на мен ми се обаждат и канят на среща за да ме подкупят Laughing

Повода - пусната от мен жалба до КЗП, задари липсващ артикул от брошура, и никакъв аналог за да бъде заместен.
При нас, това е системно и предвид, че нямаме никакъв друг магазин в близост, просто ми писна.
Та, обадиха ми се да сме поговорили- обясни ми регионалната управителка, колко е трудно с работната ръка, с доставките, със заплатите, с климата и к'вото там ви хрумне, каза ми, че ми е приготвила "пакетче", което категорично отказах, та не му знам съдържанието, и също така отказах молбата ѝ да си оттегля жалбата.
Вероятно тя е била поредна за подобна нелоялна търговска практика и глобата респективно прогресивно е нагоре, за да си правят труда с подобни "оферти"....но моята чаша е преляла вече.

Та за да има някаква промяна, то варианта е да си бръкнат в джоба.

# 423
  • Пловдив
Някъде има ли намалени капсули Коста, еспресо?

# 424
Във Фантастико е намалено любимото ми масло Монарх. 2бр за 11 лв, а на касата ми подариха пакет Либрес Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Милка-та гони 4 лева в Билла Astonished
Краставиците са им хубави, до днес са на промо 2,69 или нещо такова.

# 426
Милка-та гони 4 лева в Билла Astonished
Краставиците са им хубави, до днес са на промо 2,69 или нещо такова.

В Лидл е 3.49.
Бисквитите Милка пък навсякъде са по 6 лв и уж намалени по 3.39-3.59.
 Шоколадите тепърва ще катерят още нагоре.

# 427

Повода - пусната от мен жалба до КЗП, задари липсващ артикул от брошура, и никакъв аналог за да бъде заместен.
При нас, това е системно и предвид, че нямаме никакъв друг магазин в близост, просто ми писна.
Та, обадиха ми се...

Стана ми интересно, КЗП ли са дали твой контакт на регионалната управителка на Била?
Ако е така, всеки подал жалба срещу търговец, може да стане обект на тормоз.

# 428
  • Буркина Фасо
КЗП препраща твоя сигнал до търговеца. поне при мен беше така.

# 429

Та, обадиха ми се...

Стана ми интересно, КЗП ли са дали твой контакт на регионалната управителка на Била?
Ако е така, всеки подал жалба срещу търговец, може да стане обект на тормоз.

Не, до колкото ми е известно КЗП няма право да "издава" жалбоподателя.
Във въпросния магазин ми имат координатите от предходен аналогичен проблем, за който исках съдействие..но уви; тогава се бях обърнала към управителката на магазина, и вероятно сега просто са събрали вече 2 и 2, или са решили да налучкат.
Но аз притеснения нямам, и съм ги предупредила, че след като не взимат мерки, а ние нямаме друг магазин в района, така ще се случват нещата...просто нямаме избор.

# 430
Някой ползвал ли е ваучер за 10% отстъпка за рожден ден? На мен ми пратиха преди време такъв ваучер, който изобщо не се отчита на касите.
Шоколадът Милка е 88 цента в Германия на нормална цена, смятайте...

# 431
Някой ползвал ли е ваучер за 10% отстъпка за рожден ден? На мен ми пратиха преди време такъв ваучер, който изобщо не се отчита на касите.

Вероятно защото важи само за ненамалени стоки, както и без цигари, храна за бебета...поне мин.година бяха някакви такива идиотски условия..

Малко да се развеселите:
https://money.bg/business/vigintas-shapokas-billa-balgariya-ne-e … h-sluzhiteli.html

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:46 от MTV

# 432
  • Буркина Фасо
"Отстъпката не се прилага за тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета."
за всякакви други стоки важи, включително и намалени.

за Милка е добре да се съпоставят шоколади от един и същ вид и грамаж.

# 433
за всякакви други стоки важи, включително и намалени.

за Милка е добре да се съпоставят шоколади от един и същ вид и грамаж.

Да, само че никъде в моя имейл не пише за ненамалени стоки, което е идиотско, после ми твърдят, че бил само за ненамалени стоки.
За Милка шоколадите говоря за обикновените шоколади (всички видове), които в Билла са по 3,49 лв.

# 434
  • Буркина Фасо
важи за всички продукти с изключение на

Общи условия

Активация на акаунт