Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Дават 10% отстъпка от сметка по ваш избор. Талона е в раздела с ваучерите. Появява се седмица преди РД и важи повече от месец.

# 646
  • Буркина Фасо
Била нали нещо даваха за РД? В приложението не виждам нищо. Какво и кога излиза по принцип?
дават, дават. Smiley
подробности
- https://www.billa.bg/billa-card/10-otstupka-za-rojdenia-ti-den

# 647
  • у нас
Била нали нещо даваха за РД? В приложението не виждам нищо. Какво и кога излиза по принцип?
В последно време много не дават на всички. Както ми каза касиерката, дават от време на време. На мен също не беше отразен ваучер за РД. След препоръка от тук им писах на месинджъра и след близо 3,5 седмици кореспонденция с тях ми заредиха ваучера.

# 648
Здравейте, някой успял ли е да си извади карта за Метро онлайн като физическо лице?

# 649
  • София
Здравейте, някой успял ли е да си извади карта за Метро онлайн като физическо лице?
да, минала седмица си направих

# 650
  • Варна
Нищичко нямам от Била за РД (който е другия четвъртък). Прочетох на сайта им условията, и днес специално купих  само 1 продукт, за да видя дали долу на касовия бон ще имам баркод за ДР - нъцки. Съответно и по-голямата част от покупките, минали на втора смвтка, са си без никакво намаление. Ното в приложението имам ваучер.
Утре ще им пиша ей така за спорта, не че много ще ме огреят техните 10%

Същата работа и с ММ, който имаше РД мин.седмица.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 18:13 от Киса

# 651
Хм, значи да не изпращат на всички за РД ли Persevere Аз имам такъв в раздел ваучери.

# 652
  • у нас
Хм, значи да не изпращат на всички за РД ли Persevere Аз имам такъв в раздел ваучери.
Да, не изпращат на всички, а избирателно.

# 653
  • Бургас
На мен до сега винаги са ми изпращали отстъпка за РД !
Странно ми е това, да е на избирателен принцип;

# 654
А сигурни ли сте, че сте подали като инфо при регистрация и рожденна дата и месец?...да не би затова да нямате тази отстъпка..

# 655
  • у нас
А сигурни ли сте, че сте подали като инфо при регистрация и рожденна дата и месец?...да не би затова да нямате тази отстъпка..
Да, всяка предна година съм получавала.

# 656
  • София
има ли във фантастико фондан?

# 657
Милка-та е почти 5 лева вече без промо в Билла.

# 658
Милка не бих купила и на 1/2 цена, отвратителна е.

# 659
Вярно много гаден шоколад … няма лошо да се избягва.

Общи условия

Активация на акаунт