Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, някой да е засичал вчера или днес налични тези кукли в Т-маркет магазин? Преди малко видях реклама по телевизията. В бошурата до утре са.
В Т маркет на ул. Баба Илийца в София днес има. Наредени са отдясно до входната врата.

# 496
  • 🌊
Има ли отзиви за масло Монарх, чудя се дали да се запася или може и без него.

# 497
Зависи кого питате. На мен ми е най-любимото. Има и такива, които не го харесват.

# 498
Точно това щях да напиша. Днес го взех от Фантастико. По- евтино е от Била

# 499
  • оттам, откъдето започва България
Харесва ми Монарх, но цената не ми харесва. От четвъртък ще има Лурпак и от него ще си взема.

# 500
  • София
Харесва ми Монарх, но цената не ми харесва. От четвъртък ще има Лурпак и от него ще си взема.
Лурпак е опаковка 200 грама

# 501
Да, 200 г е, но маслото е вкусно. Ползвам си го отдавна. Монарх съм вземала инцидентно от Кауфланд, когато беше мисля на червен етикет. Потвърждавам, и то е много вкусно. Simple Smile

# 502
  • 🌊
Благодаря ви, ще изчакам до следващата седмица, защото съм вземала и преди Лурпак, харесва ми и идва една идея по-евтино.

# 503
Каква ще е цената на Лупарк и в коя верига ще е на промоция?

# 504
От 21.11.- утре в Билла - 5,49 лв. краве масло Lurpak - 200 грама.

# 505
Къде се намира Билла рулетката,аз ли не виждам?Като отворя ми излиза само ''твоите награди'',рулетка не виждам ,а днес пазарувахме за 30лв... Не намирам дата на валидност никъде,да не е приключила играта?

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:26 от Блосъм

# 506
Рулетката беше до вчера.

# 507
  • Буркина Фасо
Къде се намира Билла рулетката,аз ли не виждам?Като отворя ми излиза само ''твоите награди'',рулетка не виждам ,а днес пазарувахме за 30лв... Не намирам дата на валидност никъде,да не е приключила играта?
не намираш защото не си търсила Smiley

# 508
Миналата седмица в Т-маркет видях плюшена играчка- оранжева, нещо като лисица, среден размер (40-50 см горе-долу, не толкова голяма като плюшените мечоци, които ги има сега в магазина). Та откога са тези играчки и има ли други видове (в нашия магазин вчера и оранжевата я нямаше). Цената беше около 25 лв.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 21:58 от dolce miele

# 509
Скрит текст:
не намираш защото не си търсила Smiley

Напротив,търсих-в приложението,в темата прегледах новите постове и накрая на сайта им,че даже и на фб тръгнах да ги питам Grinning .Нито в приложението пишеше на картинката на играта,нито на сайта изобщо видях каквото и да било за самата игра. Няма нужда от заяждане..В Билла много рядко пазаруваме и не им знам всяко кътче на сайта...Вместо да ми пускаш скрийншот да ми беше пуснал линк Grinning

Общи условия

Активация на акаунт