Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 065
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
А ако учи в НПМГ пак ли ще има нужда от уроци, там все пак са повече часове в паралелките с химия и биология още от 8 клас? Ако има някой с голямо дете там, нека каже.
Ние днес ходихме да си гледа работата по БЕЛ. Рязани по 0,5 точки с повод и без повод. Дори и грешно на места. Чист субективизъм, според преподавателките там. Здраве да е, пак ще й стигнат, според прогнозите.

# 1 276
  • София
Дидиа, аз къде съм написала, че изборът  е лош...Лошо е мотивирано, обосновано пред  университетската изпитна комисия желанието за  учене там.  Дъщеря ми по време на бакалавъра  беше цял семестър в Сеул,  спечели после  и пълна стипендия за магистратура там.  Дали сгреши или  не, вслушвайки се в съвета ми да си остане в Европа,  времето ще покаже.  Но и в двата случая  (и  в бакалавърската, и за магистърската степен) е аргументирала желанието си (явно добре предвид одобренията) не с гол интерес към кпоп-а.

# 1 277
Дидаа, аз къде съм написала, че изборът  е лош...Лошо е мотивирано, обосновано пред  университетската изпитна комисия желанието за  учене там.  Дъщеря ми по време на бакалавъра  беше  по Еразъм в Сеул,  спечели после  и пълна стипендия за магистратура там.  Дали сгреши и не, вслушвайки се в съвета ми да си остане в Европа,  времето ще покаже.  Но и в двата случая е аргументирала желанието си (явно добре) не  с гол интерес към кпоп-а.
                     Не съм казала , че си определила избора като лош. Просто обясних за какво става дума. И разбира се ,че кпоп- е най-малката причина или не е изобщо причина , защото по-малките хлапета залитат по него. Yum

# 1 278
Лорентин, виж учебния план - специалността е от направление "Изкуства" и е разкошна - учи рисуване, история на изкуството, анимация, видео обработка, реклама, предпечатна подготовка... Нищо общо с програмирането и компютърното моделиране до седми клас. Детето ще е запленено просто. При нас е с бал над 300 и на моето няма да му стигне за тази паралелка.

# 1 279
  • София
laurentin, прегръдки за теб и детето ти. Готвачка хич не е лошо. Я гледай какви звезди станаха шефовете. Пък и си е професия за цял живот. И на теб ще готви. Горе главата, всичко ще се нареди.

# 1 280
Ако след седми клас има една или две паралелки повече от тези, които са били от 5 до 7 клас, ще има място за всички - и за тези, които са си учили до момент в МГ, и за външни деца.
В Русе е така - в пети клас се приемат 52 деца, а местата за 8 клас са 104 - 2 математика, 1 СХН и 1 ПН.

Смг: 7 кл завършват 6 паралелки и толкова приемат в 8 клас.
Нпмг: 2 класа завършват 7 кл и 2 са с математика от 8ми.
~12000 набор 2010.

# 1 281
  • в града на вечния купон
Здравейте  ,
С корейски освен 18то ,кое друго училище го предлага?
За София говоря.

# 1 282
Здравейте  ,
За София говоря.
Май само там, не съм го видяла в друго училище.

# 1 283
А ако учи в НПМГ пак ли ще има нужда от уроци, там все пак са повече часове в паралелките с химия и биология още от 8 клас? Ако има някой с голямо дете там, нека каже.
Ние днес ходихме да си гледа работата по БЕЛ. Рязани по 0,5 точки с повод и без повод. Дори и грешно на места. Чист субективизъм, според преподавателките там. Здраве да е, пак ще й стигнат, според прогнозите.

Здравейте от мен!
За първи път пиша в bg-mama, но искам да споделя, че и ние ходихме вчера да види дъщеря ми изпитната си работа по БЕЛ. И при нея са рязани на доста места точки без повод. Дори с дамата, която ни показваше работата й, открихме грешки на проверителите на две места, но бяха отнети точки на детето!!!

# 1 284
  • София
Има май и  в 138-мо паралелка с обучение за туристически агент с английски и втори корейски.

# 1 285

Да, доколкото разбрах и в НПМГ е така, дано някой ме обори. С тези уроци от 10 ти клас се обезмисля целия процес .

# 1 286
Здравейте  ,
За София говоря.
Софтуерни и хардуени науки - АЕ интензивно, КорЕ
Това е 138 с втори език корейски.

# 1 287
Уроци за кандидатстване в МУ винаги е имало, даже и през миналия век.

# 1 288
  • в града на вечния купон
Благодаря на всички за отговорите!
Сега ще проверя 138 училище.
Принципно се е запънала девойката и иска програмиране, но за ТУЕСТ няма да стигне бала,Джон Атанасов се молим.
А на мен хич не ми е ок в клас с 20 момчета.

# 1 289
Уроци за кандидатстване в МУ винаги е имало, даже и през миналия век.
Да, но въпроса е дали 5 те години с профил в гимназията спомагат с нещо или на уроците се взима материала, който е необходим за кандидатстване .

Общи условия

Активация на акаунт