Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 327
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 585
Копие от писмото и до РУО и утре отивате да видите работите на детето...

За РУО София град нямам думи... къде що намериха нещо днес да обявят, обявиха го... Само не това, което се чака от тях Thinking

# 586
  • София
Чудя се РУО София дали все пак ще се смилят над нас и да пуснат статистиката днес. Ние прочетохме всички техни новини и ги оценихме подобаващо!

# 587
Детето успокоява мен - дотам я докарахме. Извадил си бил изводите, че сигурно не са му прочели и зачели преразказа, защото не е писал четливо (това е възможно да е напълно вярно.) На всичко отгоре били не 2, а 3 страници преразказ, наистина количество поне е имало. Занапред в живота щял повече да се старае... харесва ми, че е оптимист Simple Smile

Е, в случая можело е и да не пише хич... Чак и аз съм силно изненадана, а не съм максималист и очаквах реални някакви резултати все пак.

# 588
  • Варна
Тея па от РУО Варна, щот са много експедитивни......

# 589
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?

В училището, в което учи детето, са получили резултатите. Може да се обадите на класния ръководител и да помолите той да провери.

# 590
Струва ми се, че след 17часа шанса за статистика е минимален.....

# 591
Дано я пуснат днес!!!

# 592
  • Sofia
B2022, съмнява ме чак толкова да не са дали точки за преразказа. По-скоро не е сметнал добре точките си от първата част. Може да е разминал нещо в бланката. Отидете да видите.

Много странно ми се вижда това с първоначално едни резултати, после - други. Направо влязох да проверя пак нашите. Сигурно има някакво логично обяснение.

Рифрешвам и аз за статистиката. Още не мога да си отпусна душата.

# 593
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?
При нас ги попълниха и в профилите в Школо. Проверете там.

# 594
Аз да попитам какъв е шанса да има места на четвърто класиране след като децата, които се явяват на втората дата ще се възползват от тях? Или не съм разбрала правилно?
Казусът при нас е, че или отиваме в една точно определена паралелка, която иска госпожицата, или в чужбина..., та да знам дали директно да не стягам куфарите Simple Smile

# 595
РУО Пловдив и те май са запразнили вече… Както им гледам раб. време до 17:30, утре ще се гледа статистика явно Confounded

# 596
Къде в Школо се виждат точките от матурата?

# 597

като нотификация с камбанката.

# 598

като нотификация с камбанката.

Благодаря!
Значи при нас не са нанесени още.

# 599
През телефона не мога да намеря външното оценяване в Школо, но през компютър е последната опция, най-вдясно в Дневник - ВО

Общи условия

Активация на акаунт