Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 556
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 375
При мен си зарежда
За мъжете какво да  кажа,  моят е убеден, че " ще вземат детето "  където иска . Явно си мисли , че по симпатия ги си избират

Моят казва, че детето е изкарало шестици на НВО-тата, като го питат хората как се с правила.

# 376
  • София
Стига, бе!  Пускат си статистиките в деня на резултатите.
Сериозно ли, РУО София си забравила в една от годините как мъчи хората ли...Родители им звъняха и напираха, те им казваха, че не разбирали за какво им е, накрая пуснаха една никаква през много големи интервали,  а след още  една доза родителски натиск - другата. Дано, стискам палци, да не се повтори подобен сценарий !!!!!
Да, в годината на дъщеря ми.
Няма да ви кажа за една нощ колко задачи от теория на вероятностите реших.
Но имах най-добър, най-лош и осреднен вариант, и когато реших, че съм решила уравнението, те пуснаха истинска статистика, която ме потвърди.

# 377
При мен на телефон не зарежда сайта. Пробвах с други страници, сайтове - няма проблем.

# 378
И при мен, но на десктопа зарежда без замисляне.

# 379
  • София, Лагера
И тийнът започна да рифрешва (при баща си е). Голямо вълнение! Горкото дете, то не пие, представам си какво му е ... Smiling Imp

# 380
Ох, смея се на глас вече.  Етомира, аз съм виновната за снимките, ама ми действат разхлаждащо!

А то до 16ч има мнооого време, ще ни мъчат до последно.

Лолината,  браво на твоя, виж какъв позотивен човек си си намерила!

Новини на детето с изпита за увеличване на оценката? Интересно ми е дали тези комисии са човечни или се заяждат с децата!

Операцията на наборката дали свърши, че и нея я мисля...

# 381
  • у дома
Стига, бе!  Пускат си статистиките в деня на резултатите.
Когато резултатите излязат сутринта,пускат статистиката същия ден,иначе не винаги.

# 382
  • София
И тийнът започна да рифрешва (при баща си е). Голямо вълнение! Горкото дете, то не пие, представам си какво му е ... Smiling Imp
Еее,  дайте му поне един сайдер, де! Бива ли така?

# 383

Биричка не пие ли?

# 384
  • Пловдив
От час и нещо Ви чета и няма надмогване - все нови и нови страници излизат Joy
Рефрешвам от 6:30 Joy Бях на работа, а под земята обхват нямам, та е момента, в който пуснах нета, започнах с рефрешването. Прибрах се вкъщи - дребните си облекли банските и ме чакат, да ги карам на басейн Rolling Eyes Толкова за терзанията на набора.
Сега си стоя в басейна, допивам си кафето и минавам на безалкохолна бира, 'щото налЕ, някой трябва и да ги вози тез деца Sad

Здрава и щастлива да е рожденичката!

Стискам палци за детето, което се явява за повишаване!

Успешна и безпроблемна да е операцията! Бързо възстановяване на наборката и повече точки от очакваните!

# 385
Сайта си работи просто трябва в incognito да се отвори на мобилен.

Предполагам и в друг браузър също става.

# 386
  • София
Еее,  дайте му поне един сайдер, де! Бива ли така?
Нали е при таткото,  той може да  се е погрижил за нещо безобидно Simple Smile,  примерно за една от онези плодови бирички на Ариана, дето имат повече вкус на газирана напитка...

# 387
Аз таман легнах да дремна и се надявах след дрямката да има резултати, но кърмачето ме събуди и пак ми се налага да рефрешвам. Tired

# 388
И сега ще вземат да излязат утре и ...язък, където днес над 20 пъти щях да получа инфаркт! Simple Smile

# 389
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Само ни измъчват да рефрешване, в тая жега и в това слънце, дето ни блести в телефоните! Trollface
При мен сайта си зарежда без проблем.
Ето ви една морска снимка и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт