Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 716
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 330
  • при моите любими
И аз заложих на 16 часа, но ми се ще да е по-рано. Нещо днес ми е напрегнат ден. Децата се събраха вчера с едни приятели и будуваха цяла нощ за да посрещнат изгрева. И аз нещо не спах добре.

# 331
Не съм писала във форума...10 години! Ноо, зорът какво не прави. Ето ме и мен, рефрешваща инфоприем през 2 минути.

# 332
Ехааааа.... а представяш ли си, ако бях учила!!!!

Много са остроумни, спор няма 😂🤣 Много често и у нас ме оставят безмълвна, дето аха да кажа нещо, ма то няма смисъл вече.

# 333
  • София
Който има сънища за споделяне, да ги споделя след 12ч не се сбъдват.

Наздраве 🍸
Наздраве! 72 точки по БЕЛ сънувах аз и 98 по мат Sweat Smile Да видим дали ще позная. Рефрешвам усилено. Домашните се нервят, че не могат да ме завлекат на обяд!

Ауууу jsed, точно същите точки и аз сънувах снощи! Събудих се ужасена! Дано само по МАТ се сбъдне!
Не рефрешвам нищо. Даже започва да ме е страх от резултата. Sad

bibi лек полет и дано те изненада най-малкото!

# 334
  • София
Чета чета и нe мога да повярвам. Вие все едно бял дим от коминче чакате да се появи Joy  изобщо не съм влязла един път в сайта им, поне понеже нали на 2ри...Joy

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 12:38 от Cabo San Lucas 40

# 335
  • София
Ехааааа.... а представяш ли си, ако бях учила!!!!

Много са остроумни, спор няма 😂🤣 Много често и у нас ме оставят безмълвна, дето аха да кажа нещо, ма то няма смисъл вече.

В случая остроумието щеше да й струва живота, защото последния месец и половина тя спря да учи. И след тази реплика ми идеше да я изхвърля от 4тия етаж.

# 336
Аз пък с тези споделяния на точки си изкарах акъла. Реших, че са излезли..

# 337
# 338
  • Пловдив
2021 г. Понеделник  към 11.30 ч излязоха резултатите

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 12:29 от budiko

# 339
Аз сънувах, че трябва да гледаме НВО-тата в Пазарджик. Та смятах колко ми е пътя до там - като мина да взема набора от Мальовица.

# 340
Да ви разсмея малко Simple Smile
Миналата година аз рефрешвам ли рефрешвам... разсеяла съм се нещо и съм пропуснала великия момент. И по едно време телефона звъни и девойката "Мамо, тук народа реве, да отварям ли аз или ти ще видиш?", аз бързичко погледнах докато нещо я разсейвах и ѝ казах "Отваряй, бе мамина, всичко ще е наред!" Smirk и последва "Йееееее... Да ти пратя ли скрийншот!?"... аз вече бях видяла, свалила, пратила на тати, баба, леля Smiling Imp

# 341
Значи има няма 30 минути, който пие, да удари едно и за мен, че ще съм такси до към късен следобяд. 😆

# 342
  • София
Аз сънувах, че трябва да гледаме НВО-тата в Пазарджик. Та смятах колко ми е пътя до там - като мина да взема набора от Мальовица.
Ох, бе! Joy

# 343
Наздраве! 72 точки по БЕЛ
Ох! Прочетох до тук и си викам... хайдееее..... отИде коня у рЯката. 😂
Реших, че резултатите вече са налични.
Нервички не ми останаха.
Наборът е пълен Дзен. 🤦

# 344
  • София
На моето момиче й липсва един ред от олимпиадата по химия, над 60 % е, но не мисля да се разправям, и без това от състезанието на НПМГ й е по-висок резултата.
Залагам на 15 ч. да резултати.

Общи условия

Активация на акаунт