Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 263
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 095
Един баща се обърнал към дъщеря си: „Ти завърши с отличие, ето ти кола, която закупих преди години. Тя не е нова. Но преди да ти я дам, откарай я на място, където се продават употребявани коли и кажи, че искаш да я продадеш, за да разбереш колко ти предлагат за нея."
Дъщеря отишла там, върнала се при баща си и казала „Предложиха ми 1000 долара за нея, тъй като тя не е в най-добро състояние.“
„Опитай сега в заложна къща," предложил бащата. Там били предложени 100 долара, защото колата била твърде стара.
Тогава бащата помолил дъщеря си да я закара в автомобилния клуб и да я покаже и там. Тя се върнала, казвайки на баща си „Някои хора в автомобилния клуб предложиха 100 000 долара за нея, защото това е култов модел, който мнозина търсеха."
На това татко й отговорил: „На правилното място те ценят по специален начин. Щом не те ценят, не се сърди. Това означава, че си на грешното място. Тези, които знаят колко струваш, те ценят. Никога не стой на място, където никой не вижда колко си ценна."
Понякога подценяваме себе си, избирайки „грешно" обкръжение и оставайки близо до „непознатите" духом. Понякога решението да скъсаш и да направиш крачка напред не е лесно, но последващите положителни промени с грамажа си изплащат съмненията! Ценете себе си и вярвайте във възможностите си!
от нета
Жабче , ако се вземе служебна бележка, първата половина от помощта ще се получи август месец. Ако се чака да се подаде информация по служебен път - помощта ще бъде изплатена септември или октомври.
Предвид, че тази година няма да се купуват учебници за осми клас, освен по английски, то тези 150 лева ще покрият поне част от униформата или канцеларските материали.

# 1 096
  • Някъде там...
В нашето училище изрично беше написано, че не издават такива бележки. На никого. Подадох си заявленията за двете деца онлайн и някъде октомври ми ги изплатиха.

# 1 097
Съжалявам за детето, ,Jenap ! Но поздравления за смелостта ! Успех !
Искам да отбележа, че нашето РУО пусна и обща статистика / мат + бел /, след като им писах . Дори и ми писаха, когато я публикуваха .Приятно е чувството, когато виждаш, че някоя институция работи в услуга на хората !

# 1 098
  • Варна
sanaka, весело лято и приятна почивка! Yellow Heart

# 1 099
Здравейте! Някой има ли пряко наблюдение за 9. Френска гимназия София , за там ще ни стига бала вероятно.

# 1 100
Съжалявам за детето, ,Jenap ! Но поздравления за смелостта ! Успех !
Искам да отбележа, че нашето РУО пусна и обща статистика / мат + бел /, след като им писах . Дори и ми писаха, когато я публикуваха .Приятно е чувството, когато виждаш, че някоя институция работи в услуга на хората !

Бихте ли я споделили и тук 😊

# 1 101
  • София
Здравейте! Някой има ли пряко наблюдение за 9. Френска гимназия София , за там ще ни стига бала вероятно.
В тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1502814.msg48241903#new

# 1 102
  • Sofia
jenap, здрав да е и винаги да отстоява позицията си. Детето е прекрасно, онази низка душа да си получи заслуженото някой ден... Rage

# 1 103
# 1 104
Ето ви по начина, по който смята Санака ориентировъчни минимални балове за Варна за второ класиране.

Първа с немски - минимален 450
Първа с английски - минимален 445
Пета с немски - минимален 437
Пета с английски - минимален 430
Четвърта Испански с АЕ - 440

Покачване на баловете ще има с около 20 точки за тези гимназии спрямо миналата година.

# 1 105
Някой ходи ли до " Киров" да прегледа резултатите по БЕЛ?
Ние да.
Много симпатична консултантка ни се падна. Обясни ми всичко.🍀
Като видях сканираните листи - какво да ви кажа - така мило ми стана. Милите деца - всеки се старал, колкото са му силичките. Гушнете си децата и първо да са ни живи и здрави.❤️
Обаче аз за друго се включвам - наложи се да ползвам WC -то там. По - скоро имах подобно намерение. 😂🤦 Не ми се получи - предизвикателство за всичките ми сетива, от началото на коридора още, а никак не съм капризна.
Има ли друго училище  в София толкова зле откъм санитарно - хигиенни условия?
Ако ще да е с бал 1000 - ха , ха - автоматично го изключвам?
Само за 1СУ знам и отдавна съм го задраскала от желанията - мисля Биби беше писала колко са зле WC там.
Съжалавам , но за мен тези условия са абсолютно неприемливи.
П. С - не съм ви изчела. Сега ще се върна да прегледам какво сте писали. 😊

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 19:49 от *FIORE*

# 1 106
Jenap, съжалявам искрено за детето. По математика или по БЕЛ беше? И моите деца завършиха до седми клас това училище. На големия 6 по бел от училище ми беше по-ценна от близо сто точки по математика на НВО. Такова усилие за тази 6 беше, а имаше отличен резултат по БЕЛ на НВО. И малкият ми син беше между 5 и 6 и до последно треперих, класните обърнаха нещата там. Не знам какво да кажа, бих се чувствала ужасно на твое място, защото съм сигурна, че детето ти знае за 6. Фатални ли са тези 11 точки за вас? Какво му е първото желание?

# 1 107
Ето ви по начина, по който  смята Санака ориентировъчни минимални балове за Варна за второ класиране.

Първа с немски - минимален 450
Първа с английски - минимален 445
Пета с немски - минимален 437
Пета с английски - минимален 430
Четвърта Испански с АЕ - 440

Покачване на баловете ще има с около 20 точки за тези гимназии спрямо миналата година.
Благодаря много!

# 1 108
Някой ходи ли до " Киров" да прегледа резултатите по БЕЛ?
Ние да.
Много симпатична консултантка ни се падна. Обясни ми всичко.🍀
Като видях сканираните листи - какво да ви кажа - така мило ми стана. Милите деца - всеки се старал, колкото са му силичките. Гушнете си децата и първо да са ни живи и здрави.❤️
Обаче аз за друго се включвам - наложи се да ползвам WC -то там. По - скоро имах подобно намерение. 😂🤦 Не ми се получи - предизвикателство за всичките ми сетива, от началото на коридора още, а никак не съм капризна.
Има ли друго училище  в София толкова зле откъм санитарно - хигиенни условия?
Ако ще да е с бал 1000 - ха , ха - автоматично го изключвам?
Само за 1СУ знам и отдавна съм го задраскала от желанията - мисля Биби беше писала колко са зле WC там.
Съжалавам , но за мен тези условия са абсолютно неприемливи.
П. С - не съм ви изчела. Сега ще се върна да прегледам какво сте писали. 😊

Да, ходихме днес с детето да си види творенията - видях как ѝ се разшириха зениците като видя изтърбушените диванчета в коридора и праисторическите порутени шкафчета. Другите сетива ги пощадихме. Май чак сега почна да вярва, че не я плаша, когато ѝ обяснявам за някои училищни особености...

# 1 109
  • Варна
Благодаря, BoeL. Изключително сериозно покачване.

Общи условия

Активация на акаунт