Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 409
  • 742
  •   3
Отговори
# 555
Пълен потрес и смях са Била!
Вместо да отварят нови 13 аналогични пародийни магазина, да вземат да си оберат крушите и друга верига да си настани читавите магазни!

Развеселихте ме!
Остана да пишете и другата верига с "читави магазини".
Един дол за дренки са всички.
Но доколкото погледнах новите им магазини са в малки градове. Това е добро за живеещите, защото е още една възможност и с промоциите си поусмиряват цените и на другите магазини. Колкото по-малко е населеното място, толкова предлагането е по - ограничено, а цените високи.

Ако намеквате, че коментара ми е за един вид реклама на друга верига - кетегорично не!
Но е факт, че нито цените на била са конкурентни на другите, нито политиката а още по-малко наличности и обслужване!
Та за кое да се хвана та да ги харесам??

# 556
  • София
И за какво е това приложение като трябва на касата да отварям и имейли, да търся и да бавя опашката..По-сложно не можаха ли да го измислят?

То така е и за ваучерите за 2 или 5 лв. Много неудобно е. Първо отваряш приложението, за да маркираш дигиталната карта, после трябва да влезеш в имейла, за да маркират ваучера и най-края да отвориш Google Pay, за да може да платиш с карта. И като се обърнеш назад, към опашката, всички те гледат нервно и  странно.
Вкъщи си отварям имейла и правя скрийншот на кода. Отварям приложението и си правя скрийншот на картата, макар отдавна да го имам. Обаче така ще са един до друг и ще ми е по-лесно. На опашката сканирам две поредни снимки от екрана. Плащам с карта. Минавам за много по-кратко време от 90% от другите клиенти. Това в случай, че съм на обикновена каса и има кого да бавя. Обикновено минавам на каса на самообслужване, където почти не помня да съм имала проблеми, за разлика от Лидл например.
Скрит текст:
Последния път в Лидл виках 3 или 4 пъти служител. Маркирам продукта, слагам го на везната и явно отчита грешен грамаж, защото продължава да пише: "Сложете продукта в кошницата".

# 557
Ами нали затова е уж приложението, за да е удобно и всичко да е там-ваучери,купони,отстъпки, касови бележки и др. Ще правя скрийншотове половин час преди да тръгна на пазар и ще цъкам като шашава на касата всеки поотделно,мерси.

# 558
  • София
Ами нали затова е уж приложението, за да е удобно и всичко да е там-ваучери,купони,отстъпки, касови бележки и др. Ще правя скрийншотове половин час преди да тръгна на пазар и ще цъкам като шашава на касата всеки поотделно,мерси.
Касови бележки няма. Simple Smile

Всеки има право на избор. Аз съм доволна, че на пешеходно разстояние от нас има Била и Лидл. Преди беше мъчение всеки път да се моля на мъжа ми да ходим с колата до квартала Х, защото там има големи супермаркети. Както някой спомена, добре е да има конкуренция, защото малките магазинчета се самозабравят. Wink

# 559
Здравейте,
Нямам път към Билла тази седмица, подарявам си купоните с отстъпка ако някой иска

Скрит текст:
Код за 36% отстъпка на Краве сирене ЗНП Маджаров 700 г

Използвай го до 06.12.2024г. с BILLA Card във всеки магазин BILLA. Цена без отстъпка 17,99лв Цена с отстъпка 11,49лв

Скрит текст:
Здравей! Ти спечели:

Код за 31% отстъпка на Вино Cheval 0.75л от вид по твой избор

Използвай го до 07.12.2024г. с BILLA Card във всеки BILLA магазин. Цена без отстъпка 13,79лв Цена с отстъпка 9,49лв

Скрит текст:
Здравей! Ти спечели:

Код за 50% отстъпка на 1бр. Лютеница Тодорка 575г

Използвай го до 09.12.2024г. с BILLA Card във всеки BILLA магазин. Цена без отстъпка 5,79лв Цена с отстъпка 2,89лв

# 560
Касови бележки няма. Simple Smile

Всеки има право на избор. Аз съм доволна, че на пешеходно разстояние от нас има Била и Лидл. Преди беше мъчение всеки път да се моля на мъжа ми да ходим с колата до квартала Х, защото там има големи супермаркети. Както някой спомена, добре е да има конкуренция, защото малките магазинчета се самозабравят. Wink
Ами в нормалните приложения на другите вериги касови бележки има.

# 561
  • у нас
Да споделя за казуса за липсата на комплимента за РД. Писах им и аз. След няколкоседмични обяснения /имах чувството, че всеки път пиша с различни хора/, най-накрая ваучера за отстъпка се появи в приложението ми. Не ми е за тези 10%, но е дразнещо и въпросът е принципен. Описано е в сайта им и трябва да ги пращат, а не да ги подсещаш да ти ги пратят евентуално, ако пожелаят. Така че не се отказвайте!
Таня67, благодаря за споделеното по въпроса!

# 562
  • Пловдив
В Била при покупка над 50 лв. получаваш 2 талона за -20% за ненамалени. Ще се възползвам.
Купоните от календара и в приложението и за мен не са интересни.

# 563
В Била при покупка над 50 лв. получаваш 2 талона за -20% за ненамалени. Ще се възползвам.
Купоните от календара и в приложението и за мен не са интересни.
Къде го пише това,от кога е?

# 564
  • Буркина Фасо
на сайта на Билла.
от вчера

# 565
Ако някой иска от намаленията от коледния им календар, да ми пише. Няма да ги ползвам: сирене Маджаров, вино, чипс, лютеница, нескафе 3в1

# 566
Току-що изядох 1/2 баничка с тиква от Билла. Тиква няма, гаден вкус на гранясало!

# 567
Според вас туршиите влизат ли в намалението за консерви?

# 568
  • Буркина Фасо
мисля че не.

# 569
Според вас туршиите влизат ли в намалението за консерви?
Намалението е на "консервирани храни и конфитюри", ако говориш за таз седмичното, тоест туршиите влизат.

Общи условия

Активация на акаунт