Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Дано, че примерно лютениците са отделна категория.

# 571
  • София
Бях  днес в Била - да, трушиите влизат в намалението. И тези в буркан, и вакумираните. И различни консерви също са намалени - взех риба тон за ММ.

# 572
Да, за лютениците знам, че са отделно. Благодаря на всички Flowers Rose

# 573
Здравейте,знаете ли в коя от веригите има голяма опаковка,примерно 1 кг, някакви хубави дъвчащи бонбони?Не ми се е налагало скоро да търся и не съм поглеждала,преди време в Метро имаше,но не ми е удобна локацията им.

# 574
Струва ми се , че в брошурата на Кауфланд се появяват периодично, но не съм 100%.

# 575
В Лекси има насипни на Алпи, Рошен и няколко турски марки. Иначе опаковки по килограм съм виждала на Рошен от време на време в Билла и Лидл, но май не са им постоянен асортимент

# 576
В Билла на Плиска в София са пуснали на разпродажба течен прах за цветно пране Ариел 50 пранета за 12 лв. Същият прах е в брошурата 2 на цената на 1 за 40 лв. Приятно се изненадах, че за 2 броя платих 24 лв. вместо 40 лв.

# 577
Хубаво гледайте сроковете на годност и даже проверявайте съдържанието в тубите прахове, че обриви може да си докарате от тях (изпатено).

# 578
  • 🌊
Хубаво гледайте сроковете на годност и даже проверявайте съдържанието в тубите прахове, че обриви може да си докарате от тях (изпатено).
Същата бележка оставям и за зехтина, който пускат на промоция на Била марката. На една от предните промоции се засилих да вземам ама точно никога няма да стане да се изпие литър за седмица. Когато са пускали промоции на руги марки сроковете са били наред.

# 579
Някой знае ли защо във Фантастикото на бул. ГМДимитров така заградиха пространството, което е точно до зеленчуците и плодовете?
Много грозно и неудобно го направиха, някакъв склад ли е или какво?

# 580
  • София
Пише да очакваме пица, паста и още нещо там.

# 581
  • Бургас
В Билла има насипни бонбони!
Може да попитате да ви дадат цял, неотворен пакет.
ПО 1кг са.

# 582
Здравейте,вече в Метро може ли да се пазарува без да имаме фирма ?

# 583
  • у нас
Да, може.

# 584
Да, може.
незнаех. от кога е така ? регистрирах се в сайта и създадох дигитална метро карта без Фирма !

Общи условия

Активация на акаунт