Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 570
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз влизам нормално.

# 361
  • София
Аз съм заложила на 15 часа още преди няколко дни.
По-дкоро 16-17,за да не ги тормозят по тел с въпроси за статистиката,която си мисля,че ще е утре.
Точно на това заложих и аз днес сутринта... Sad  Мързи ги в жегата да работят, та имам усещането за  действия в стил  "на час по лъжичка", уви..Днес резултати, утре статистика, дано поне да е детайлна, а да не се налага искането на друга..

# 362
  • София
Ако още някой качи снимка от плажа, ще отида да го обезглавя!!!!!!

# 363
  • София
Стига, бе!  Пускат си статистиките в деня на резултатите.

# 364
  • София, Лагера
По Дарик казаха, че в следобедния блок ще говорят за седмокласниците (каквото и да означава това 🙄)
Това май е обнадеждаващо...

# 365
Влизам без проблем, няма оценки.

# 366
И аз така, няма нищо, дори не забива лекичко.
Може да ги е напекъл Джулая...

# 367
При мен си зарежда
За мъжете какво да  кажа,  моят е убеден, че " ще вземат детето "  където иска . Явно си мисли , че по симпатия ги си избират

# 368
  • София
Сериозно ли, РУО София си забравила в една от годините как мъчи хората ли...Родители им звъняха и напираха, те им казваха, че не разбирали за какво им е, накрая пуснаха една никаква през много големи интервали,  а след още  една доза родителски натиск - другата. Дано, стискам палци, да не се повтори подобен сценарий !!!!!

# 369
Ох, разсмя ме Simple Smile
Късмет на всички в този тегав ден!

При мен си зарежда
За мъжете какво да  кажа,  моят е убеден, че " ще вземат детето "  където иска . Явно си мисли , че по симпатия ги си избират

# 370
Специално за, Ети Heart

# 371
  • София
Сериозно ли, РУО София си забравила в една от годините как мъчи хората ли...Родители им звъняха и напираха, те им казваха, че не разбирали за какво им е, накрая пуснаха една през много големи интервали,  а след още родителски натиск - другата. Дано, стискам палци, да не се повтори подобен сценарий !!!!!
Това беше отдавна и май единственият такъв случй.

# 372
Партенка.

Някой следи ли новините, нещо случва ли се там?
Аз следя всичко. Рефрешвам: infopriem, bg mamma, сайта на РУО София /два прозореца - НВО 7 клас и Прием в 8 клас/, сайта на МОН, сайта на БТА - за съобщения за пресконференции и от време на време - прогнозата за времето в Сарти. Joy
Професионалистка. 🍀❤️

# 373
  • София

Грам жалост нямаш ти!!!! Тъпкано ще ти го върна!

# 374

Ох, jsed... Размечтах се.

Общи условия

Активация на акаунт