Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 251
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 885
Подавайте оплаквания. Това е начинът.
Училище, стая.

# 886
Моето дете се яви с консултант и допълнително време. Резултатите отговарят на нейните си възможности да работи самостоятелно, т.е не й е подсказвано и не е имало откъде да препише. На други деца с консултант дори не е разяснено нещо неясно с мотива, че нямат право да им подсказват. Ами да, не е честно едни дето ги мързи с преписване/ подсказване да изкарат високи резултати, а други с ограничени възможности или полагащи много усилия да се окажат прецакани от тарикатите и квестори, затварящи си очите.
Училище, стая.
За съжаление, нищо няма да се докаже и няма да има променени резултати. Аз поне още не съм чула за такъв случай. Ако има наказани квестори и анулирани работи ще имат огромна обеца на ухото. Но и бас държа, че половината хвалили се с високи резултати от преписване не са на чистачката Пенка и на Иван шофьора децата. Достатъчно е в дадена стая да има дете, което трябва да изкара висок резултата, за да влезе в определено училище и съответно това е детето на някой с позиции, намазват всички. Помните сигурно сцената от "Таралежите се раждат без бодли", когато на двойкаджията трябваше да му пишат 6 по математика (нареждане отгоре) и учителката пита 6 на всички останали деца.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 12:16 от Mama Ru

# 887
Вчера в трамвая дъщеря ми е чула дете, което се е хвалило, че е преписало целия първи модул. Можела и 21 задача да препише, но не и се занимавало. И имала 65 точки по мат.

Защо вярвате на такива партенки, че и се ядосвате? Хората обичат да се хвалят, понякога и с неверни неща. Една съседка така разправяше какви страхотни резултати имал синът ти, а той имаше средни. Знам защото децата бяха в едно училище и по онова време резултатите още се закачаха на вратата, та ги бях видяла.

Тази година в София 14.6% имат 90+ точки по математика, миналата са били 8.3%. Местата в топ училищата са си едни и същи и пак ше приемат толкова деца, колкото и миналата година.

# 888
Децата говорят какво ли не само да се направят на интересни....
Аз се чудя как Динева прави таблицата като РУО тата още не са ги извадили? От къде се взима информацията?

# 889
  • София
В случая мога само да пожелая на тези деца да се възползват от направеното и да го осребрят по най-добрия начин. Очевидно не са учили достатъчно, за да постигнат такъв резултат и е трябвало да препишат. Сега на-вероятно, ще попаднат в добри училища. И дано се стегнат и вземат максималното от това. Най-малкото заради тези, чиито място са заели. Не е честно, но и животът е такъв. Не мога да се давя в омраза.

Динчо, 65 точки не е за голяма хвалба, че да си го съчиняват.

# 890
Училище, стая.
                   Без доказателство за реално преписване си е направо загуба на време и нерви.

# 891
  • Sofia
И аз да питам - откъде преписват?

# 892
  • Някъде там...
В класните стаи има камери. И квестори, които са от други училища на случаен принцип. Как се преписва?!

# 893
  • Варна
Оценките са крайни и не подлежат на обсъждане, и да се подават сигнали догодина ще е същото. Преписват едно от друго като си подсказват, това е.

# 894

Динчо, 65 точки не е за голяма хвалба, че да си го съчиняват.

Ти мислиш така, но за някой с 30 точки 65 са много. Пък и важното е хвалба да има.

# 895
И аз да питам - откъде преписват?

От тези пред тях най-вече. Което си е и риск всъщност.

# 896
То е ясно, че резултат няма да има за пострадалите, но ако няма реакция, няма да има и промяна.
В класа на детето вкараха едно с връзки, 2-3 изкарва, не учи, наглее ... успехът на класа е над 5.70. Това, което ще осребри диплома от добро училище.

# 897
Здравейте! Не виждам статистика на РУО Варна. Дали можем да разчитаме да я изнесат днес?

# 898
В класните стаи има камери. И квестори, които са от други училища на случаен принцип. Как се преписва?!
На квесторите се нарежда да допуснат подсказване/ преписване, защото определено дете трябва да изкара / да му се помогне или са добри души, които всячески се опитват да помогнат на децата... Особено, ако и при доказване на преписване няма да има санкции за тях ш анулирани работи.

# 899
Моля някой да ми обясни защо неможе да се прогнозира бал в паралелка 3хМАТ и 1хБЕЛ.
Не е ли същия принцип в статистиката, не се заяждам, просто не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт