Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 134 863
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Аз нямам лични отзиви за френската, само темата тук съм чела. Просто видях, че балът ще стигне за там.

# 2 086
Скрит текст:
Здравейте мами. Мойто дете е с бал 458.5.Дали има някакъв шанс за френската, та поне и на второ класиране!? Казвате много високи балове и вече взех да се чудя и аз дали ще и стигне?

Ще стигне, според прогнозите на Санака и едни други, които бяха публикувани. Дъщеря ми е с 457 и се гласим точно за френската. Успех и на вас и на нас Simple Smile
Здравейте! Можете ли да споделите повече отзиви за 9. Френска . За нас също стои като вариант в първите желания.

Ето тук може да четете/питате повече за 9 ФЕГ Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1502814.285

# 2 087
Здравейте,

Запазила съм произволно скриншот на код за паралелка и не мога сега да я намеря в инфо прием нито в справочника. Кодът е 4757 испански с английски, предприемачески профил

# 2 088
  • София
Fiore, училища със сходни паралелки като 1 СУ са 30-то и 127-мо. И двете се развиват възходящо последните две години, но са с по-нисък бал. 30-то е след ремонт, супер база, доколкото знам добър испански, има и басейн.
Някой пита за клубовете в 1 АЕГ. На сайта има информация, клубовете си действат, на деня на отворените врати говорихме с децата от литературния клуб, училищния вестник, балните танци и мажоретките. Имаше масички на още поне 10 клуба. Мисля, че точно този училищен живот е едно от нещата, които привлякоха дъщеря ми. Подредили сме я на първо място, въпреки че ще има бал и за НПМГ и две от паралелките в 164 ГПИЕ.

# 2 089
Здравейте,

Запазила съм произволно скриншот на код за паралелка и не мога сега да я намеря в инфо прием нито в справочника. Кодът е 4757 испански с английски, предприемачески профил
Скрит текст:

Виж тук. Това намерих за предприемачески профили. Но паралелка с кода, който си записала не намирам.
Можеш да си свалиш екселския файл с кодовете. Всяка колона си има сортиране.

# 2 090
  • Бургас
Може ли някой да ми даде съвет, коя от изброените паралелки , би била по-добра и перспективна евентуално. Признавам, че не познавам в детайли нещата, освен чисто логичното "програмиране на изкуствен интелект ", че е свързано с програмирането на изк. интелект. Трите паралелки са: приложно програмиране,  програмиране на изкуствен интелект и програмиране на роботи? Първото ми се звучи най-всеобхватно някак, докато другите две звучат по-тясно профилирани. Пак казвам, не разбирам и бих искала някой, който има идея от тези неща да каже, кое би било по-добр8ят избор.
Може и на лично, за да не занимаваме останалите.
Благодаря! 😊

# 2 091
Здравейте,

Скрит текст:

Виж тук. Това намерих за предприемачески профили. Но паралелка с кода, който си записала не намирам.
И аз за 127 си помислих, но явно не е..да не е била само някакъв пример, а не реална..

# 2 092
Аз сега докато се чудя какво да избираме и как да редя, забелязах че две паралелки, които ги е имало миналата година, сега ги няма като налични. Но изтрих директно редовете за да не ми се пречкат. Не помня училищата, но бяха езикови от "втори ешалон" с минимален бал около 380-400

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 23:53 от dalil

# 2 093
Приложното програмиране е най-всеобхватно от изброените. Приложният програмист, най-общо казано, изработва програми които имат определена цел. Като например Excel. Програмиране на роботи, предполагам гледате паралелката, която е в Джон Атанасов. Тя стартира миналата година, така че е трудно още да се каже каквото и да е за нея. Разгледах я миналата година. Изглежда добре учебния план. Но ако се колебая между трите, аз бих заложила на приложно.

# 2 094
[/quote]
Скрит текст:

[/quote]
Здравейте,

Скрит текст:

И аз за 127 си помислих, но явно не е..да не е била само някакъв пример, а не реална..

# 2 095
Но има код 4767, ИЕ с АЕ, обществени науки, 22 СЕУ. Близък е като изписване, една цифра разлика

# 2 096
bibi76, клубове по интереси има и в испанската. Инфо има на сайта на гимназията 👍

# 2 097
  • Бургас
Програмиране на роботи, предполагам гледате паралелката, която е в Джон Атанасов.
Благодаря за мнението! За Бургас става въпрос, но предполагам учебните планове не са много различни като цяло.

# 2 098
Помислих и аз за 22, но ето какво съм запазила

# 2 099
Помислих и аз за 22, но ето какво съм запазила

Не е била утвърдена, затова я няма. Обърни внимание на двете НЕ след нея.
Сред утвърдените видях 4-5 предприемачество с испански и английски, ако точно тази комбинация и профил ви интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт