Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 259
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 690
А с утрояване на математиката има ли прогнозни балове за момчетата?

Няма как да са достоверни, иначе може да се упражним по гадаене.

# 691
И моето е разстроено. Според миналата година стига за езикова паралелка, но тя пък сега иска икономика. Нашето РУО няма статистика.
Какви са оценките по БЕЛ, математика и КМИТ?
 При (58,5+33,5)*2= 184, ако по балообразуващите  има 4 или 5 вероятно ще стигне. Така или иначе пишете си Иконома на първите позиции и след това езиковата паралелка и, ако не стане на първо, ще чакате за второ. Нищо няма да загуби, ако опита.
Бел и мат 5-ци, но кмит 4. Миналата година мин бал за икономист 263,5, за мъничко не стига. Но пък тази година не знаем. За паралелка с кмит, не става. Ще подаваме, пък да видим
Това е било на първо класиране, нали? 2*39 са още 78 точки към бала. Хич не е зле и има реален шанс, ако не за първо, то за второ класиране. Пробвайте и икономическата информатика все пак.

# 692
Гледайки статистиките на сумираните балове, за момчета е по-благоприятно тази година,  а за момичета - не.
Нищо благоприятно не видях аз за момчетата. Ни-що. Joy

На мен пък направо лошо ми стана... Нищо, че не се целим в никое от училищата в списъка. Хич не пия, ама точно сега почти ми се прииска да ударя нещо на екс Kissing HeartDisappointed Relieved

# 693
Благодаря, Санака!

Между другото експерименталните STEM по гимназиите не би трябвало да балообразуват 2хБЕЛ и 2хМАТ. Нищо чудно, че не са успешни, не са предпочитани и ги закриват бързо-бързо. В 127-о са се усетили и са направили МАТx3, но останалите?! STEM кандидатващ с БЕЛ, треджъди Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 694
Гледайки бала от миналата година сме с 40 точки от минималния на първо класиране, но гледайки статистиката от училище на училищно ниво е доста висок резултат. Включва и регионално и национално, но нас не ни касее
Математиката е доста силна

# 695
Благодаря, Sanaka, много е полезна тази прогноза 🌷 Искам да питам в тази връзка нещо - всички казват, че прогнозните минимални балове са много точни, но все пак може ли да се надяваме на някакво отклонение? На сина ми според прогнозата му стига за първа английска и за втора, но е на косъм за 73-то. Гледам за момичетата баловете и цъкам, малките от детската градина трябва да ги подготвям явно 🥴

# 696
  • София
Санака, много благодаря за труда!!
Наистина много са дръпнали нагоре баловете, издърпаха ни 73то изпод килимчето Simple Smile

# 697
  • София
Наистина много са дръпнали нагоре баловете, издърпаха ни 73то изпод килимчето Simple Smile
Все пак това са прогнозни балове.

# 698
  • София
Все пак това са прогнозни балове.
а дано, плюс минус колко може, щото и ние ще сме на ръба ?Cold Sweat хич да   не е, момичетата са 270бр  по- малко, пък може и оттам да се отрази малко Head Band

# 699
  • София
Така е, Ганис, благодаря, ние пак ще си го наредим в началото н желанията.

# 700
  • София
Благодаря, Sanaka, много е полезна тази прогноза 🌷 Искам да питам в тази връзка нещо - всички казват, че прогнозните минимални балове са много точни, но все пак може ли да се надяваме на някакво отклонение? На сина ми според прогнозата му стига за първа английска и за втора, но е на косъм за 73-то. Гледам за момичетата баловете и цъкам, малките от детската градина трябва да ги подготвям явно 🥴
Разбира се, че е възможно отклонение, даже е почти задължително. Прогнозата е на база статистика и позиция на последния приет миналата година във всяка  паралелка. Но желанията на децата в конкретния випуск няма как да се предвидят, а те са важен фактор за  баловете. И не са константа - варират ВСЯКА година. И аз се надявам на малко отклонение. Joy
И да кажа нещо много важно:
Забавлявайте се с прогнозите, използвайте ги за преценка какви и колко паралелки да сложите НАКРАЯ на списъка, но в никакъв случай не отписвайте училище и не променяйте реда на желанията заради прогнозата.

# 701
  • София
Санака, много благодаря! Би трябвало да влезем. Късмет на твоето момче!

# 702
  • София, Лагера
Санака, сърдечни благодарности за целия ти труд!!! Безценна си!

# 703
Анкетата гласували са 152ма.

Повечето са доволни, браво на децата!

Накрая оправих графиките, нещо ми дойде в повече днес. (А също преди малко писах, качвах и заби браузъра, сега 2ри път)
София Момчета

София Момичета

Май по-добре да гледаме официалните статитики.
Успех на всички деца!

# 704
  • София
И аз се надявам на малко отклонение. Joy
Отклонение надолу, моля. Уточнявайте ги тези работи, да няма после - Аз ли криво ти се молих, ти ли криво ме разбра Joy

Общи условия

Активация на акаунт