Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 312
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте,

Не съм писала в темата, но всичко съм прочела. И въпросът ми е следния: по математика като видях резултата има много голяма разлика в точките, които смятахме, когато излезнаха отговорите и сега публикуваните резултати? Към кой трябва да се обърнем, защото на 200% съм сигурна, че точките са поне двойно повече? Може ли да се обжалва нещо?
Само ако става въпрос за разменена работа или за грешно сумиране на точки.

Според мен има нещо грешно в сумирането. На нас математиката не ни е силният предмет, но по наши сметки според отговорите на матурата на първи модул има около 30+/- точки, а обявения резултат не ми се коментира!

# 526
Искате ли нова анкета?

Резултат БЕЛ и МАТ.
Други въпроси искате ли?

За желани училища става сложно.

# 527
Искате ли нова анкета?

Резултат БЕЛ и МАТ.
Други въпроси искате ли?

За желани училища става сложно.
Направо пускай, това е достатъчно и да се преброим.

# 528
Резултатите й са приемливи спрямо подготовката й и не са високи като повечето тук. За БЕЛ очаквани, за математика по-високи от очакваното, но най ме е яд, че си самосаботира съвсем съзнателно МОНСкия изпит по ИИ, защото не иска да ходи в училищата с рисуване към МОН. При нас изпитите все още не са приключили, така че се опитвам "да запазя спокойност".

# 529
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?

# 530
Аз и без анкета, а само на база разговори с познати съм склонна да мисля,  че баловете ще са космически...

# 531
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?
Някой не го ли е снимал това листче? От два месеца поне се говори за важността на това листче и на паролата изписана на него Thinking

А някой близък с ключ отвкъщи, който да го види, снима и изпрати?

Директора на училището ги е издал, предполагам има запазени пдф на файловете, които са генерирани и е печатил... Ако имате контакт да му звъните Hands V

# 532
Дидева почна със статистиките

# 533
Моля, за помощ, сега тук ли започваме да рефрешваме за статистика Пловдив?

# 534
Резултатите й са приемливи спрямо подготовката й и не са високи като повечето тук. За БЕЛ очаквани, за математика по-високи от очакваното, но най ме е яд, че си самосаботира съвсем съзнателно МОНСкия изпит по ИИ, защото не иска да ходи в училищата с рисуване към МОН. При нас изпитите все още не са приключили, така че се опитвам "да запазя спокойност".
мартеа, ако още има изпити, не се поддавай на емоцията от днешните резултати. С теб сме.

# 535
  • Sofia

В училището резултатите се знаят. Може да питате класния ръководител.

# 536
  • Пловдив
Моля, за помощ, сега тук ли започваме да рефрешваме за статистика Пловдив?

Чакам и аз и рефрешвам, ама като ги знам държавната администрация с какво темпо работи... Дано до края на деня излезе поне

# 537
Дидева почна със статистиките
На база на Бургаската статистика, резултатите са доста по-високи тази година.

# 538
Момиче, Благоевград - БЕЛ-91, МАТ-87
Много съм доволна, най-вече защото сама се подготвяше и никога не е ходила на частни уроци. Мисля, че ще ѝ стигне за ЕГ, освен ако не се вдигне много бала спрямо миналата година.

# 539

И не сте го снимали в случай на загуба???

Общи условия

Активация на акаунт