Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
А на мен порастналата Ренира ми е противна като физиономия. Самата актриса ми е неприятна. Още като я видях от първата серия.
Изобщо не я харесвам.
Не е лош сериала, но не е и нещо кой знае какво.

# 631
Аз съм от лудите фенове и си ми харесва сериала. Чета абсолютно всичко, гледам всичко, участвам по групи, чета едновременно по няколко книги и купувам страстно мърчовете на Пандора, и за Троновете и за Драконите. Имам си любимци и омразници и в двата сериала, и в книгите.

# 632
  • Somewhere far away
Ох, тия снимки ме разсмяха. Поствам само една, има още  в инстаграм.  Grinning

Сладури

# 633
На актрисата, дето играе Ренира гласът и е много безчувствен и лишен от емоция.

# 634
Здравейте, извинявам се ако спамя, четох назад, но те намерих инфо. Къде може да се гледа изтеклия финален епизод? Благодаря предварително 🙂

(малко и отгоре отгоре четох коментарите, признавам си, за да не си го спойлна 😅, отново се извинявам).

# 635
Здравейте, извинявам се ако спамя, четох назад, но те намерих инфо. Къде може да се гледа изтеклия финален епизод? Благодаря предварително 🙂

(малко и отгоре отгоре четох коментарите, признавам си, за да не си го спойлна 😅, отново се извинявам).

След точно 8 часа ще го има в НВО с хубаво качество и субтитри, целият. Защо трябва да си разваляте удоволствието с 30 минути от общо 70, разделени на клипчета по 4 минутки? При това с кофти качество.

# 636

След точно 8 часа ще го има в НВО с хубаво качество и субтитри, целият. Защо трябва да си разваляте удоволствието с 30 минути от общо 70, разделени на клипчета по 4 минутки? При това с кофти качество.
Подкрепям !! Предпочитам и аз да изчакам Hbo Max да го качат с хубаво качество и субтитри , вместо да се мъча да го търся и то с лошо качество !! По добре изчакайте няколко часа и си го гледайте спокойно или ако нямате профил в Hbo Max го изчакайте по Hbo от 21 : 00 часа , а й не вярвам да не го качат в някой от онлайн сайтовете . 😊😊

# 637
На НВО го дават в четири сутринта.

# 638
Спокойно, силно казано ще го гледам т.к. съм си с децата у дома. И обикновено финала или много интереснен епизод на следващия ден е пълно със спойлери навсякъде и на 90% си развалям удоволствието преди да имам възможност да го гледам. Нито в 4 сутринта ще мога да го гледам, нито утре в 21ч.
Търся го от няколко дни, но не успях са го намеря онлайн, затова попитах

# 639
Хора гледах епизода,  не беше лош но и не беше кой знае какво , беше си подготовка за трети сезон . Демън най накрая се маха от Харенохол !!  🤣🤣🤣🤣 Най накрая се поклони пред Ренира .
Скрит текст:
Обаче не мога да не изкоментирам колко бяха зле ефектите на тази сцена , Grinning Grinning Grinning
 . Нощният крал е потресаващо зле .

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 09:23 от Жасмина 94

# 640
Знаете ли какво не разбрах ?
В трейлъра за епизод 8 имаше черен дракон с зелено дихание и Демънд пред него с факла .

Да , ама в осми епизод такава сцена - не видях .

# 641
Знаете ли какво не разбрах ?
В трейлъра за епизод 8 имаше черен дракон с зелено дихание и Демънд пред него с факла .

Да , ама в осми епизод такава сцена - не видях .
И аз не видях такава . Странно а я очаквах .

# 642
Хареса ми епизода.
Скрит текст:
Мисля че черния дракон беше Дрогон и се видя във видението на Деймън.Не ми хареса че се поклони на Ренира,че им промениха цялата линия на двамата.Явно наистина ще се окаже верен спойлера за Деймън в крайна сметка.
Канибал не ме впечатли,доста грозен са го направили.
Най ми хареса от епизода да видя знамената на Старк 🤍.
Не познах как ще свърши епизода,нито ми хареса спогодбата между Алисън и Ренира.
Но като цяло ми хареса епизода и сезона,виденията на Деймън се оказа с умисъл поне.

# 643
Скрит текст:
Нищо общо почти с , Нощният крал от Игра на Тронове , с този който ни показаха в Домът на Дракона . И Канибал беше ужасяващо грозен .

# 644
Скрит текст:
Ами според мен това е Нощния крал по тяхно време,като нищо ще вкарат и една битка на север както е тръгнало,един вид да отблъснат мъртвите.Колко му е 🤣.
Голямото чакане почва.

Общи условия

Активация на акаунт