Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 727
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 300
  • София
С пък на всички, дето сте по някакви плажове, искам да ви кажа, че на мен Луфтханза току що ми пратиха мейл, че ме чакат скоро на борда. Което е по-Убаво!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 301
И мен ме е страх. И по-рано, и по-късно да ги видя, точките ще си бъдат същите.

# 302
След 16 .00 часа ще излязат резултатите по мой прогнози!

# 303
Имаме си офисна аптечка, а в аптечката - Мента, глог, валериан. Колко предвидливи хора са това ейчарите.

# 304
При някой има ли добавен ред за оценка от олимпиада? И ако да, при резултат повече от 60 % или за какъвто и да е резултат? При моето дете има добавен ред само от състезанието на НПМГ, няма за олимпиада,  но пък на нея резултатът му е по-нисък от 60 %.
И в акаунта на синът ми е така. Той няма 60% от олимпиадата и виждам само ред за състезанието на НПМГ.

# 305
И аз съм на плажа, но хич не се лъжете - въобще не е толкова добре, защото през 5 минути излизам от водата, за да проверявам. Голямо удоволствие, няма що!

# 306
Може да си влизате във водата със слушалките и ще чуете нотификацията от вайбър канала на МОН 🎧

# 307
Имаме си офисна аптечка, а в аптечката - Мента, глог, валериан. Колко предвидливи хора са това ейчарите.
Да добавят и спрайт към ментата за датата на първо класиране! 👀

# 308
  • София, Лагера
Честита рожденичка, само късмет и радости!

Аз сутринта се събудих в 8. Големия ми син ме закача, че съм станала безхаберна, че на неговото класиране в ранни доби в 5ч. вече съм висяла в бгмамата. За смях на тийновете станах, ей! Laughing

... шефът ми е в отпуска... чужбинските колеги масово са в отпуски (чистят дни), аутлука ми с е с опразнил както никога... а в хладилника има едно потно розе... съдбата ми помага май!

Ако бяха предвидливи и друго щеше да има Laughing

# 309
При някой има ли добавен ред за оценка от олимпиада? И ако да, при резултат повече от 60 % или за какъвто и да е резултат? При моето дете има добавен ред само от състезанието на НПМГ, няма за олимпиада,  но пък на нея резултатът му е по-нисък от 60 %.
И в акаунта на синът ми е така. Той няма 60% от олимпиадата и виждам само ред за състезанието на НПМГ.
Колко точки са над 60 % от областния по физика?

# 310
Колко точки са над 60 % от областния по физика?
Мисля че 18, но може и да бъркам.

# 311
Сигурни ли сте, че вайбър канала на МОН е сигурен източник, тоест дали веднага ще информират?
Във FB има една новина на МОН от преди 40мин, а във вайбър я няма.

Май рефрешването е по-сигурен метод 😅

# 312
Аз рефрешвам на 5 минутки и няма нищо.
От мисли, че ще излязат в 11 се насочвам към надежди за 12 Sad

# 313
Ако не ги кацат до 17:00 утре в 8:00 трябва да ги пуснат щом започват дните за запознаване с работите

# 314
  • София
И аз съм на плажа, но хич не се лъжете - въобще не е толкова добре, защото през 5 минути излизам от водата, за да проверявам. Голямо удоволствие, няма що!

Абсолютно не е така. На плажа на никой няма да му направи впечатление като се напишете в 12. В офиса няма да е точно така.

Звънна ми една приятелка да ме покани на кафе. Ама да отида без кола, че има водка.

Общи условия

Активация на акаунт