Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
То може и да е така , но пак ще се придържат като развитие по книгата .
Само да не орезилят нещата .

Знае ли се кога започва следващият сезон ?

# 511
То може и да е така , но пак ще се придържат като развитие по книгата .
Само да не орезилят нещата .

Знае ли се кога започва следващият сезон ?
След две години . Сега го снимат .

# 512
Ще бъде много нелепо за мен ако има битка между Емонт и Деймън с драконите им, и двамата умрат, драконите и те, а Ренира цял сезон търси ездачи на дракони, за да могат да се справят с Вагхар.

# 513
Слагайте спойлери,не разваляйте кефа на нечелите книгата.
Вярно не са близнаци Егон трети и Визерис втори,позабравила съм книгите 🙈.

# 514
Хора дали няма сега да се появи Канибал ?? Гледайки промото сега за 8 епизод , ми заприлича на него . За него прочетох че е по голям дори и от Балерион . Искам вече да видя 8 епизод , ката за финал мисля че трябва да избухват,  след няколко епизода пълнеж,  мисля че ни го дължат ..

# 515
Ще бъде много нелепо за мен ако има битка между Емонт и Деймън с драконите им, и двамата умрат, драконите и те, а Ренира цял сезон търси ездачи на дракони, за да могат да се справят с Вагхар.

И аз мисля така , даже е доста нелогично .

# 516
Едва ли ще имат бюджет за него,от дивите само Овцеяд ще покажат предполагам.
За новите ездачи в книгите.
Скрит текст:
И двамата предават Ренира,Хю иска да стане крал и се обявява за такъв,а Улф сменя няколко пъти лагерите.Пиенето ще го затрие него.Среброкрила подивява след смъртта на Вермитор и избягва.

# 517
  • София
А откъде произхожда орденът, който се грижи за драконите?

# 518
Хора дали няма сега да се появи Канибал ?? Гледайки промото сега за 8 епизод , ми заприлича на него . За него прочетох че е по голям дори и от Балерион . Искам вече да видя 8 епизод , ката за финал мисля че трябва да избухват,  след няколко епизода пълнеж,  мисля че ни го дължат ..
Или е Канибал ?? Или някой от другите по диви дракони , на Канибал ми прилича , но да видим , може пък и да ни изненадат . 😊😊

# 519
По описание прилича на Канибал, ама какво прави Емонд до него? Решил е да подсили зелените с него ли?
Скрит текст:

# 520
По описание прилича на Канибал, ама какво прави Емонд до него? Решил е да подсили зелените с него ли?
Нямам представа !! Ще разберем другият понеделник . Ако е така Черните са в  малко губеща позиция . Тази дракон до колкото  разбрах  е истинско чудовище . 😐😐  Послепис : Този Емонд егати и късметлията излезе , първи сезон от началото без дракон , първо се сдоби с Вагхар , сега (ако е вярно ) с Канибал . 🤣🤣  ей това се казва да имаш късмет .

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 21:25 от Жасмина 94

# 521
Хора дали няма сега да се появи Канибал ?? Гледайки промото сега за 8 епизод , ми заприлича на него . За него прочетох че е по голям дори и от Балерион.
Това идва от разни легенди сред простолюдието, че пребивавал на Драконов камък още преди да се появят Таргариените. Което би го направило най-старият, оттам логично и най-големият. Но учените отхвърлят тези слухове. А и за Вермитор е ясно казано в текста, че е най-големият дракон по това време след Вхагар. Т. е. Канибал, в най-добрия случай, е трети по големина.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:35 от The One True King

# 522
Нямам представа !! Ще разберем другият понеделник . Ако е така Черните са в  малко губеща позиция . Тази дракон до колкото  разбрах  е истинско чудовище . 😐😐  Послепис : Този Емонд егати и късметлията излезе , първи сезон от началото без дракон , първо се сдоби с Вагхар , сега (ако е вярно ) с Канибал . 🤣🤣  ей това се казва да имаш късмет .
Канибал е направо неуправляем, никога не е бил язден и не виждам кой от зелените ще го яхне. Освен за показ и сплашване, за друго не става, защото в битка ще хапе и пърли когото свари - свой, чужд... няма значение.
С какво разполагат зелените засега в сериала - Вегар с Емонд, Тесарион с Дейрон, Дриймфайър с Хелена, Сънфайър с Егон II. За биткасъс сигурност стават само Вегар и Тесарион. Дриймфайър е под съмнение, ако ще го язди Хелена, а Сънфайър е Егон са уат.
С какво разполагат черните  засега в сериала - Сиракс с Ренира, Караксес с Деймън, Сийсмоук с Адам, Вермитор с Хю, Силвъруинг с Улф, Муундансер с Бейла, Вермакс с Джейсерис.
Канибал и любителя на агнешко все още не са показвани и нямат ездач.

# 523
  • София
а Сънфайър е Егон са уат.

А, не бих била толкова сигурна.

# 524
а Сънфайър е Егон са уат.

А, не бих била толкова сигурна.
Така, де. То пише "засега" - т.е. към началото на 8 епизод / сезон 2. Как ще им завъртят здравословното и боеспособното състояние, зависи от сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт