Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 530
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Надолу, надолу! Hands Pray Ама то пък  кой би се молил за отклонение нагоре? Joy

# 706
  • София
sanaka, много, много благодаря!
От цялото си сърце желая прогнозите да са неточни и да има сериозно “мръдване” надолу Grinning

# 707
Сериозно отклонение ...едва ли...Може би 2-3 т...то при тези балове това си е сериозно всъщност

# 708
Статистиката е много полезна, но това официална извадка ли е? Не съм запозната, затова питам

# 709
Статистиката е много полезна, но това официална извадка ли е? Не съм запозната, затова питам
Статистиката е официална информация.
Прогнозния минимален бал - няма как да е Simple Smile

# 710
Гледайки статистиките на сумираните балове, за момчета е по-благоприятно тази година,  а за момичета - не.
Нищо благоприятно не видях аз за момчетата. Ни-що. Joy

Благодаря много, санака, за прогнозните балове Heart
Успех на твоето момче.

Това, което имах предвид е, че сборуван бала е по-благоприятен за балове до 469 момче и 487 момиче.

Аз не съм гледала още баловете по предмети по отделно - математика и БЕЛ, ама според мен ще стане интересно в математическите, които са  3 към 1. Дано не окажат влияние върху езиковите. Имам предвид, да изберат други първи желания.

биби76 и аз мисля, че НПМГ ще са по-високи. Успех и на вас.

# 711
  • София
Сериозно отклонение ...едва ли...Може би 2-3 т...то при тези балове това си е сериозно всъщност

Може ли малко по-позитивно, моля! Беше тежък ден за много хора. Малко емпатия няма да навреди. Понякога една добра дума прави чудеса. Реализмът и/или песимизмът може да ги оставим за утре!

Хайде сега да пием по едно вино! Да си кажем наздраве за отличниците! И да преглътнем първия сериозен удар по останалите деца!

# 712
Здравейте, имам нещо в което не мога да се ориентирам. Приемаме че детето го приемат примерно на 6 желание на първо класиране, участва на второ класиране, училището което е на пето място е с по висок бал от училището което е на 4 то, но това на 4 е по желано. Ще се се придвижи ли детето до 4 желание независимо че балът му стига за 5 то?

# 713
  • София
Здравейте, имам нещо в което не мога да се ориентирам. Приемаме че детето го приемат примерно на 6 желание на първо класиране, участва на второ класиране, училището което е на пето място е с по висок бал от училището което е на 4 то, но това на 4 е по желано. Ще се се придвижи ли детето до 4 желание независимо че балът му стига за 5 то?
Ако балът стига за 4то, да.

# 714
Моето дете има бал със 7,5 точки по-висок от минималния на първо класиране от миналата година за желаната паралелка. Ноооо с тези по-високи балове ще съм на тръни до 12ти, колко далеч звучи само...12ти юли.

# 715
  • София
Моето дете има бал със 7,5 точки по-висок от минималния на първо класиране от миналата година за желаната паралелка. Ноооо с тези по-високи балове ще съм на тръни до 12ти, колко далеч звучи само...12ти юни.
Юли да, иначе цяла година ще чакате  Simple Smile

# 716
И аз благодаря за прогнозните балове. Късмет на децата и да влязат там където най- силно желаят.

# 717
  • София
Струва ми се тази година за много деца желанията и реализацията ще се разминат включително и за нас, но пък съдбата си знае работата. Трябва да се молим пъзела да се нареди най-благоприятно ( среда, учители, съученици), въпреки разминаването с желанията. Не знаем какво печелим, когато губим 🍀🍀🍀

# 718
sanaka, благодарности за труда!
Скрит текст:
Дано всяко дете си намери подходящо и добро училище!

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 21:53 от faviana

# 719
158,25 е нашия сумарен бал: бел + мат(момче) . Но и двета бала са почти по равно, 0,75 е разликата между тях, така че дали се утроява мат или бел, или само се удвоява, не е от значение в нашия случай.
Та при сметките по примерите от предните страници излиза, че бал 158 съответства на около 147 от 2023, което е 11 точки разлика. Доста съществено ми се вижда. Тъкмо се зарадвах, че е минал психологическата граница 400 с неговия 405 бал:) И се приземих много бързо като взех да се упражнявам с тези таблици.

Общи условия

Активация на акаунт