Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 040
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз мисля да кандидатстваме само онлайн, не ми е хрумвало даже да обикаляме на живо някъде.

# 1 321
Списъка с книги съвпада със споделения по-горе. Същия го има в читанка.

# 1 322
Аhoney, точно това означава, че ново дете не е класирано в тази паралелка, но това не значи, че никой не е искал. Просто единственото например, участващо на второ от тази паралелка, не е мръднало напред и дефакто не е имало място за второ класиране в тази паралелка.
Като се замислиш ще видиш, че това може да е сценарий в доста високобалова паралелка.

# 1 323
ЗДравейте
Какво ви е мнението за онлайн кандиатстването?
Може ли да се разчита на системата?
Aми то кандидатсването е само онлайн, друго няма.
Ако отидете в училище, те просто ще направят същото което вие ще направите от вкъщи.

# 1 324
ЗДравейте
Какво ви е мнението за онлайн кандиатстването?
Може ли да се разчита на системата?

Каквото за гласуването с машини, да оставим отживелиците за миналия век.

Не търсете под вола теле, какво значи да се разчита на системата????
Нали и самите учители в “гнездата” набират там същите неща, които и вие сами бихте си въвели?

# 1 325
Каква изненада, че "при високия не е така" Smiling Imp
На 90т колко можеш да им добавиш от улеснена първа част?
Децата над 95т само меже да загубят от затворените въпроси в първата част или да не спечелят нищо... последните две задачи бяха със стъпки, все нещо ще решиш и напишеш на отворените, а сега ако не знаеш се играе тото с 25% вероятност за печалба Wink а ако имаш капацитета да изключиш крайно неверните два, то "печалбата" е 50%.
Имахме предвид, когато разговаряхме, че бал 460 е достатъчен за МГ, на него няма да се прибавя прогнозно +20

# 1 326
Това не може да е в софия с бал 460 да е достатъчно

# 1 327
  • София
Трия, доколкото разбирам ми е било леко погрешно обяснението и да не заблуждавам хората.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 13:54 от Aila

# 1 328
Онлайн ще подавам, нямам и аз намерение да ходя до училище гнездо, още повече , че нали и те пак онлайн ще ми качат заявлението .
Още 2017 с големият ми син подадох онлайн, нямахме никакви проблеми, бързо ,лесно, удобно дето се вика Laughing

# 1 329
Миналата година паралелката с ИЕ+АЕ в 164 беше с бал 0 за момичета на второ класиране... никоя девойка не се е класирала/прекласирала на второ, защото местата са ги запълнили за първо... А при момчетата някой с най-нисъките балове се е дил записал, но с по-висок от минималния бал е участвал във второ класиране и се е прекласирал в същата паралелка... И се получава, че на 12.07.2023 минималния бал за момчета за паралелката е 456,5

а на 19.07.2023 е 464

Т.е. второ класиране е с по-висок бал... (заради това, че няма минимален бал след второ класиране, а има минимален нал от второ класиране)

# 1 330
И аз не знам какво да правим с тоя ТУЕС. Наборът иска, аз - не. Дилема 😂
Изобщо не се колебайте за ТУЕС, сина ми завърши там. Сега е програмист и се справя чудесно. Да не говорим за отношението на преподавателите към децата. Единствено резерви ако решите обучение в чужбина след това. С дъщеря ми се колебаем за ФЕГ-бала е на границата на прогнозните, но с повече късмет се надяваме.

# 1 331
  • София
И аз не знам какво да правим с тоя ТУЕС. Наборът иска, аз - не. Дилема 😂
И при нас е така - май аз имам някаква задръжки Simple Smile Притесненията са ми дали почти мъжките класове ще са ок за него - много затворен и интровертен...
Леко подпитвам и подбутвам към ЕГ евентуално.
Но в крайна сметка - каквото реши той. Ще редим както той каже.

# 1 332
Много благодаря за споделеното мнение.

# 1 333
По-висок бал на второ класиране може да се получи, ако например не се записват едно-две деца, които не са с най-ниския бал. На второ не успяват да се класират на по-предно свое желание и компютъра ги класира в същата паралелка. В таблицата за второ класиране ще пише, мин. бал за тази паралелка бала на едно от тези деца, който ще е по-висок от бала на първо класиране.
Разбира се мин. бал на паралелката си е бала на последното дете от първо класиране.
                  Не е така! Прекласирането не се отчита , като ново класиране и точно за това много го наричат "запазване" на място. Мин бал ще се отчете на дете, което е класирано на второ в тази паралелка,  ако няма такова остава същия мин бал.
                  Приетите едно-две деца и незаписали се и неподали заявление за  второ класиране отиват директно на трето. Не участват във второ.

# 1 334
  • София
Пенева, благодаря. Най накрая разбрах. Благодаря и на супичка и Aila за разясненията. Aila, не е съвсем така при вас, защото минималният бал от второ калсиране на паралелките с френски в 18то е по-нисък от това на първо. Но важното е, че ми стана ясно.
Винаги съм мислила, че е голяма глупост да няма справка за краен минимален бал.

Дописвам се. Didia, сега пак не разбирам как е възможно Simple Smile А съм много любопитен човек.

Общи условия

Активация на акаунт