Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 114
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?
  Бихте могли да звъннете в училището. Те ще Ви съдействат.

# 541
  • София
Резултатите й са приемливи спрямо подготовката й и не са високи като повечето тук. За БЕЛ очаквани, за математика по-високи от очакваното, но най ме е яд, че си самосаботира съвсем съзнателно МОНСкия изпит по ИИ, защото не иска да ходи в училищата с рисуване към МОН. При нас изпитите все още не са приключили, така че се опитвам "да запазя спокойност".
ще се справи, само спокойствие... аз също не вярвах за Бел и Мат, моята така и не седна никога да учи сериозно.. ама ето прилично, та има надежда... Успех Flowers Four Leaf Clover

# 542
Леле, хора, ние умряхме от радост от нашия резултат: 90 т. бел и 97.5 мат, обаче като ви чета... не знам за къде ще ни стигне. Паникьосвате ме. Как така с 10 т. нагоре ще е мат, сравнено с миналата година?!

# 543
НОВА АНКЕТА за постигнатите резултати

https://forms.gle/XV2KtQth29vKLKxJ8

ето и линк към файла с резултатите https://docs.google.com/spreadsheets/d/1y54it9-xKo9-rkhhV_X0XXWW … /edit?usp=sharing

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 16:14 от toplomliako

# 544
Леле, хора, ние умряхме от радост от нашия резултат: 90 т. бел и 97.5 мат, обаче като ви чета... не знам за къде ще ни стигне. Паникьосвате ме. Как така с 10 т. нагоре ще е мат, сравнено с миналата година?!
Момичета, хайде, моля ви, то ако вашето не е отличен резултат, не знам кое....

# 545
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?

При нас ги въведоха в школо.

# 546
Резултатите й са приемливи спрямо подготовката й и не са високи като повечето тук. За БЕЛ очаквани, за математика по-високи от очакваното, но най ме е яд, че си самосаботира съвсем съзнателно МОНСкия изпит по ИИ, защото не иска да ходи в училищата с рисуване към МОН. При нас изпитите все още не са приключили, така че се опитвам "да запазя спокойност".

В един кюп сме, Мартеа... Само дето при моята по МАТ са очаквани (общо взето, ако взема средноаритметичното от пробните, това е постигнала), но по БЕЛ са по-ниски (спрямо пробните). Направо ми иде да рева с глас...

# 547
Благодаря на мамите за бързата реакция. Свършихме работа с класната

# 548
Как така с 10 т. нагоре ще е мат, сравнено с миналата година?!
Предишни години имаше по една задача, която ги препъваше. Тази година беше една подточка или даже половината от нея. Високи ще са и според мен.
+ удълженото време на първи модул;
+ затворени вместо отворени последните задачи от модул 1.

# 549
Както винаги РУО Бургас са първи    https://ruoburgas.bg/-v-.html

# 550
  • София
Аз да успокоя майките на деца със средни резултати 70,80т
В нашето училище всички до едно деца са с по ниски резултати от очакваното, отличниците, за които бяхме сигурни че ще са топ са с резултати по мат 40 50т. По БЕЛ максимално е 80т.
Та има и такива . Аз се гордея с моята въпреки че можеше да изкара едни 10т отгоре по мат , тя е от децата с най висок резултат в нашето училище.

# 551
Здравейте,

Не съм писала в темата, но всичко съм прочела. И въпросът ми е следния: по математика като видях резултата има много голяма разлика в точките, които смятахме, когато излезнаха отговорите и сега публикуваните резултати? Към кой трябва да се обърнем, защото на 200% съм сигурна, че точките са поне двойно повече? Може ли да се обжалва нещо?
Само ако става въпрос за разменена работа или за грешно сумиране на точки.

Не подвеждайте, резултатите могат да се обжалват, ако докажете и покажете грешка!

# 552
  • Бургас
Маруся Горанова 762232, и при нас ги въведоха в Shkolo.

# 553
  • Варна
Не мога да се ориентирам в сайта на РУО Варна за статистика...

# 554
Здравейте,

Не съм писала в темата, но всичко съм прочела. И въпросът ми е следния: по математика като видях резултата има много голяма разлика в точките, които смятахме, когато излезнаха отговорите и сега публикуваните резултати? Към кой трябва да се обърнем, защото на 200% съм сигурна, че точките са поне двойно повече? Може ли да се обжалва нещо?
Само ако става въпрос за разменена работа или за грешно сумиране на точки.

Не подвеждайте, резултатите могат да се обжалват, ако докажете и покажете грешка!
Това твърдение от къде идва? Предишното неколкократно беше подкрепено от наредбата...
Ако чак толкова не вярвате в цитирането на наредбите от съфорумките, ето и един текст от РУО

Ако на снимката не се чете, ето и текст:

"НАПОМНЯМЕ:

Съгласно чл. 46 на Наредба № 11/01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, оценките от външното оценяване не може да се променят.

За запознаване на ученика с оценената индивидуална работа се прилага процедурата по Правилата за информационна сигурност при организацията, провеждането и оценяването на НВО в края VІІ клас през учебната 2023/2024 г., съгласно която ученикът и неговите родители (настойници, попечители, представители на непридружените малолетни и непълнолетни лица, търсещи или получили международна закрила) могат да се запознаят с оценената индивидуална работа на ученика в присъствие на член на Регионалната комисия за проверка и оценка на изпитните работи, като:

Ученикът вижда сканираната и оценена изпитна работа с присъдени точки за всеки един отговор.
Сканираното изображение не може да бъде снимано, записвано, отпечатвано и изнасяно от залата.
Не се допуска разглеждане на други изпитни работи.
Запознаването с изпитната работа се осъществява от ученика срещу документ за самоличност и представен входящ номер от служебната бележка за допускане до НВО."

Общи условия

Активация на акаунт