Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 134 915
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз също мисля, че Mama Ru е една много амбициозна майка. Ние разбираме това на всяка страница. Може ли вече всички да кажем по нещо или да отидем в ъгъла?

# 1 876
Изобщо не можах да се ориентирам от статистиката за Благоевград.Blush Има ли някъде качени прогнози за минимален бал като тези качени за София?
Не съм видяла. Но мисля, че нямате проблем за ЕГ. Миналата година мин бал е бил под 400. Отделно от познати, децата им се насочват към МГ повече.

# 1 877
Въпрос, къде пише какво се случва ако хипотетично детето не се класира никъде на 1-во класиране? Автоматично ли преминава към второ? Сигурно съм пропуснала това инфо някъде  Rolling Eyes

# 1 878
Инат, Пенева. Инат. Само той ми пречи да се откажа , щото аз съм по-инат. Аз тикам, ама детето се дърпа. Аз обяснявам, тя блее нанякъде. Можеше и малко повече да изкара, ама да бях до нея аз да я концентрирам и побутвам. На нея не й пукаше докато не излязоха резултатите и тогава ревна "искам повече". Ами няма повече. Характерът й е такъв, а може би роля е изиграл и фактът, че първите три години от живота й никой не я е стимулирал да се развива, не я е бутал напред. Какво ми остава? Подкрепям, бутам поне нещо да постигне - средно, професия, защото на нея не й пука, не го е осъзнала още.
Въпрос, къде пише какво се случва ако хипотетично детето не се класира никъде на 1-во класиране? Автоматично ли преминава към второ? Сигурно съм пропуснала това инфо някъде  Rolling Eyes
Да, автоматично отива на второ.

# 1 879
Автоматично участва във втори класиране.

# 1 880
  • Варна
Участва автоматично.
Скрит текст:
П.П. Коригирам. Имах някакви други спомени, явно не са верни.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:16 от Хексе

# 1 881
Да, в сайта на МОН е обяснено.
Автоматично отива за 2-ро класиране.

# 1 882
Участва на ТРЕТО класиране. Пропуска второто.
Не е вярно това

# 1 883

Моля ви не подвеждайте и не всявайте смут, всички сме напрегнати. Написано е точно и ясно в указанията на МОН - минава автоматично на второ класиране.

# 1 884
Ако детето е прието на първо желание и не се запише, тогава отива на трето класиране.
Ако не е класирано никъде на първо класиране отива на второ автоматично

# 1 885
Въпрос, къде пише какво се случва ако хипотетично детето не се класира никъде на 1-во класиране? Автоматично ли преминава към второ? Сигурно съм пропуснала това инфо някъде  Rolling Eyes
Това как го съчинихте?

# 1 886

Това не е вярно! Моля да си коригирате поста, за да не подвеждате хората.

Некласираните никъде деца участват автоматично на второ класиране, без да се подават никакви заявления за това.

# 1 887
Благодаря момичета, принципно няма такъв вариант, защото сме писали всички у-ща, които коментирахме (и с висок и със среден и с нисък бал), обаче като ми влезна тази муха Ill и явно докато съм чела инструкциите съм го игнорирала като инфо Thinking

# 1 888
Щом едно дете не е написало достатъчно  желания с бал такъв, че да е прието ако ще и на 45 по ред отивайки на второ отново няма да го приемат и тогава чака трето със свободни места. За съжаление деца не послушали съвет да напишат и не толкова желани паралелки съм видяла. При нас всяко училище е гнездо за своите ученици. Винаги сме ги съветвали да напишат и още.

# 1 889
хайде пак: Никой не "отива" на трето класиране. Там участват решилите да участват или некласирани и незаписани на първо и второ класиране.
За трето класиране се подава ОТНОВО заявление с желания (пак по паралелки), но зад всяко редче не са 13/26 места, а са останалите броики 1, 2...5...

Общи условия

Активация на акаунт